Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stęskniona za dotykiem

sex bez pieszczot

Polecane posty

Gość Eeeee tam 32l
Może taki okres macie. Może są inne sprawy życiowe ,zagonienie itp. My ostatnio to robimy tak: szybki seksik a później przytulanie, mamy czas na rozmowy itp. A jak próbujemy z długimi pieszczotami to albo coś się przypomina, albo jest późno. Jakoś ostatnio wolimy pogadać wieczorem. Takie długie pieszczoty to ostatnio w Sylwestra....

Gość Kochani kochankowie
To co dzieje się w łóżku jest rezultatem relacji ogólnych między partnerami. Jak nie możemy dogadac się w dzień,nie okazujemy sobie troski ,sympatii,szacunku ,nocne igraszki nie będą atrakcją. Jeśli powszedniejemy dla siebie,tracimy zainteresowanie sobą nie ma takiej siły żebyśmy wskrzesili coś nocą! O dobre łóżko trzeba starać się w dzień ! Wiem co mówię !

Gość Eeeee tam 32l
"Kochani Kochankowie " - strzał w 10! Poskładajcie razem szafę z Ikei, dzielcie się zainteresowaniami. Powygłupiajcie się trochę. Wtedy cały dzień jest grą wstępną. I eksperymentować, znieniać , rozmawiać....

Ja nie wiem o co tyle krzyku;)Ja tez nie lubię długich pieszczot bo jesli w związku partnerzy podniecaja sie na wzajem to wystarczy długie i namietne spojrzenie w oczy i jestem gotowa:) Bez zbednych wstępów;)no i podnieca mnie bardziej jak wchodzi gdy nie jestem całkiem mokra jeszcze :)

Gość pieszczoch
chodź do mnie to Cię wypieszczę ;)

Gość beverley
powiedz mu jak bedzie chcial sie znowu tylko w ciebie zlac ze ty nie masz ochoty na taki beznadziejny sex i niech sobie sam reka porusza to nie poczuje roznicy

Gość nowy w sieci
a skad jestes nowa?