Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...... ANIA

Co może mi dolegać? Miala może któraś z Was podobne dolegliwości?

Polecane posty

Gość ...... ANIA

Dziewczyny, umówiłam się już u ginekologa, ale bardzo się niepokoję, więc może któraś z Was miała podobny problem i mi napisze co może się ze mną dziać. Parę dni temu kochając się z moim narzeczonym odczuwałam pieczenie u ujscia pochwy. Myślałam że może cewkę moczową podrażniłam, więc to olałam. Na drugi dzień odczuwałam silne pieczenie podczas oddawania moczu i to nie tylko w okolicy cewki ale piekło mnie niemal całe "to" miejsce. Później jak się kochaliśmy to była istna katorga. Za każdym kolejnym razem było coraz gorzej- straszny ból. Kolejnego dnia zauważyłam brzydko pachnącą, lepką i bezbarwną wydzielinę z pochwy. Poza tym jestem tam tak spuchnięta, że nie ma szans na to żeby się kochać, ba nawet palca tam się nie wciśnie... Chaotycznie to opisałam ale mam nadzieje ze chociaż trochę da się z tego zrozumieć. Pozdrawiam !

Gość grzybica
?

Gość ...... ANIA
chyba to są trochę inne objawy niż grzybicy... ?

Gość oXxXxXxXo
a swędzi ? jaki to zapach?

Gość oXxXxXxXo
"Objawy grzybicy pochwy Swędzenie, pieczenie oraz białe upławy o konsystencji przypominającej twaróg i nieprzyjemnym zapachu to typowe objawy infekcji grzybiczej. Pieczenie i ból nasilają się po współżyciu i przy oddawaniu moczu. Często towarzyszą im: zaczerwienienie i obrzęk sromu oraz linijne pęknięcia skóry. Przy przewlekłych i nawracających infekcjach choroba nie musi jednak przebiegać typowo. Dolegliwości nie są wówczas zbyt dokuczliwe, mają różne nasilenie, a objawy dotyczą głównie dróg moczowych (pieczenie, oddawanie moczu partiami, konieczność częstego korzystania z toalety)."

to napewno jakas choroba jezeli nie uzywacie prezewatyw to mogl cie czyms zarazic, bez lekarza sie nie obejdzie mozliwe ze to jest grzybica...

Gość to zapalenie
To zapalenie pęcherza moczowego. Na to sie bierze antybiotyki przez ponad tydzień. Pędem do ginekologa!!! I zapomnij o seksie przez najbliższe tygodnie. Nie lekceważ tego.

Gość ZoŁzA25
grzybica jak nic

Gość to zapalenie
Może i też grzybica ale nie tylko. Przy grzybicy nie odczuwa sie bólu podczas oddawania moczu a przy zapaleniu pęcherza moczowego to ból jest wręcz nieznośny. Oddanie moczu jest istną katorgą. Przyczyną może być zbyt intensywny stosunek seksualny. Tak jak napisałam. Na takie coś lekarz przepisuje leki. Dziwie sie że zamiast iść do ginekologa to siedzisz na forum i czekasz nie wiadomo na co.

Gość wenna
może być zapalenie przydatków, też tylko lekarz może ustalic co Tobie dolega

Gość wenna
ale przy zaplaleniu dróg moczowych, raczej nie ma takiej wydzieliny; częściej mozna zauwazyc krew w moczu, a o tym Ania nie napisała

Gość ...... ANIA
Nie mam śladów krwi w moczu. Wydzieliny jest mało, wręcz wcale jej nie ma, ale zapach z pochwy jest bardzo nieprzyjemny. Przypomina mi zapach zepsutej ryby. dziekuję Wam bardzo za pomoc! (Rano mam wizytę u ginekologa, więc chyba nie pójdę już na niego czekać pod drzwiami! Skora mam taką możliwość to chciałam się poradzić Kobietek z forum)

Gość wenna
Trzymaj się :)

Gość ...... ANIA
Dziękuje wenna! pozdrawiam !