Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudniczka

już rok nie karmie a nadal mam pokarm w piersiach.Pytanie

Polecane posty

Gość cudniczka

Poszłam do ginekologa jakis czas temu i zapytałam czy tak powinno być, lekarka zaśmiała sie i stwierdziła ze bede go mieć do nastepnego razu.A kilka dni temu byłam u innego lekarza a ten z kolei stwierdził ze mogę miec podwyzszoną prolaktynę kazał zrobić badanie. Czy któraś z Was też miała pokarm tak długo?

Gość mamusia po raz drugi
miałam podobnie, tyle ze ja rzeczywiscie póltora roku po porodzie zaszłam z nowu w ciaze i pokarm zanikł sam jako taki, od niedawna pojawia sie u mnie siara (nmiedługo poród)

Gość nie wiem czy mowisz
o tamim czyms ze jak przycisniesz piersc to wylatuje co nie co pokarmu jesli tak to ja tez tak mam:/ a moj maly ma 15 miesiecy i nie karmilam wcale

Gość cudniczka
tak jak przycisne pierś to wycieka białe mleko.Takie jak bym caly czas karmiła.

To ja Tobie powiem jeszcze lepszy numer. Karmiłam piersią tyle co nic(miesiąc czasu) Brałam cuda farmakologiczne na zanik pokarmu.....i jak mleko było tak było! Badania w normie. Dopiero 1,5 roku od porodu zanikł.

Gość agagagg
U mojej kolezanki tak bylo . Jej lekarz tez kazal zrobic badania na podwyzszoną prolaktynę. Przepisal jej potem jakas kuracje hormonalna. Wiem, ze niedawno musiala tez zrobic badania przysadki mozgowej w zwiazku z tym . Wszystko wyszlo ok. Jej coreczka w kwietniu skonczy 3 latka , karmila 3 miesiace po porodzie a pokarm nadal jest w piersiach.