Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gwiazdeczka007

Jakie rajstopki?

Polecane posty

Witajcie :) Mam problem dotyczacy ubioru na studniowke... Mam czarna sukieneczke,przed kolano do tego czarne buciki ze srebrna kokardka,srebrne dodatki.. Ale jakie rajstopki do tego ? Brazowe??

moim zdaniem gładkie. ja sie za bardzo nie znam na kolorach rajstop ale chyba jakieś grafitowe albo coś koło tego też mogą być.. czarne to na pewno nie

jak dla mnie to tylko cieliste. i bez wzorkow, jak juz masz jakies inne dodatki to starczy. bez przesady:)

wlasnie ja tez sie nie znam;p ale mysle,ze takie grafitowe,to by tak troszke nie paswowaly.. Wybiore hcyba zwykle,gladnie rajstopki :) Dziekuje ;)

Gość hahahahahahahaa
RAJSTOPKI to nosi moj 3 letni syn:-P.Rozne kolory, najczecsiec z Gatty:-PDorosnijcie troche panienki:-O

Gość IN Style
Brązowe - w żadnym wypadku! Jedno z najmniej udanych połączeń kolorystycznych to właśnie brąz + czarny. Polecam gładkie, kryjące, najlepiej jakiś kolor kontrastujący, np. fiolet. Jak jednak w każdym przypadku doboru kolorów i dodatków - najlepiej najpierw zobaczyć osobę i ubranie, a później dobierać :-)