Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzowkurzonyfacet86 dfdd

Zdjęcia mojej dziewczyny z byłym chłopakiem

Polecane posty

Jestem z nia juz pol roku. Bardzo dobrze nam sie uklada, kochamy sie. Zobaczylem jednak ostatnio ze ma na komputerze mase zdjec ze swoim bylym. Byli ze soba ponad 1,5 roku i tych fot sie nazbieralo bardzo duzo. Jak jezdzili razem na wycieczki, z randek, jest nawet zdjecie jak daja sobie buziaka. Czemu ona tego nie usunela??? przeciez nie powinna wspominac bylego jak jest w nowym zwiazku. Co zrobic zeby je wykasowala??? Nie chce na nie patrzec

Gość dzis smutna
to sa jej wspomnienia i nie masz prawa kazać jej to osunąć, ja mam zdjęcia byłego i on moje tez bo to są jak pisałam wspomnienia i każdy ma do nich prawo, widać wiele dla niej znaczył

nie pociesze cie bylam w takiej samej sytuacji..:( ja powiedzialam prosto z mostu dla chlopaka ze mi sie to nie podoba i do tej pory mu je wypominam;/;/:(

Gość sdrfgtyujtnhfgb
Powiedz ze Cie to boli i jka by sie czula w odwrotnej sytuacji. Niech nagra fotki na plyte i usunie z kompa. Tylko nie karz jej calkiem ich usuwac, to w koncu czesc jej zycia, nie zmienisz tego

Wiesz nie martwiłabym się tak o to. Poproś ją żeby jak jej zależy na zachowaniu fot zgrała je na płytkę i wywaliła z komputera. Ale wierz mi, to że je zachowała nic nie znaczy,

ale jezeli jest sie w nowym zwiazku to sie robi wszystko ze nie ranic drugiej osoby... sie zyje terazniejszoscia anie wspominac przeszlosc jak to bylo z bylym;/;/

no niestety w zwiazku tez trzeba sie poswiecac...i robic wszystko by druga osoba nie miala zadnych watpliwosci...bo zaufanie to cienutka linia:)

Nie rozumiem w ogóle o co to oburzenie. Ja też mam masę zdjęć z różnymi chłopakami w komputerze,ale przecież nie oglądam ich notorycznie i nie ubolewam,że się coś skończyło. Mój chłopak zapytał mnie kiedyś co to za zdjęcia, ale one dla mnie nic nie znaczą i to mu także wyjaśniłam, już więcej o nic nie pytał. Ja i tak bym nie usunęła zdjęć bo niby z jakiej racji,co one komu szkodzą,że sobie po prostu są? To takie prywatne archiwum. A z obecnym chłopakiem mam fote na pulpicie:)

Najbardziej denerwuje mnie to, że tamten chłopak był o wiele bardziej ode mnie przystojny. Wysoki, dobrze zbudowany ot taki typ cwaniaka. Ja taki nie jestem. Zle sie teraz czuje jak jakis ochłap z ktorym jest dla litosci pewnie albo ze jeszcznie nie znalazla przystojniejszego.

Gość 1432423434
Paszczak z ciebie widocznie

Gość atrakcja wieczoru41
Absolutnie nie powinna trzymać tych zdjęć tak na widoku skoro juz pół roku jesteście razem. To wyraz braku szacunku dla ciebie i nie liczenia się z twoimi uczuciami. Ja też mam pamiątki ale zdjęcia wręcz wyniosłam do moich rodziców, po co niepotrzebne pytania, zazdrość. Wykasowałam wszystko co mogłoby wywołać wspomnienie o przeszłości i ew. zazdrość. Wprost poproś ja żeby to usunęła, niech zgra na płytę. Mój to by się wkurzył albo obraził, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Co do wyglądu to nie martw się, widocznie masz jakieś inne walory, że teraz jest z Tobą.

"to sa jej wspomnienia i nie masz prawa kazać jej to osunąć, ja mam zdjęcia byłego i on moje tez bo to są jak pisałam wspomnienia i każdy ma do nich prawo, widać wiele dla niej znaczył" a to jest bardzo ciekawa kwestia bo co rusz widze tutaj na kaffe mnostwo topików zakładancyh przez rozhisteryzowane panny o tematyce co moj facet posiada na kompie ? jedni maja swoje ex ... inni maja jakies trescci erotyczne .... inni maja tapete z goła laska ... i co rusz sa pretensje i zale ...ze skoro mnie kocha to dlaczego on to ma w komputerze ? Teraz sytuacja sie odwróciła i jakims dziwnym trafem panna moze posiadac na kompie fotki ze swoim exem ... no bo to przeciez wspomnienia i jak mogła by je usunac ze swojego kompa ???... zenada jednym słowem ....:O panna po prostu jest prosta jak kij od mojego mopa w robocie :P Bedac w zwiazku z nowym kolesiem i zachowujac odrobine elegancji i kultury wobec swojego terazniejszego faceta powinna dawno juz zgrac te zdiecia na płytke i schowac ja sobie do pawlacza nad szafa by moc sobie raz na jakis czas odswiezyc dawne wspomnienia ( zreszta na marginesie to po co ? :p ) jesli tak jej na nich zalezy :D

Gość atrakcja wieczoru41
Brat niedźwiedź - BRAWO!!!!

Gość taki jeden z branzy
racja :D

Gość heterodyna
zapodaj te foty a nie mendzisz ino

Gość Eeerrr...
Jak sam przyznales autorze, sam stwarzasz problem, ktory wynika z Twojego niskiego poczucia wlasnej wartosci i zwyklej zazdrosci. Po co zagladasz w komputer swojej dziewczyny?!? Chyba nie trafiles na te zdjecia korzystajac tylko z internetu? No a jak spodziewasz sie, ze dziewczyna skasuje poltora roku swojego zycia jednym kliknieciem tylko dlatego, ze teraz jest z Toba, to zebys sie nie zdziwil. To samo zreszta tyczy sie kobiet, ktore molestuja swoich facetow zeby pozbywali sie wszystkiego, co ma jakikolwiek zwiazek z ich bylymi. Nie wiem ile autorze masz lat, ale z pewnoscia nie mozna nazwac Cie dojrzalym...

Gość anusn
mo facet usunął dla mnie zdjęcia byłej i ja tez usunelam zdjęcia byłego. Po co nam one skoro to zamknięty rozdział i mamy siebie. Nie wyobrazam sobie byc z kims kto ma sentyment do bylej i tysiac zdjęć na kompie, to znaczy ze jeszcze te fotki znaczą coś

no co? zostawił sobie na pamiątke te najwazniejsze a reszte pewnie wywalił bo po co mu

Gość nalepszy z najgorszych
A co byście powiedzieli gdyby Wasza była dziewczyna powiedziała Wam, że jest szczęśliwa w nowym związku, w którym jest ponad rok ale... często myśli o swoim byłym, brakuje jej rozmów z byłym, często czyta listy miłosne od byłego i... wyznaje, że wie, że nigdy nikogo nie pokocha tak jak byłego ? O zdjęciach nie wspominając. :) Ponadto generalnie utrzymuje, że w swoim nowym rocznym związku jest szczęśliwa.

ale o co Wy w ogole drzecie koty, co? :O ja mam zdjecia swoich bylych tak samo. Moj chlopak tez. Wszystrko na plytach, zeby nie zawalalo pamieci, ale zostawione ku pamieci. Ba! Zdjecia sa, ze tak to ujme delikatnie, roznego kalibru. I co? I nic. Sa. Tyle. Wiec po co tyle szumu?

Boisz się, że ona do niego wróci lub będzie Cię zdradzać. Nie panikuj. Ufaj i delikatnie sprawdzaj abyś dalej mógł ufać.

Gość Monic,B
Uwazam,ze ona ma prawo miec zdjecia ze swoim bylym.Ale mysle ze jesli poprosilbys ja to by zgrala i usunela z komputera.Jednak czynienie wyrzutow z tego faktu jest niedopuszczalne.Ja mam fotki swoich bylych i jakos nigdy moj maz nie mial nic przeciwko.

Gość cdsr3434
To ile Ty tych byłych miałaś? Masakra, tak to jest jak sie nie szanują.

Gość magalaga
Nie szanuje się bo ma za sobą kilka związkow?:D :D Tak moze napisac tylko osoba której nikt nigdy nie chciał i o związkach to moze sobie na kafeterii poczytac

Gość hfbehurjfvebwjuruhbv
A co w tym zlego,ze ma te fotki? Czlowieku wspomnien z glowy jej juz nie wymazesz...Moj maz tez ma duzo fotek z mlodosci w tym fotki z byla (cala mase,bo to byl wieloletni zwiazek) i ja nie robie mu wyrzutow, bo go szanuje. Nie mam tez zadnych kompleksow wiec i nie jestem zazdrosna o kawalek papieru. Nawet kupilam mu album,zeby mogl te fotografie przechowywac. To sa wspomnienia i ja to szanuje.

Gość magalaga
albo ktoś wyjątkowo niegościnny:D:D:D ja miałam już 12 pytongów w sobie:D:D:D

Gość jejku jej
kwestia mentalność. ja nie przechowuje fotek byłych na komputerze. I tez byłoby mi przykro gdybym wiedziała o tym że mój partner do nich z lubością wraca :P sama mam gdzieś na płytkach zdjęcia dawne...wrócę do nich może na emeryturze. Wierz mi, że gdybyś był kobietą i tu napisał spotkałbyś się z innymi reakcjami.. Najlepiej powiedz dziewczynie o tym że sprawiło Ci to przykrość. Jeżeli jest roztropna będzie wiedziała co z nimi zrobić :P wspomnienia są w głowie, lepiej żeby o pewnych wspomnieniach partner nie wiedział.

Gość gość
Korzystając z usb pendrive zony natknąłem się naprawdę przypadkowo na nagie łóżkowe zdjęcia z jej eks. Wiem jak się poczułem, rozmawiałem z nią na ten temat ale stwierdziła ze to nie moja sprawa i to mnie nie dotyczy. Zdjęcia zgrała na laptopa. Jak do tego wy podchodzicie w podobnych sytuacjach. Z racji szacunku jakim darzę żonę postarałem się na początku znajomości ze swojej strony o to aby nie miała okazji zobaczyć moich zdjęć z eks aby nie sprawić jej przykrości, usunąłem. Jej to jest obojętne.