Mayla 0 Napisano Styczeń 14, 2009 Witam jestem przyszła mamą prawdopodobnie dziewczynki.Planowany porod mam na 25 marzec.Opiekunki potrzebuje od 18.04. Chodzi generalnie tylko o sobotnie noce pracuje na weselach wiec wiadomo o co chodzi.Interesuja mnie tylko osoby doswiadczone z referencjami niepalace.Dzieckiem zajmowano by sie w naszym mieszkaniu na Dabrowie.Jesli bylby ktos zainteresowany to piszczie.Mamy jeszcze troche czasu.Pozdrawiam serdecznie Marta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mayla 0 Napisano Styczeń 25, 2009 odswiezam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość impresja_12 Napisano Luty 22, 2009 Witam..Ile masz zamiar zapłacić za opiekę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość proszę bardzo Napisano Kwiecień 2, 2009 Tutaj znajdziesz kilkanaście ofert opiekunek z Łodzi: http://szukam-opiekunki.pl/opiekunka-niania/miejscowosc/%A3%F3d%BC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach