Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juston86

prosze o wasze zdanie na ten temat

Polecane posty

witam! mam pytanko. w ostatnich 6-miesiącach mialam okres mozna powiedzioec nieregularnie. raz bylo 22 dni, natepnie 30,30,35,31,27. wychodzi z tego przecietny cykl 29 dni. ostatnio okres dostalam 12.12.2008 roku. niewiem sama kiedy powinnam teraz dostac.robilam dwa testy miedzy ktorymi byla odległość kilku dni ,wyszly negatywnie. kiedy teraz powinnam dostac okres? jak myslicie? do kiedy poczekac ze zrobieniem nastepnego testu? z gory dziekuje za odpowiedz. pozdrawiam

ha ha ha mam ten sam problem i tego samego dnia co Ty tzn. 12.12 miałam okres :D Tyle, że ja miałam na ogół regularne cykle tzn. miedzy 26 a 28 dni, bardzo rzadko 32 dni :) Dziś mam 34 dzień i podejrzewam zaciążenie :) W piątek mam omówiona wizytę u gina i jak do piątku okresu nie dostanę to poznam powód :D

Gość na seriooo
juston86 idx do ginekologa tak jak Panna Freddy K.

Skoro robiłaś sobie dwa testy i oba wyszły negatywnie to w ciąży nie jesteś :) Masz też 34 dzień cyklu a z tego co widzę taki już miałaś :) Poczekaj do końca tygodnia i jak okresu nie dostaniesz to idź do gina, może pomoże Ci hormonami uregulować cykle :)

odczuwasz jakies pierwsze objawy, ? bo ja sama niewiem, niewiem czy sobie wmawiam czy jest tak, od jakiegos czasu czesto boli mnie brzuch, mam tez czasami takie kucie w okolicach jajników, poza tym zaczelam miec nadmierny apetyt,

Ból piersi i syfa na twarzy dostałam :D ale to trwa z jakieś 10 dni... jakby tak liczyć wg. dnia kiedy zawsze dostawałam okres to spóźnia się już 7 dni :D

moja kolezanka ktora zaszla w ciaze miala taka sytuacje, ze jak zrobila test przed czasem czyli przed spodziewaną miesiączką to wyszedl jej negatywnie, a jak zrobila w dzien miesiączki to pokazaly sie dwie kreski.a ja sama niewiem kiedy powinnam dostac okres bo jak pisalam wczesniej mam troche nieregularnie, tzn w lipcu dostalam 12, w sierpniu 11, we wrzesniu 10, w pazdzierniku 15, w listopadzie 15 no i w grudniu 12. myslicie ze juz raczej nie ma szansy zebym byla w ciązy?

Gość agenciara20
a kiedy uprawiałas sex ??? chodzi mi o ostatni stosunek , ??

ojj bylo troche tego , tego co pamietam to ostatni raz chyba 5 stycznia, a wczesniej to 30, 24,25