Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hogatkaolwifyq

Jak wręczyć ten prezent!?

Polecane posty

Gość hogatkaolwifyq

w tę sobote ide na ślub przyjaciółki. Nie idę na wesele tylko na ślub i mam dla niej prezent, zapakowany w dość duży karton. Czy nie będzie głupio jak będę miała ten prezent w Kościele? Naprawdę nie mam co z nim zrobić, nie będę znała nikogo więc nie moge poprosić o przechowanie go w aucie, a sama będę bez samochodu Nigdy nie widziałam ludzi z prezentami w kościele. Mam do pokonania trasę pociągiem i tak bez sensu wysyłąc prezent kurierem (za drogo!) by potem za nim jechać pociągiem. Macie może jakieś doświadczenia w tym temacie? Jak było na Waszych weselach? Co mi radzicie?

Gość Jolka z Gdańska
a czemu nie mozesz wziąć do Kościoła?

Gość bfbfbfbfbfb
Jak na sam ślub, to kwiaty by wystarczyły :) Lub drobny upominek.

Gość zararra
o rany ale ona nie pyta co by wystarczyło!!!! ludzie jacy wy tępi jesteście! zapytajcie ją jeszcze ile ma lat :-O trochę głupio do kościoła

Gość katalinka.
bierz do kościoła

ja proponuję zabrać do kościoła, ale przyjśc tuz przed rozpoczęciem się mszy, jak już większośc gości będzie wchodzić do kościoł,a tak, abyś weszła ostatnia i nie przykuwała wzroku tym wielgachnym pudłem. Potem też wyjdziesz ostatnia i złożysz normalnie już zyczenia młodym i dasz ten prezent. Swoją drogą - mam nadzieję, że dobrze przemyslałaś ten prezent i młodiz naprawde będą z niego zadowoleni :P

Gość upiiiiiiiiiiiiii.i

hmm, czemu ma byc glupio? przeciez kosciol nie bedzie zapchany, spokojnie znajdziesz takie miejsce zeby z boku polozyc gdzies prezent, np kolo lawki za filarem. Wejdz wczesniej niz inni, znajdz dobra miejscowke i po problemie.

Gość Medea23
A nie lepiej umówić się z Młodymi i wręczyć im prezent np. dzień przed ślubem, a do kościoła zabrać tylko kwiaty?

Gość KASNDRA
a nie lepiej mieć w samochodzie i jak inni będą składali życzenia to go przynieśc proste, tak sie robi

Gość kat28tia
Sekata, pamieatm jak kiedys pisałas ze masz wesele w Kasynie w Tarnowie.Jak było?jak jedzonko? ja bee miec ta w czerwcu :)Dziekuje ze odpowiedz i pozdrawiam

Gość czy wy umiecie
w ogole czytac ze zrozumieniem

Gość fdjh
kasndra mlotku przeciez autorka pisala ze nie ma samochodu tylko jedzie pociagiem :O ja ci radze nie dawac prezentu, oszczedzisz tylko kase :P na sam slub to wystarcza kwiaty,jh

fdjh sama czytaj ze zrozumieniem a nie .... autorka juz ma ten prezent. normalnie. poloz go w kosciele gdzies kolo siebie i tyle. to normalne ze niektorzy na slub maja prezenty ciut wieksze od zelazka.