Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

chyba tylko kolka nerkowa moze konkurowac z bolami porodowymi:P tak przynajmniej czytalam...

Gość komedyjka
samo wyjście dziecka nie boli, natomiast skurcze można porównac do okresu x 100.

Karolina z tym borowaniem to bym sie zgodzila tylko zeby porod trwal tyle co borowanie...

Kiedyś dzień przed okresem się szarpałam z meblami i potem tak mnie bolało, że nie potrafiłam chodzić. Leżałam i płakałam. Czy mogłam wtedy czuć taki ból, jak przy porodzie??

ale przypuszczam, ze borowania tak dlugiego jak porod to bym nie zniosla. A tak naprawde jest to zupelnie inny rodzaj bolu i ciezko jest porownac. Jezeli podczas okresu boli Cie krocze, to parcie dziecka na krocze boli podobnie tyle ze mocniej. I to jedynie mozna porownac moim zdaniem. A bol brzucha podczas okresu to takie cmienie, ciagle. Skurcze nachodza i odchodza. I bola troche inaczej niz podczas okresu.

nie wiem, jak bolalo cie po przesuwaniu mebli :-P Ciezko jest komus przekazac, jak boli. Z wlasnego doswiadczenia powiem tylko, ze nie uwazam, by byl to bol nad bole. Bez przesady.

Karolina M. dzięki. Poprostu za dużo się naczytałam o tym wszystkim i strasznie się boję, a dziecko chcę mieć dopiero za kilka lat.