Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamari

jest tu po ktoś po ekonomi?

Polecane posty

nie no ja potrzebuje kogoś kto mi powie jak wyglada GPW na tle innych w krajach wysoko rozwinietych:-O

Gość Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
raczej szukaj kogoś po finansach bo na ekonomi o tym nie uczą a ja jestem leniwa i mi się nie chce pisać :P stanowczo za dużo

Tamari - GPW chca sprzedac komus... poza tym giełda ma chyba takie mozliwosci grania jak na Zachodzie-ale szczegolow nie znam...

mam ekonomię na studiach, choć to nie moja specjalizacja;) niebawem wybywam na zajęcia i do pracy,ale poszukam czegoś na ten temat jeszcze dziś jak wrócę:)

Gość Capo di tutti capi
Nadal jesteś zainteresowania uzyskaniem wiedzy i pomocy w zakresie GPW? :classic_cool:

Gość Capo di tutti capi
Kurrwa, zbanowali mi nicka :o Zaraz zmienie 🖐️

nie masz stałego juz?:D modki Cie pokaraly bardziej mnie interesuje jebany kryzys gospodarczy:-O

Gość Capo di tutti capi
Modki to cwele jeebane w dupe przez bande spocony senegalczyków, stąd ich frustracja :o >> bardziej mnie interesuje j**any kryzys gospodarczy Jaki masz preferowany sposób kontaktu, żebym opowiedział Ci o kryzysie? Kolacja przy świecach? :classic_cool:

Tamari-ja co prawda ekonomii nie studiowalam, ale pracuje jako makler nadzorujacy. Co dokladnie Cie interesuje, jakie aspekty?

dobre jaja:-O ja musze dzisiaj to napisac, wlasnie jestem w trakcie nie klopocz sie :classic_cool:

Gość Capo di tutti capi
>> GPW chca sprzedac komus... poza tym giełda ma chyba takie mozliwosci grania jak na Zachodzie-ale szczegolow nie znam... Co za jeebany idiota :o Tak to jest jak się tłumok bierze za rzeczy, o których nie ma pojęcia :o

Gość Capo di tutti capi
>>ja musze dzisiaj to napisac, wlasnie jestem w trakcie nie klopocz sie Co więc Cie interesuje dokładnie jeśli chodzi o kryzys? Geneza, stan obecny, prognozy, jakies konkretne segmenty gospodarki wobec kryzysu?