Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GHGHGHFHFNJFJFGJYJGJ

WYPOWIEC KOBIETY Z INNEGO TOPIKU BEZ OWIJANIA W BAWEŁNE.

Polecane posty

'' studentka2008... nie ma wiernych żon. są żony ktore nie miały okazji zdradzić. nie mialy kontaktu towarzyskiego z innym uroczym facetem, nie były w sytuacji kiedy ich mąż byl nieobecny w czasie dla nich trudnym, nieprzychylnym. z czasem zaczną zastanawiać się jak to jest z innym. z czasem zaczna żałoweać straconej okazji. znam to z autopsji. '' NO NARESCIE JAKAS POWIEDZIALA PRAWDE NIE OWIJAJAC W BAWEŁNE.... TAKIE WY JESTESCIE DROGIE PANIE.

No zaraz mnie szlag trafi na podst 1 wypowiedzi wrzucasz do wora resztę mężatek? no szkoda pisać :O

BABA POPROSTU PISZE PRAWDE .... BOICIE SIE PRZYZNAC ZE TAK JEST

skoro żona zdradza to mąż się nie stara aby była zadowolona z sex0u i dlatego szuka innego

Gość więcej niż połowa ludzkości
ile ty lat żyjesz na tym świecie, żeby tak żle po polsku pisać???? zajmij się lepiej ortografią zamiast studiować psychikę kobiety uzależnionej od seksu

TA I NIE PITOLIC KOBIETKI O MOLOSCI GDY SEX KIEPSKI TO MOLOSC SIE KONCZY

jeszce niemialem zony, ale to tez sie odnosci do zwiazku... gdy kobieta nie miala okazji i szuka wrazen a zostanie "spuszczona ze smyczy" smakuje zycia...niema reguly ze kazda, bo niekazda to juz zalezy od niej samej i jej charakteru, choc w malzenstwie juz powinno byc wiele wieksze zaufanie i podejscie do tematu zdrazy niz w zwiazku :)

Gość dfsdfs
to prawda, zdrada potrafi przekonac każdego ale...mezczyźni są tacy sami!

Gość malutka22222
zazdrośnik co znaczy "spuszczona ze smyczy"??? Czy to oznacza że swoje kobiety wiążesz na smyczy:P

a co gdy seks byl dobry, mowila o tym i obojgu bylo dobrze... a byly sie nie sprawdzal? to co klamala? ja mysle ze to poprostu chcec przygody z kims nowym tak jak my faceci mamy :]

Gość co moga ci zrobic
i to tez w 100% tyczy sie mezczyzn, naewt powiem, ze bardziej niz kobiet. gdyz kobiety podchodza do tego bardziej emocjonalnie, a facetom chodzi o to aby sobie upuscic. wszyscy sa tacy. tylko naiwne laski wierza, ze sa jedynymi. i dodam, ze nikt mnie nie skrzywdzil, ale wiele w zyciu wdzialam.

molosc-chodzilo mi o milosc ale nie mam nerwow pisac tego słowa kurcze hyba jestem pijany heh ntaka prawda-takie wy kobietki jestescie i ponoc to faceci tylko hca seksu.... ide zalac pyska

malutka22222 chodzi mi o pozwolenie na cos co moze ja skusic czyli spotkania z innymi facetami, i chyba nieistotne czy kolega z pracy czy gadu gady czy EX?? Dodatkowo gorsze dni w zwiazku moga sie do tego przyczynic ale jak mowie to juz indywidualnosc kazdej kobiety decydyj czy to zrobi jak bedzie mial okazje czy nie:] a tak ogolnie to pozdrawiam :)

co moga ci zrobic tak teraz sie zaslaniajcie stwierdzeniami ze to faceci sa tacy bo prawda w oczka kole.... kurcze nic tylko sie shlac i podciac se zyły :(

" żony ktore nie miały okazji zdradzić. nie mialy kontaktu towarzyskiego z innym uroczym facetem, nie były w sytuacji kiedy ich mąż byl nieobecny w czasie dla nich trudnym, nieprzychylnym" cos w tym prawdy jest

zygac mi sie hce

Gość malutka22222
zazdrośnik mam więc rozumieć że Twoja żona nawet nie będzie mogła do kolegi napisać smsa ani wiadomości na gadu? I co spotkać sie ze swoimi znajomymi też nie może, tylko wszędzie z Tobą? Juz jej współczuje

" żony ktore nie miały okazji zdradzić. nie mialy kontaktu towarzyskiego z innym uroczym facetem, nie były w sytuacji kiedy ich mąż byl nieobecny w czasie dla nich trudnym, nieprzychylnym" cos w tym prawdy jest NIE COS TYLKO TAK JEST A PONOC TO FECECI :(:(TO SWI :(:(NIE :(:(

Gość T46YY
NIE PISZCIE KOBIETY ZE FECECI NIE POTRAFIA KOHAC TYLKO WY

Gość kobieta tez jakas
oj dzieci dzieci widac,że życia nie znacie. Bzdury wypisujecie.Puszczają sie zakompleksione żonki.Kobieta pewna siebie nie potrzebuje udowadniac sobie/i innym/ swojej atrakcynosci przez zaliczenie kolejnego samca

Gość YTKYKYY
EJ kobieta tez jakas a możę nie miałaś okazji zdradzić. nie mialas kontaktu towarzyskiego z innym uroczym facetem, nie byłas w sytuacji kiedy mąż byl nieobecny w czasie dla ciebie trudnym, nieprzychylnym. z czasem zaczniesz zastanawiać się jak to jest z innym. z czasem zaczniesz żałoweać straconej okazji. znam to z autopsji. :D

O matko... ten co największe byki sadzi znowu szaleje na forum... i óczy innych poprawnej pisowni..... nic dziewnego, że Ci rogi doprawiają, jak robisz takie byki... :classic_cool:

Gość ON23///
co prawda w oczy panie koli :)

malutka22222 zle mnie zrozumialas albo zle sie wyslowaiem.....napisalem ze "malzenstwie juz powinno byc wiele wieksze zaufanie i podejscie do tematu zdrazy niz w zwiazku " dlatego, znoa to powazna zyciowa decyzja i musi jakos okazywac uczucie, szanowac sie i pokazac ze mozna jej zaufac, ze pomimo okazji nie zrobi tego... w moim zwiazku nie mialem pelngo zaufania z kilku powodw min. nie okazywanie uczuc, zero zazdrosci o mnie, wiec nie pozwalalem bo niebylem pewny czy sie nic nie wydarzy a co ja mialem myslec? Dlatego jak sie szuka zony to najlepiej juz taka ktora sie "wyszalala", wie czego chce a jeszcze lepiej taak co dostala od facetow w koscm i doceni meza, bedzie w pelni wierna i bez glupich pomyslow...przeciez sa normalne pary bez zdraz :]

mnie nic w oczy nie KOLE ale Was widzę tak... nikt wam nie każe się wiązać z kobietą.. możecie być sami, albo poszukać sobie faceta, a skoro tak to po co zakłądać takie Załosne topiki płaczących mężczyzn?

Gość malutka22222
Widzisz zazdrośnik w życiu to różnie wychodzi więc nawet w kochającym się małżeństwie może dojść do zdrady, tego niestety nigdy nie jesteśmy w stanie przewidzieć. W końcu małżeństwo to też w pewnym sensie ryzyko:p

Każdy ocenia według siebie. To że ta mężatka jest puszczalska nie znaczy że wszystkie takie są. Ale nie dziwie się że wziąłeś to za pewnik... z tym IQ... "wypowieć"? Buhahahaha