Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana lekko

co to oznacza? Koledzy mojego chłopaka powiedzieli mi...

Polecane posty

Gość malalinka
w sensie ze ja jestem przewrazliwiona ^ ;)

Gość malalinka
angel - masz racje w sumie :) ze mogli to mowic innym pannom jeszcze, ale jak dla mnie to i tak to swiadczy tylko o ich poziomie, a spedzanie czasu z takimi debilami moze swiadczyc o poziomie faceta autorki

Gość zszokowana lekko
***AnGeL***----> myślisz, że powiedzieć? wstyd mi...nawet mu o tym mówić. Jeszcze pomyśli, że to ja zachowywałam się jak zdzira? :O A poza tym w swojej obronie jego kumple też mogą coś na mnie nagadać-choć nie maja żadnych podstaw ku temu.

Gość malalinka
ja tez bym powiedziala, ale jak koledzy zaczna sie bronic i tlumaczyc albo klamac, ze bylo inaczej, a wlasny facet Ci nie uwierzy to bedzie bieda :P

Gość ja też uważam
Są kobiety, z których emanuje seks i faceci to wyczuwają. Ty autorko widocznie do takich kobiet należysz i kumple po prostu zazdroszczą koledze takiej dziewczyny. Według mnie powiedzieli ci prawdę.

Gość ja też uważam
zszokowana lekko----> :O

Gość zszokowana lekko
Ja jednak nie powiem o tym chłopakowi ale żałuje, że od razu nie zareagowałam na ten ich tekst. Byłam za bardzo zaskoczona i zatkało mnie...Może oni sprawdzali jak ja zareaguję ? W takim razie dałam plamę, bo nie zareagowałam...

Gość kiedy siadasz jestes wyzsza
uuuu, to chyba nie wypadłaś najlepiej w oczach tych kolegów, bo nie maja do ciebie szacunku! Powiedz o tym swojemu chłopakowi, koniecznie!

autorko pisalas,ze tak powiedzieli do Ciebie na imprezie....byl tez na Niej Twoj facet? Chyba tak skoro to Jego kumple.....chyba widzial jak sie zachowywalas wiec powiedz o tym swojemu facetowi....lepiej aby uslyszal to Od Ciebie i dlaczego ma byc Ci glupio??? W kazdym razie zycze powodzenia....ciao :D

Gość zszokowana lekko
kiedy siadasz jestes wyzsza----> to teraz się naprawdę podłamałam:(

Gość zszokowana lekko
***AnGeL***----> sęk w tym, że on poszedł spać...tzn. dżemał w najlepsze na kanapie( był zmęczony po nartach i wypił coś a ma słaba głowę) a ja siedziałam z jego kumplami. To byłam domówka.

Sluchaj kobieto:) Znasz swojego faceta i wiesz jak zareaguje,watpie aby cos zlego o Tobie pomyslal....to o Nich pomysli sobie,ze chciali Cie wykorzystac:P

ludzie! oni jej tylko coś powiedzieli! nie zaciągali jej do łóżka, nie proponowali skoku w bok od jej faceta... jeśli powiedzieli to z "kuriwkami w oczach" to autorka może się poczuć głupio, ale jeśli powiedzieli to tak po prostu i nie chórkiem razem na osobności (znaczy tak, że nikt poza nimi i autorką tego nie słyszał) to ja bym się nie przejmowała. i sądzę, że raczej uważają ją za bardzo atrakcyjną i seksowną, tylko są jeszcze na tyle niedojrzali, że inaczej nie potrafią wyrażać emocji...

Gość zszokowana lekko
czarny nick na potrzeby ----> ja jednak nie będę tego rozdmuchiwać. Nawet nie wiem, czy chcieli mnie obrazić czy to był jakiś tam komplement...choć wątpię. I fakt faktem: beznadziejnych ma ten mój tych kumpli:(

Gość tak rzecze albina
ja nie mogę, ale cię podsumowali. Powiedz chłopakowi, koniecznie! Dla mnie to jednak " jest w tobie kurewski seks" to obelga.

Gość zszokowana lekko
tak rzecze albina----> obelga? to to fajnie...:O Tylko czemu? Co ich sprowokowało do tego? Moje zachowanie, wygląd?..o co chodzi?

Gość wiosenna rosa
Dosadnie powiedzieli że jesteś sexowna - ja tak to odbieram.

"obelga? to to fajnie... Tylko czemu? Co ich sprowokowało do tego? Moje zachowanie, wygląd?..o co chodzi?" na to pytanie najlepiej odp.Ci jakis facet albo...zapytaj sie tych kumpli o co chodzilo ehehehehe

Gość zszokowana lekko
właśnie, może jakiś kafeteryjny pan mi to wytłumaczy? co faceci maja konkretnie na myśli, gdy używają takich słów?

Gość zszokowana lekko
brat_niedzwiedz ----> tak myślisz? a co to oznacza konkretnie? ...

to oznacza nic wiecej :) Ze kobieta jest mega sexi i swoja atrakcyjnosci sprawia ze kazdy napotkany facet na jej drodze snuje sobie w głowie wyobrazenia sexualnej orgietki z taka osobniczka :D

Gość zszokowana lekko
brat_niedzwiedz ----> dziękuję za wyjaśnienia:)...

Gość zszokowana lekko
dziś widze się z moim chłopakiem i dalej mam dylemat-powiedzieć mu czy przemilczeć akcje jego kumpli?