Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liddda

Jak długo mają WYPADAĆ WŁOSY po ciąży?

Polecane posty

Gość liddda

moje wypadają już ponad miesiąc i niedługo będę łysa:O To minie? jak sobie pomóc???

wypadaja te które w ciazy nie wypadły... :) sprawa indywidualna :) www.psyche-soma.com

skrzypowite polecam a jeszcze lepsze są takie tabletki merz specjal. Mnie tez leciały garsciami ale na szczescie to je zastopowało.

Gość polecam odzywke
firmy WAX ktora kupisz w aptece. Trzeba sie troche pomeczyc bo nalezy ogrzewac wlosy pol godziny po nalozeniu tej odzywki ale warto bo efekty sa naprawde swietne. Te odzywke poleca sie rowniez ludziom po chemioterapii gdy wlosy im wypadly, sa oslabione, dla kobiet w ciazy i pociazy rowniez to polecaja. Mi zaczely wypadac w trakcie brania tabletek anty i po ok miesiacu zauwazylam pierwsze efekty (stosowalam dwa razy w tyg). Teraz stosuja raz w tyg i wciaz jestem z niej zadowolona :) http://www.wax.com.pl/

Mi wypadaly wlosy aż pół roku po porodzie. łykal am belissę, ale nić nie dawała. Po 6 m-cach samo przestało.

Mi wypadaly wlosy aż pół roku po porodzie. łykal am belissę, ale nić nie dawała. Po 6 m-cach samo przestało.

włosy mogą wypadać nawet do roku po porodzie. stosuj dobre odżywki - WAX jest podobno najlepsza, stosują ją z powodzeniem nawet ludzie po radioterapii z powodu nowotworów. www.porady-poloznej.pl

Gość liddda
MERZ SPEZIAL łykam już prawie 2 miesiące i nic:( chyba wypróbuję ten WAX, bo nawet mam w domu (mój mąż stosuje) i kiedyś użyłam raz, ale włosy są po niej tragiczne:O no trudno:O lepiej mieć tragiczne włosy niż wcale;) dzięki:)

Gość Magdulka24.24
moja córcia ma ponad 5 miesięcy i wreszczcie przestają mi wypadać włosy a wychodziły mi dosłownie garściami ...