Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiazpodlasia

jaki samochód?

Polecane posty

Gość vtg
czasami placi sie za marke.moim zdaniem samochod musi sie udac,jedne sie psuja a drugie nie,chociaz moga byc z tego samego rocznika.musisz poszukac takiego z mniejszym przebiegiem,bezkolizyjnego nie kieruj sie tym ze ladnie wyglada z zewnatrz,duzo osob kupuje oczami,tak sie mowi.pozniej okazuje sie ze mial duzo ukrytych wad.lepiej wez kogos kto sie zna na samochodach.disle sa dobre,oszczedniejsze ale drozsze w zakupie i w naprawie,szczegolnie te nowsze.

Kobiety opanujcie się Skoro autorka wkleja linki z samochodami za 12 tys to po kiego chuja mówicie jej że ma kupić toyote yaris która kosztuje pewnie dwa, albo trzy razy wiecej. Po co yarais, niech kupi od razu nowa avensis Skoro ma mało kasy to nei sugerujcie samochodów poza jej zasięgiem. Naprawde myślę że małe japońce corolla, mazda 323 , albo honda civic to dobre rozwiącanie. Może Golf III o ostatnich roczników, mozna poszukać mazdy 626 z lat 97-99 Peugot 406 robiły na taksówkach po pół miliona kilometrów iec i jego mozna brać pod uwage jako duze i w miare solidne auto

Gość vtg
za niemiecki czy japonski zaplacisz wiecej niz np.francuski..moze jakies reno,chociaz nie ktorzy beda ci odracac ze sie psuja..

Nie bez powodu ja[pońskie i niemeickie są droższe :) Mimo fatalnej opinii samochodów francuskich to sa francuskie modele które mają opinie całkiem udanych samochodów np. Reno laguna pierwszej generacji 93 -2001 Taka lagune też mozna spokojnie dostać za 12 tyś Podobno tez nieźle trzymają się peugoty 206 i 406

Gość fsfdsda
rover 75 , audi a4 , golf IV ,

Gość fsfdsda
albo mazda xedos

laguna I generacji - rzeczywiście to był udany samochód i można dostać za 12 tys. całkiem młodą. Ale te audi 100 są praktycznie niezniszczalne :)

Gość atrakcja wieczoru
napisałam NP YARISKĘ w sensie mały samochód do miasta, dlatego pytałam do czego ma byc ten samochód...

Gość jkgjkg
"Volvami" błagam :o

Gość kasiazpodlasia
a mogę prosić Was o ocenę tych dwóch co podałam(tylko merc tak rocznik96-98) w skali od 1 do 10 Pzdr

Gość vtg
potwierdzam...laguna 1, jest warta zainteresowania..siostra ma taka 99 r.diesel narazie bezawaryjna..

Gość tez tak mam1.1.1
skoda jest najlepsza w naszych warunkach i na nasze możliwości.

Gość vtg
jesli zalezy ci na ocenie;mercedesa oceniam na 6..ciezko tak ocenic nie widzac go na zywo..drugi link nie dziala

Gość vtg
ten dziala..volvo - 7

mercedes - 7 volvo - 4 audi 100 - 10 laguna - 7 skoda felicia - 1 moje typy :) faworyt - zdecydowanie audi. A dlaczego to volovo w ogóle?

Gość kasiazpodlasia
słyszałam że to dobry niezawodny i bezpieczny(4 gwiazdki NCAP) ale słyszeć można wiele, więc prosiłam o opinię Pzdr

Jeśli Volvo do miasta to C30 z całą pewnością się nadaje. Ok design, dynamika i ekonomika. Przedstawiciel Volvo na forum