Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotr40l

41-letni kawaler do wzięcia

Polecane posty

Witam;) Może tutaj odezwie się do mnie jakaś miła kobieta...Mam 41 lat i jestem kawalerem bez zobowiązań.Zdaję sobie z tego sprawę że to trochę podejrzane być w tym wieku kawalerem ale cóż...,nie miałem jak do tej pory takiego szczęscia.Nie każdemu jest ono dane.Nie żebym był jakiś wybredny.Szukam normalnej,ciepłej,wesołej kobiety najchętnie z woj.śląskiego aczkolwiek niekoniecznie do stałego związku. Serdecznie pozdrawiam wszystkie panie;-)

\"Zdaję sobie z tego sprawę że to trochę podejrzane być w tym wieku kawalerem ale cóż...\" co racja to racja :D

Gość rówieśniczka
Niekoniecznie do stałego związku ... ale w ogóle jesteś zainteresowany kiedyś stałym związkiem? rodziną ? dziećmi? Czy wystarczą ci przelotne "związki"?

Gość rówieśniczka
Dla mnie nie jest podejrzane bycie kawalerem w tym wieku, bo sama jestem panną.

Gość Katastrofa...
..Chyba chodzilo o to , ze niekoniecznie z woj slaskiego ..aczkolwiek moge sie mylic ...

Gość rówieśniczka
Czyli już nie możesz ... miec dzieci :-P

rozwodnik to rozumiem ale kawaler?? jestes garbaty czy nie masz fiuta? cos z toba chyba nie teges.......hmm na forach erotycznych brak chetnych? ze tu szukasz?

Gość bfdbfdb
Wytłumaczcie mi co jest podejrzanego w tym że jest starym kawalerem???????????????????????????????????????????????

z tym "niekoniecznie" to chyba sie odnosilo do wojewodztwa :D anyway, powodzenia, kawalerze :) ps. i o co znowu chodzi z tym "nie rob sobie juz dzieci, bo bedziesz stary jak one dopiero beda wchodzic w doroslosc". kurna, co to kogo w ogole obchodzi. potwornie wkurzaja mnie opinie tego typu, zwlaszcza w wersji "musze sobie machnac dziecko przed 30 bo jak bede miala 40 to bedzie siara isc na wywiadowke". z tego co mi wiadomo, mozna sie narazie na te straszliwa "siare" maksymalnie pare razy w roku. i co? z tego powodu rezygnowac z macierzynstwa/ojcostwa? SMIECHU WARTE. :O

Gość lady m..
To baaardzo podejrzane. Gdybys byl interesujacy jakas kobieta by na pewno zadbala, aby sie z toba znalezc na slubnym kobiercu:D

Gość rówieśniczka
skoro możesz mieć dzieci to dlaczego piszesz, że one nie wchodzą w grę??

Gość Marze o wolnosci
Cześć Piotr , nie bierz wszystkiego na serio co tu niektórzy pisza.

moj facet byl 38-letnim kawalerem jak sie poznalismy...teraz ma 40 i panujemy dzieci za 3 lata....i nie widzew tym nic zlego

Gość lady m..
lady m jestem interesujący bardziej niż przypuszczasz... Nie watpie, ze tak o sobie myslisz:D

Gość rówieśniczka
A czy masz jakies hobby?

Gość Marze o wolnosci
Oj Piotrus nie zostawią tu widze dziewczeta na Tobie suchej nitki , analizując kazde zdanie wypowiedź. A tak na powaznie to pewnie jesteś nieśmiałym męzczyzna.

Gość xyz007
biorę!

Gość rówieśniczka
Jacek Fedorowicz jest po siedemdziesiątce i ma pięcioletnią córkę. (chyba 5letnią?) Dlaczego ludzi najbardziej "gryzą" cudze dzieci?

ja jestem mlodsza,facet dpbrze zarabia,pozaubezpieczeniem na emeryture,jeszcze sam cos odklada,nie boje sie...zyjemy za granica

Gość dont you worry
Jak ja lubie jak faceci spedzajacy wiekszosc swojego czasu przed komputerem pisza, ze interesuja sie teatrem i literatura myslac, ze zrobi to jakies wrazenie na sluchaczu:D

Gość rówieśniczka
Piotrze, pytanie dla mnie podstawowe: czy palisz papierosy?

Gość dont you worry
Jacek Fedorowicz jest po siedemdziesiątce i ma pięcioletnią córkę. (chyba 5letnią?) Biedne dziecko, nigdy sie nie dowie, co to znaczy miec normalnego ojca:O

jestem bardzo czułym i wiernym facetem ale kobiety bezwzględnie to wykorzystują...