Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiecien

Czego szuka taka laska ?

Polecane posty

Gość kwiecien

No wlansie ze ciezko mi znalesc odpowiedza od niej tez sie nie moge dowiedziec konkretnie, spytam tu. Czego szuka moja EX majac 21 lat...bedac wczesniej z 3 facetami po kilka miesiecy (zawsze oni zostawiali, bo zdradzali albo nie kochali) Pozniej rok przerwy i pozniej zwiazek zemna ktory trwal ponad 2lata i w ok miesiac po naszym koncu pojawia sie potencjalny kandydat ktorym sie zauroczyla a on nia. Nie to zebym rozpaczal, bo sie pogodzilem i ide swoim torem zycia, ale o co chodzi takiej dziewczynie i to bedzie dla mnie wieczny znak zapytania :D mozliwosci sa takie: - niedojrzalosc emocjonalna albo niedojrzalosc do zwiazku? czy jeszcze chec wyszalenia sie choc to wynika z tamtego..(no ale miala 3 powazne) - wplyw hormonow z tabletek anty? (brala ok 3 lat i pod koniec juz byly najgorsze humory) - ojciec alkoholik i nadgorliwa/nadopiekuncza matka? - czy moze sie mna leczyla po bylych i dalej cos czula? - czy sie man bawila bo wiedziala ze jestem slepo zakochany i moze robic co chce? (wiec byl kontakt z bylymi,a nawet spotkania..chciala wrocic?) - znudzenie mna to nie wiem? seksem? (napewno nie bo twierdzila ze fajnie, ze byly sie nie sprawdzal i bylo nam dobrze) - przeprowadzka do wiekszego miasta i mieszkanie razem z kolezanka ktora jest wolna lub po nieudanym zwiazku, do tego ich samotne imprezy? (prawie od momentu przeprowadzki zaczelo byc gorzej) - czy byla ze ma na probe a ze sie dobrze ukladalo, zostala z przyzwyczajenia az sie trafila lepsza okazja? (fakt miala dobrze, nikogo poza nia nie widzialem, robilem wszystko, bardzo sie poswiecilem, no ale okazja z przygoda moglaby skusic:P) - czy poprostu szuka wrazen a w zwiazku niemogla tego robic? i czemu po bylym rok przerwy a po mnie tylko miesiac? (czy juz jest taka zdesperowana ze czym predzej kogos znalazla albo szybko zeby sie wyleczyc po mnie :] - co moze miec w planie sprawdzci jak jest z nim czy tez pobawic sie nim i zostawic? (moglo by pasowac, jako odegranie sie za pierwszych 2 ktorzy ja zostawili, my sie rozeszlismy bo twierdzila ze samej jest lepiej, w to bym uwierzyl ale stalo sie inaczej) Bardzo prosze o wypowiedzi, jak cos mi sie przypomni dam znac...

takie sciemy ze sie juz tym pogodziles to mozesz sobie wiesz gdzie wsadzic... gdyby cie to juz nie obchodzilo to nie robil bys sobie trudu i nie zkladal i nie wypisywal takich bzdur;)🖐️

Gość kwiecien
hm widze ze nawet nie mozna spytac trudu naprawde mi to nie zajelo bo powodow bylo wiele, agdybym nie wypisal mozliwosci ten post bylby o 1/4 wiec jaki trud?? Oczywiscie ze jestem pogodzony, bo nie okazywala uczucia i to pomoglo... ale chyba akzdy ma jakies pytanie na ktore chyba w zyciu nie znajdzie odpowiedzi???? :D :P

Gość malutka22222
nie chce być sama to ma nowego to chyba oczywiste, skoro podobał jej się to czemu miałaby z nim nie być skoro wam nie wyszło

Gość młodziutka i głupiutka jest
tylko Ciebie i twoich uczuć szkoda ;-)

Gość ahsuyagsbz
chlopie,pytasz sie nas..a skąd my to mamy wiedziec...? Ty z nią byłes i mogles obserwowac

Gość frufru
zazdrosniku23 czy jakim to tam innym nickiem sie już tu podpisywałes :) ustosunkowując się do Twoich mozliwosci: - niedojrzalosc emocjonalna albo niedojrzalosc do zwiazku? czy jeszcze chec wyszalenia sie choc to wynika z tamtego..(no ale miala 3 powazne) - skoro ma 21 lat, dwa lata z Tobą a przedtem rok przerwy, to znaczy że poprzednich chłopaków miała do najpóźniej do 17 roku życia; wybacz ale to nie były POWAŻNE związki; może ten z Tobą był poważny, ale widac jej nie odpowiadał; - wplyw hormonow z tabletek anty? (brala ok 3 lat i pod koniec juz byly najgorsze humory) - hormony na głowę nie siadają, zwłaszcza po trzech latach; miała humory bo miała Cię dość; - ojciec alkoholik i nadgorliwa/nadopiekuncza matka? - a co im do tego? - czy moze sie mna leczyla po bylych i dalej cos czula? - jakby czułą toby wracała do któregoś z tamtych, a nie teraz bujała się z nowym; poza tym Z CZEGO ona miała się leczyc? :D - czy sie man bawila bo wiedziala ze jestem slepo zakochany i moze robic co chce? (wiec byl kontakt z bylymi,a nawet spotkania..chciala wrocic?) - a owszem, moze tak być; chociaż jakby tylko to było toby nie była z Tobą aż dwa lata; - znudzenie mna to nie wiem? seksem? (napewno nie bo twierdzila ze fajnie, ze byly sie nie sprawdzal i bylo nam dobrze) - coś tam twierdzić musiała nie? ;) a związek to nie tylko seks, mozesz byc dobrym kochankiem a czlowiekiem nie do życia; - przeprowadzka do wiekszego miasta i mieszkanie razem z kolezanka ktora jest wolna lub po nieudanym zwiazku, do tego ich samotne imprezy? (prawie od momentu przeprowadzki zaczelo byc gorzej) - możliwe; zmieniła środowisko, znikłoto co was łączyło, uświadomiła sobieże lepiej jej BEZ CIEBIE w pobliżu?... - czy byla ze ma na probe a ze sie dobrze ukladalo, zostala z przyzwyczajenia az sie trafila lepsza okazja? (fakt miala dobrze, nikogo poza nia nie widzialem, robilem wszystko, bardzo sie poswiecilem, no ale okazja z przygoda moglaby skusic ) - za długi ten związek żeby miał być próbą; - czy poprostu szuka wrazen a w zwiazku niemogla tego robic? i czemu po bylym rok przerwy a po mnie tylko miesiac? (czy juz jest taka zdesperowana ze czym predzej kogos znalazla albo szybko zeby sie wyleczyc po mnie :] - nie, przpuszczalnie do cIebie przestała czuć cokolwiek już dawno, była z Tobą z litości, a teraz tylko podjęła decyzję; - co moze miec w planie sprawdzci jak jest z nim czy tez pobawic sie nim i zostawic? (moglo by pasowac, jako odegranie sie za pierwszych 2 ktorzy ja zostawili, my sie rozeszlismy bo twierdzila ze samej jest lepiej, w to bym uwierzyl ale stalo sie inaczej) - samej jej lepiej niż z Tobą :) a moze z kimś będzie jej lepiej niż samej?... Generalnie rzecz ujmując sprawa wyjaśnia sie tak - laska miała dość związku z Tobą, więc zerwała i związała się z kimś innym. proste? tak. :)

Gość TIGER85
haha cos w tym jest Ale czy przy kazdym facecie kobieta mysli ze moze poszukac lepszego chyba nie? czy przetestuje kilku a pozniej sobie wybierze tego co ja nalepiej zaspokoil? Kobieta zmienna jest ale chyba bez przesady?? :D:D

Gość frufru
nie przy każdym. ja trafi na pasujacego to z nim zostaje. autor nie miał szczęścia bycia tym pasującym, wiec teraz się wyżywa. laska ma go w nosie, więc on chociaż na Kafe zrobi z niej poszukiwaczkę przygód i kolekcjonerkę penisów...

Gość mniej niz30
Ale przcie nie napsial ze jest "kolekcjonerka p" tylko to wyszlo nieco wulgarnie od kogos wyzej :D A to ze kazdy chce sie wyszalec i zmieniac partnerow poki piekny i mlody to chyba oczywiste. KOBIETA WYBIERAJAC KOGOS DO ZWIAZKU POWINNA ZNALESC TAKIEGO KTORY LACZY W SOBIE TO ZE DA SIE Z NIM DOBRZE ZYC I DOBRY SEKS. ROWNOWAGA MUSI BYC. NIEMOZE POSTAWIC TYLKO NA JEDNO ALBO DRUGIE :)) ALE O TYM TEORIE JUZ SA ROZNE ZALEZY KTO CZEGO SZUKA :d