Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość placzeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jestem w ciąży a ona mnie popchła

Polecane posty

Gość no commentttttt
O rany, powinnaś się postawic. albo założyc w drzwiach od pokoju zamek i zamykac drzwi na klucz jak wychodzisz. Moja jak coś bierze bez pytania to zaraz w łeb dostaje, bo jak wpadnie do pokoju to zaraz kilka rzeczy mi z pokoju wynosi. Nawet skarpetki mi bierze bo swoich jej sie wyprac nie chce. Obłed :O

wiem że dwie rodziny to nie wygodnie ale chcemy dom budować a jak cos wynajmiemy to jeszcze czynsz trzeba płacić i będzie nam ciężko a ja jeszcze studiuje a siostra jest traktowana jak by miała 2 latka i jeszcze wmawiają jej że jest naj bo sie uczy i że nie musi chodzic np na dyskoteki bo jest za super żeby z takimi z dyskoteki się znac itp

Gość no commentttttt
Alijah, ja tez mieszkam narazie z rodzicami. dom jest duży, ale matka juz nam zapowiedziała, ze my w nim mieszkac nie bedziemy, wiec lepiej zebysmy sie szybko wybudowali. No to sie budujemy. szczerze mówiac to nie chciałabym całe zycie mieszkac z rodzicami. Tata jest jeszcze spoko, ale matka strasznie upierdliwa. włazi nam do pokoju kiedy chce, zaglada do szafek itd. koszmar. ale narazie nie mamy innego wyjscia. w miescie mozna wynajac mieszkanie, my nie chcemy mieszkac w miescie, a budowa domu kosztuje, z drugiej strony nie chcielismy czekac ze slubem do momentu az sie dorobimy. Mam konfliktowa matke i to stanowi najwiekszy problem.

Ale jak to chcecie- powinniście zacząć już teraz. Bo jak dziecko przyjdzie na świat to będzie jeszcze ciężej. Wybacz że to piszę ale wydaje mi się że twoi rodzice, a w szczególności matka dają ci do zrozumienia że powinnaś już iść na swoje. Zdecydowałaś się na dziecko, ślub, więc konsekwencją tego powinno być usamodzielnienie się. Małe dzieci są fajne, ale nie każdy dziadek chce mieć takiego plączącego malucha za ścianą

mówie ale to jest tak jak jej coś nie dam to jestem świnia a jak ona nie oddaje to jest mala a ja moge poczekac nic mi nie będzie i tak cały czas mama nawet 2 tygodnie potrafi się obrawac jak cos powiem o małej

Gość no commentttttt
jednym słowem moja i twoja siostra sa wychowywane na niezaradne zyciowo idiotki :O

Alijah mam bardzo duzy dom 3 piętra a ja mieszkam w takiej częsci nad garażem (osobne wejście, licznik na gaz ) mama płaci tylko za prąd i wode a siostra jak coś chce musze jej dac bo w domu nie miałabym zycia

Ja tam bym się postawiła i zrobiła sporą awanturę. Obraziłyby się na 2 dni, ale więcej już do takich akcji by nie doszło.

Gość no commentttttt
alijah - ale kto jak nie rodzice powinni własnie zrozumiec dziecko, ze potrzebuje troche czasu zeby całkowicie sie usamodzielnic. jak ktos chce dom, to wiadomo, ze budowa troche trwa, potem wykanczanie, wprowdzenie sie. mieszkania moze i sa drogie, ale wchodzisz tam na gotowe, mozesz zrobic jekis remont, ale nie jest to tak czasochłonne jak budowa.

tak dokładnie czasem mi jej zal ona nie zna życia mysli że faktycznie jest lepsza od innych

Gość no commentttttt
placzeee----- my tez sie dokładamy sie do utrzymania. co jakis czas jezdzimy na wieksze zakupy dla wszystkich za nasze pieniadze, ale matka i tak zawsze znajdzie jakis problem.

już tak bylo oni są ślepi i tyle nawet jak zrobie awanture to mama mówi że siostra jest mała i trzeba jej ustąpić

Gość no commentttttt
ja to nie wiem, jakby moja siostra z tym swoim kochasiem, zaliczyliby wpadke i on by sie tu sprowadził, to sajgon!! oni oboje maja dwie lewe rece i nic nie potrafia zrobic. matka by chyba palpitacji serca dostała :D

Gość jesli tak to niee
a ja mysle ze to prowokacja i zebrala az tyle wpisów. Brawa dla autorki.

Dom może mieć nawet 10 pieter, ale nigdy nie będzie w nim dobrej atmosfery dla dwóch rodzin. Jak by nie patrzeć mieszkacie kątem u rodziców, może oni mieli co do ciebie inne plany. Może chcieli żebyś najpierw skończyła studia, usamodzielniła się, a potem dopiero zakładała rodzinę. Do takich spięć będzie dochodziło niestety coraz częściej, znam to z autopsji niestety. Mój brat ma dziecko z młodszą laska, wprowadził ją do nas do domu, nawet nie zapytał rodziców o zdanie. no i coraz częściej dochodzi do kłótni. Na dodatek oni nie czują że powinni dokładać się do rachunków,

nie nie prowokacja tylko mi zal ze mnie tak traktuja

Gość no commentttttt
alijah - w domu moze byc dobra atmosfera pod warunkiem,ze wszyscy tego chca, wystarczy jena konfliktowa osoba i juz w domu jest piekło.

Gość no commentttttt
tak, prowokacje, palnij sie w ten durny łeb i idz ogól plecy.

Alijah nie mama sama mowiła żebym brala ślub bo 7 lat chodzimy ze soba a to dużo a co do domu też rodzice proponowala jestem rok po ślubie i wydaje mi się że się z dziecka cieszyli

I też planują budowę domu, czy kupno mieszkania. No tylko niestety na planach się kończy . Mimo ze brat zarabia ponad 3 tyś złotych, nie potrafią nic odłożyć. A dziecko niestety rośnie, i niedługo będzie im trudno pomieścić się w jednym pokoju.

sory ale mam problem z klawiaturą i czasem mi coś ucina

Gość no commentttttt
nie no teraz to juz w zyciu nie odłoża, chyba ze w totka wygraja

Gość mamaminuskaa
no commenntt nie wiedzialam ze plecy sie goli, przykro mi ze ty musisz:(

ja ma 3 pokoje mała kuchnie i łazięke rodzice maja osobno swoją kuchmnie itd siostra ma wielki pokój 5 na 6 m tat ma własną firme (nieruchomości) dużo kasy za podłoge do pokoju zapłacili 700 zł za metr a ja tyle dałam za podłoge do całego pokoju

Gość plan dnia jak robic
po prostu nocommennt tak sie zaangażowala w doradzanie ze teraz glupio jej na mysl ze to wszystko na darmo:)

Gość no commentttttt
to i ta niezle skoro macie trzy pokoje łazienke i kuchnie i osobne wejscie.

co za mala suka.sory ,ale co ty masz za siostrety jestes w ciazy jak mogla cie popchnac.to kwestia rodziny.u mnie nikt by mi nic nie zrobil wrecz odwrotnie.to masz przerabane.jak sie urodzi to jej wperdol ile wlezie i lepiej idz do lekarza

poczekam do wieczora już mnie brzuch tak nie boli tylko kurcze denerwuje mnie że ona tak się zachowała i jakby nigdy nic luzik a ja się martwie czy nic się dziecku nie stało a ona bez kary nic sobie z tego nie robi bo jest lepsza nawet mowi że to wstyd miec dziecko rok po ślubie byc w ciąży itp ale mama nie zwraca jej uwagi

oj rozumiem ciebie ja tez mamtaka mloda gowniare:o w domu nawet po sobie wodyz wanny wypuscic nie potrafi:o juz nie mowiac o umyciu talerza po sobie...kiedy dawniej staralam sie ja tego nauczyc to matka tez na mnie darła gebe ze to jeszcze dziecko...skrzywdzili ja do tego stopnia ze dopiero nie dawno nauczyła sie mowic jak dorlsy czlowik anie jakk dziecko!:o:D

Gość no commentttttt
kanał :D