Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam nie wiemmmm

usg przez pochwe

Polecane posty

Gość pytam nie wiemmmm

tzn właśnie zobaczyłam na skierowaniu że takie będę miała robine czyli ci coś mi tam będą wkładać glęboko ? prosze napiszcie

Do usg dopochwowego jest specjalna głowica w kształcie cienkiego hmm... można powiedzieć wibratora. Lekarz nakłada na tę głowice prezerwatywę i delikatnie wkłada do pochwy. Badanie jest zupełnie bezbolesne.

Gość pytam nie wiemmmm
a głęboko wkłada sory za pytanie ale boje się :(

heee smieszne slyszalam ze jedna dziewczyna orgazmu dostala przez takie usg :) powaznie:)

Gość pytam nie wiemmmm
kurcze a nie da się przez brzuch tak normalnie ????

Gość pytam nie wiemmmm
a jesl jestem ciasna to co na sile mi to wepchnie

ej, to nie boli!!! poważnie. mi lekarz nie wkładał znowu tak głeboko. spokojnie. nie panikuj :)

Nie, nie wkłada głęboko. A przez brzuch widocznie się nie da skoro masz skierowanie na dopochwowe usg. Takie usg daje dokładniejszy obraz , bo głowica znajduje się bliżej. Naprawdę nie ma sie czego obawiać, jest to chyba nawet mniej odczuwalne niż zwykłe badanie ginekologiczne.

Gość pytam nie wiemmmm
tak w 7 tc

Gość mia miau kici kici
ja pitoIe:O a jak ci chlop siurdaka wklada to tez cie boli???? wez, jakas dzika jestes:O

I dokładnie, tak jak przy zwykłym usg używa sie żelu. A głowica jest wąska, prawie tak jak palec, wiec nie ma mowy o wpychaniu na siłę.

wiec nie masz sie czym martwic bo to nie boli ;] pozniej bedziesz miala juz przez brzuch

Gość andora
no i co z tego, że ciasna jesteś? Skoro siusiak w ciebie wchodzi, to cienka głowica nie będzie miała z tym problemu. Chyba, że miałaś do czynienia tylko z mikro siurakami. Nie bój, się, na głowicę lekarz zakłada prezerwatywę, nawilża i wszystko lekko wchodzi. To nie nabijanie na pal i nie boli, a jeśli jest konieczne, to bez sensu panikujesz. Już bardziej nieprzyjemne jest według mnie badanie wziernikiem.