Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama natura

Gdzie naturalne kosmetyki?

Polecane posty

@janka_45 Nawet nie wiedziałam, że jest tyle różnych eko kosmetyków, jak w tym "Twoim" sklepie www.tobio.pl Człowiek uczy się przez całe życie, a czytając Kafeterię poznaje tak fajne sklepy internetowe :)

Gość BaśkaBarka
bardzo dobre kosmetyki i duży asortyment ma apteka internetowa http://www.i-apteka.pl/ trafiłam na ich stronę szukając zupełnie czegoś innego a trafiłam na kosmetyki, które odmieniły moje życie - skóra jest ukojona, bezpieczna, naturalnie odmłodzona :)

Gość od pasa w dół
Organizuję konferencję dla kobiet- WARSZAWA Już za nieco ponad tydzień (20-21 czerwca) w Hotelu Hilton w Warszawie odbędzie się organizowana przez moje Stowarzyszenie konferencja. odpasawdol.org/konferencja Moje Drogie, Serdecznie Was zapraszam, wejście jest w cenie przerw kawowych hotelu. Nie zarabiamy na tym. Udało nam się zaprosić cudownych wykładowców: Małgosię Ohme, Omenę Mensah, będzie też zdalnie Marek Kamiński, oraz innych kilkunastu doktorów i profesorów. Będziemy rozmawiać o zdrowiu intymnym kobiet, seksie, okresie poporodowym, hormonach, menopauzie. To bardzo duże wydarzenie na ponad 500 osób. Bardzo Was serdecznie zapraszam! Na prawdę nie chodzi o pieniądze! link do tanich wejść: odpasawdol.org/oferta-specjalna

Gość gość
Ja widziałam że ostatnio na rynek weszła jakaś nowa marka kosmetyków naturalnych - be organic. Kosmetyki składają się w 99% z naturalnych składników, myślę czy nie zamówić od nich serum pod oczy -> http://beorganic.com.pl/product/serum-pod-oczy.html , mam ostatnio wrażenie że coraz więcej zmarszczek pojawia mi się w okolicy oczu, nawilżenie i regeneracja skóry z pewnością by mi się przydała :)

Gość gość
producent kosmetykow http://scananida.com.pl/ (na pewno kojarzycie z drogerii!) robi naturalne kosmetyki. Wedlug mnie sa super, no i cena tez jest zachecajaca. Uwielbiam ich kremy do rak i balsamy do ciala :) kto nie probowal musi koniecznie wyprobowac!

Gość gość
Niby nie jest trudno znaleźć sklepy z kosmetykami naturalnymi, ale często są one dość oszukana. Ja najczęściej sięgam do sklepu internetowego taovital.pl, czasem też sama wykonuję takie kosetyki z półproduktów.

Gość Agnes188
Zajrzyj sobie na http://molpharma.pl/. Mają całkiem niezłe składy swoich kosmetyków, w całkiem dobrych cenach.

Gość gość
ja ci polecam Ziaje i chyba najtańsza jest na trenie , w ogóle maja dużo promocji i fajnych kosmetyków

Gość annee4
Chyba wszystkie najlepsze kosmetyczne marki świata w niezłych cenach można znaleźć na stronie http://nocanka.pl. Ostatnio bardzo dobrze moja skóra reaguje na rzeczy od Apis, czy Nail Tek, można te marki tutaj kupić niedrogo.

Gość sylka33nww
Możesz sprawdzić ofertę tego sklepu internetowego – http://vivatsklep.pl . Ja ostatnio kupiłam u nich bardzo fajny krem. Z tego co się orientuję, przy zakupach od 99zł przesyłka jest gratis. Jeśli ktoś jest z Warszawy ma o tyle dobrze, że zawsze może odebrać zamówione rzeczy w sklepie stacjonarnym.

Gość seww
Dobre kosmetyki, perfumy i inne można kupić na stronie www.perfumy-kosmetyki.com.pl . Kupuje tam dla siebie, ale również jak komuś robie prezent. Kosmetyki są naprawdę bardzo dobrej jakości, nie zawierają parabenów i są testowane w Niemczech. I co ważne nie wywołują uczuleń.

Gość qndzix
Naturalne kosmetyki nzjadziesz w sklepeie puree green, bardzo durzo radzaji i nie tylko ponieważ ten sklep PROMUJE ZDROWY TRYM ŻYCIA

Gość bloomkosmetyki
Witam zapraszam do zapoznania się z ofertą sklepu internetowego www.bloomkosmetyki.pl oprócz asortymentu który już posiadamy w sprzedaży mogą Państwo również zapytać o sprowadzenie innych produktów w niższej cenie ;) na wszelkie pytania dotyczące produktów bądź pielęgnacji kosmetykami naturalnymi odpowiem mailowo ;) Pozdrawiam i zapraszam.

Gość gość Anka007
Polecam www.newbay.eu mają kosmetyki na bazie miodu Manuka, z jadem pszczelim, lanoliną, błotem termalnym :)

Gość dragonlady3
Ja kupuję kosmetyki Sylveco, Natura Siberica i Organic shop. Jak dla mnie są niezastąpione. Spokojnie można je wyhaczyć na allegro czy gdzieś w necie, ja na szczęście mam je w sklepie niedaleko, jak by ktoś był zainteresowany to odsyłam http://ekodeli.eu/. Ciekawe czy wszystkie tak macie, że jak już raz spróbowałyście kosmetyków naturalnych, to już się nie chce wracać do niczego innego?

Gość gość
Wiesz co, ja uwielbiam ecospa.pl - nie zamieniłabym tego sklepu na żaden inny :-) Pozdrawiam!

Gość gość
A ja go zamieniłam na inne, i bardzo się z tego cieszę. Zrób sobie Krem, E-naturalne, Naturalis czy Mazidła mają o wiele większy wybór i przeważnie lepsze ceny.

Gość daaz
Od dwóch lat robię zakupy online. Z wyborem nie mam problemu bo zawsze podają dokładne opisy. Cenowo wychodzi korzystniej, przy większych zakupach nie płacę nawet za wysyłkę. Poza tym jako stały klient w kilku sklepach mam rabaty. Ja polecam sklep www.drogerix.pl .

Gość gość
jeżeli o mnie chodzi to ze sklepów mogę polecić www.esent.pl. zamawiam tam kosmetyki już od dłuższego czasu. najbardziej lubię oleje kosmetyczne a jest tam ich naprawdę spory wybór. moje ostatnie okrycie po wcześniejszym stosowaniu oleju z jojoba to olej z awokado. bardzo dobrze nawilża i ma naturalny faktor który chroni przed słońcem. jak dla mojej suchej skóry przez którą muszę właśnie słońce ograniczać - jest w sam raz. dostawy też mają szybko więc nie muszę czekać nie wiadomo ile czy się dopominać.

W naszym sklepie mamy pule kosmetykow wegańskich, kosmetyków bez chemii, kosmetyków produowanych w ashramie w Indiach. Mamy rownież żywność z Indii, w tym żywnosć bezglutenową i przyprawy

Gość w_koncu_ulga
Zaczęłam interesować się naturalnymi kosmetykami, w momencie kiedy nic nie pomagało na moją łuszczycę. Wizyty u dermatologa kończyły się wykupywaniem nowej recepty, łykaniem tabletek i smarowaniem się kremami, maściami... Masa pieniędzy na to poszła, a poprawa niewielka i w dodatku tylko na chwilę. W końcu zdesperowana poszłam do najbliższego sklepu z naturalnymi produktami (mieszkam w Nowej Hucie w Krakowie) - w ten sposób trafiłam do Mydlarnii Orient Express i za namową sprzedawczyni kupiłam mydło z Aleppo oliwkowo-laurowe. Cena całkiem przystępna i co najważniejsze - działa! W końcu skóra nie jest taka czerwona, złagodziły się wszystkie zaognienia i zauważyłam też poprawę nawilżenia. Odwiedzam ten sklep średnio raz, dwa razy w miesiącu i zawsze znajduję coś nowego. Ostatnio zakochałam się z jedwabiu do włosów firmy Green Pharmacy. Polecam! Mają też stronę internetową: http://mydlarnia-orientexpress.sklep2.pl/