Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakakakakakakakaka

jak jest u was po porodzie

Polecane posty

7 lat temu urodziłam pierwszą córkę, a 2 lata drugą. Życie seksualne mamy udane i w ogóle super się układa, tylko ostatnio jak byłam mocno podniecona mąż mi włożył do pochwy cztery palce, a ja się strasznie przejęłam że jestem taka rozciągnięta. Mąż się ze mnie śmiał, że mam jajo chyba, ale dziś podczas strasznej kłótni mi to wyrzygał. Wiem że on jest czasem taki perfidny, że mówi co mu ślina na język przyniesie, żeby jak największą przykrość wyrządzić, ale nie wiem, po dwóch latach od porodu mógł w ogóle jakąś różnicę poczuć nagle teraz? Wcześniej naprawdę wszystko ok było, póki ja sama tego nie wymyśliłam.

z tymi palcami tak teraz wyszło no, ale wiem że od kiedy jesteśmy razem on ciągle gada że ma małego, a ja jeszcze nigdy mu w ten sposób nie dożarłam. Ale dziś to się chyba zmieni, sprawię że jego kompleksy się powiększą, łajza jedna

Ja wiem że on jest perfidny i w ogóle, ja z nim dziś pojadę, kurwa wszystkiego mu się odechce, ja za bardzo zawsze mu pokazywałam że mi zależy ale koniec tego!!!

też mysle ze chcial Ci dogrysc, a ze wie ze masz z tym problem i sie zamartwiasz to wykorzystal to... a co do tych czterech palców to moze to dlatego ze mialas taka ochote i bylas bardzo rozluzniona ... albo znajdz innego z wiekszym ;p

Gość bonittka
ale co konkretnie powiedzial?

Gość droga koleżanko
coś Ci powiem.mam świetnego lekarza z którym rozmawiałam na ten temat.otóż-bywają kobiety które nie rodziły a mają bardziej rozciągniętą pochwę niż matka dwójki dzieci.bardzo ciasno to miło dla mężczyzny ale krócej niż u takiej,u której jest luźniej i dzięki temu stosunek trwa dłużej i sprawia obojgu większą satysfakcję.więc może lepiej jak jest odrobinę luźniej a dłużej...

ale wy macie problemy to smutne że małżeństwo z dwójką dzieci rozprawia na temat kto ma małego a kto szeroka pochwę Bądź już dorosła i przestań mu za to docinać bo tylko zaostrza sytuacje i jest zupełnie niepotrzebne To jest normalne że jak kobieta jest bardzo podniecona to pochwa się bardziej otwiera żeby przyjąć penisa a ,że on sobie wali konia zamiast ciebie rżnąć a potem nie ma czucia bo pochwa nie ręka która ciasno trzyma fiuta to co ty jesteś winna.

ja mu nigdy nie dogryzałam, bo wiem że jest czuły na punkcie wielkości swojego penisa, mi pasuje a pzatym nie jestem taka suką żeby aż do bólu kogoś zranić. On też mi mówił że to dlatego że byłam podniecona, że to normalne, tylko chodzi po fakt że wiedział że się tym przejmuję i specjalnie mi dopierdolił. A cała awantura zaczęła się zupełnie od czegoś innego. Jak jest taki mądry to niech od dziś sobie dziewic szuka, on był moim pierwszym i jedynym, wie że jestem wierna i jak podchodzę do spraw seksu, dlatego tak sobie pogrywa,.

a co powiedział? przepieprzył kasę, wkurzyłam się i powiedziałam że jadę na wekend do mamy, a on że mam mu zostawić 200 zł. Wczoraj 150 wieczorem przetracił, to mu powiedziałam że 30 na chleb mogę mu zostawić, a on że 30 mam sobie wsadzić w swoją szeroką c.... Aż mi normalnie wstyd jak to piszę, za niego, i za siebie że takiego prostaka za męża sobie wzięłam:(

no własnie dlaczego go wzięłaś Można się kłócić bo to w małżeństwach się zdarza ,ale nie można przekraczać pewnych zasad np. nigdy nie można wypominać niedociągnięć urody czy niedoskonałości w genitaliach

a tak nawiasem mówiąc naucz się pulsować mięśniami Kegla ,to go zaskoczysz tylko mu nie mów o tym Niech to będzie twoja tajemnica

Gość do jakiś tam facet
wiesz co?Ty mądry facet jesteś!gdyby tak każdy myślał...no i to chyba prawda z tym czuciem jak jedzie ciągle na ręcznym...pozdro dla Ciebie!😍

byłam młoda i głupia. 18 lat wpadka ślub, ale nie narzekam, bo nie jest najgorzej. Wiem że on mnie kocha na swój sposób, tylko strasznie się różnimy pod względem wychowania. Jas miałam cudownych rodziców, wspaniałe dzieciństwo, tata mamę kochał nad życie, nigdy czegoś takiego by jej nigdy nie powiedział, i ja jestem tego nauczona. a męża wychował ojczym który go nienawidził i matka która najpierw chciała ciążę usunąć, a do dziś jest temu ojczymowi wdięczna że ją z dzieciakiem wziął. W jego domu był tylko alkohol wyzwiska awantury i bijatyki. Wiem że to nie jest powód żeby ktoś mnie źle traktował, ale ja zawsze wszystko wybaczałam, bo mi go żal było, że miał taką rodzinę...

na łeb nie upadłam tylko mnie straszył że pożałuje, że podwójnie za to zapłace, ale mam go w dupie. Jak dobrze to dobrze, a jak mu odjebie, to szok. Jeszcze tylko rok, jak młodsza córcia do przedszkola pójdzie...

dobrze,zetrzymasz kase...wnioskuje,ze nie pracujesz...znowu to samo..w dzisiejszych czasach jak siepracujesz,to zaraz spada twoj status spoleczny...ech...zycze powodzenia i jaj :)

Gość jakiś tam facet hej
jesteś może wolny? strasznie cię lubię :P

mnie to wkurwia że nie mogęiść narazie do pracy ale do bez sensu, bo więcej za opiekę nad dziećmi zapłacę niż zarobię. Studiuję na 3 roku, i od września zacznę działać. Mąż najgorzej nie zarabia, bo 3000 zawsze ma, kase zawsze oddaje(sam wie że jak by nie oddał to ok 15 głodem byśmy przymierali). Ale kobiety mają przewalone w tym kmraju, bo gdybyśmy teraz się rozstali to nie wiem co bym zrobiła.

Gość ja myślę ze zero
seksu przez najbliższe tygodnie, nie pozwalaj się dotknąć... niestety sam sobie na to zapracował

wiem, w ogóle nie ma dyskusji, do dzieci się przeniosłam ze spaniem, on wie że ja jestem strasznie wrażliwa i wie że byle gównem mnie zdołuje, ale od dziś to się zmieni!!!