Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MIKA16

DŁUGIE WŁOSY

Polecane posty

Hej dziewczyny zapuszczam włosyyy do pasa:D jeszcze troche to potrwa,ale jestem dobrej myśli.Robie maseczki z nafty komstycznej..:) czy któras z was tez zapuszcza?

Gość ja zapuszczam
ja zapuszczam ale moje sa jezcze krótkie nawet raion nie siegaja ja stosuje maseczke Wax - jest ona polecana na wszystkich forach naprawde skuteczna , ja widze efakty , nafte kosmetyczna tez stosowałąm , podobno olejek rycynowy się wciera ale dla mnie śmierdzi i jest za tłusty

ja robie taka maseczke ; 2 łyżki z nafty kosmetycznej, 2żółtka z jajek,sok z połowy cytryny :) Tez skutecznna :P A ja nie chce miec takich prostych włosów do pasa... tylko ładnie wycieniowane jak Nicola Sherzinger czy jakos tak to sie pisze:PP

Gość brrrrrrrrrrr
a ja nie znosze waxa.... :o beznadzieja

Gość gienowefa
ja zapuszczam bez jakichkolwiek smarowidel. I te zapuszczanie dobrze mie idzie. wlosy rosna mi srednio 2 cm miesiecznie. Juz mam za lopatki

Gość kathreinnn
Też bardzo bym chciała włosy jak Nicole.. ale mam poważny problem, który mi to nieumozliwia.. ;/ ehhh A naturalnie jakie macie włosy? proste, kręcone.. musicie uzywać prostownicy??

Gość gienowefa
poza tym od tych smarowidel to strasznie tluszcza mi sie wlosy. A tak zapytam co to ten wax czemu sluzy???

Gość gienowefa
ja mam hmm trudno to ujac ni proste ni krecone. Albo uzywam prostownicy do wyprostowania albo lokowki do uwydatnienia loczkow

Gość ja zapuszczam
tak macie racje wX STRASZNIE ŚMIERDZI ALE MI NAPRAWDE ODŻYWIŁ WŁOSY WAX TO TAKA MASECZKA , O NIE PRZYJEMNYM ZAPACHU , STOSOWANA NAWET U LUDZI PO TERAPI

Gość gienowefa
e tam nic ciekawego w tych wlosach nie ma , takie jakeis strzepy

Gość rgvgw
z ryja wyglada na brzydka trzynastke,nie wierze ze ma 21 lat :) ale tez lubie takie wlosy,w ogole zauwazylam ze amerykanskie blondynki maja czesto takie gruuube wlosy,jak ja im zazdroszcze, ja mam blond ale cienkie i taki..zwisajace, nic sie z nimi nie da zrobic,ot wisza sobie

Gość gienowefa
a czy ta maseczka ejst tlusta jak te rozne oleje?

Gość ja zapuszczam
TA NA ZDJECIU MA ARDZO ŁADNE WŁOSY TEŻ MI SIĘ PODOBAJA , skuteczne też jest serum na końcówki z Avonu , 14.90 kosztuje , na kafeteri jest temat o zapuszczaniu włosów , ja tam prawie wszystko przeczytałam i polecana jest maseczka wax tabletki skrzypowita lub capili piękne włosy ale z tymi tabletkami jest tak że działaja dopiero po 2 miesiacach stosowania tzn widać efekty

Gość rgvgw
31 nie 21,sorki:) wax tez stosuje, ale nie tak,jak trzeba,bo mi sie nie chce zawijac w turbany i myc 2 razy itd, po prostu ciapam na wlosy,chodze tak z 20 minut a potem myje szamponem

Gość kateri90
Ja tez zapuszczam,ale sie doczekac nie moge kiedy mi urosną,a mam takie jakby pofalowane i uzywam prostownicy co jakis czas

Gość ja zapuszczam
nie maseczka nic nie ma zwiazanego z olejem normalnie taka jak maseczka tylko że smierdzi jest do włosów brazowych i blond

Gość rgvgw
a mi sie podoba jej zapach:)

Gość a ja nie zapuszczam
kupiłam sobie włosy clip in i kiedy chce to sobie doczepiam :-D wyglądają jak naturalne i nie niszczą włosów :-D

Gość gienowefa
ja nic na wlosy nie stosuje oprocz specjalnego szamponu do wypadajacyh wloswo i odbudowujacych strukture wlosa. no i casting creme gloss:)

Gość ja zapuszczam
a własnie w instrukcji wax jest napisane że trzeba załozyć ciepły recznik lub isc do sałny tez tak nie robie chociasz teraz o ciepły recznik łatwo da się na kaloryfer i zachwile ciepły

Gość gienowefa
czyli wax nie ejst na farbowane wlosy w dodatku na czarno?

Gość ja zapuszczam
ja chyba za długo ja stosuje i dlatego mi śmierdzi ---a dodam że ta maseczka jest wydajna kupisz ja w sklepie zielarskim lub w aptece ja dawałam za 350 g ( promocja jaki gartis był ) 24 zł

Gość ja zapuszczam
nie nie , wax jest do włosów blond i włosów czarnych

Gość ja zapuszczam
nawet niktóre Panie stosuja go żeby kolor się dłużej czymał wogóle ona jest polecana dla ludzi po hemioterapi ,

Gość ja zapuszczam
pani w aptece poleciła mi tez szampon Sebradin czy jakoś tak sie zwie ale zapał też mi sie nie podoba , a o tej maseczce z jajek i nafcie kosmetycznej tez słyszałam a jeszcze picie wywaru ze skrzypu i pokrzywy pomaga

Gość rgvgw
no o recznik latwo,ale przeciez nie bede na maske nakladala recznika, ja robilam tak,ze mylam łeb, potem nakladalam reklamowke foliowa i na to czapke:) tak chodzilam pol godziny i splukiwalam....teraz juz mi sie nie chce tak bawic:) a ze nie myje nigdy wlosow w tym samym czasie jak biore prysznic,to po prostu ide sie kapac z waxem na glowie,wtedy jakies cieplo pod prysznicem jest,a potem myje szamponem

Gość kathreinnn
Widziałam w necie dużo ładniejszych włosków, ale teraz ich nie znajde :) Ewentualnie jeszcze takie http://abc-urody.bloog.pl/id,3776969,title,Miec-proste-wlosy,index.html?ticaid=5755e http://randki.wp.pl/dane_osoby.html?T%5BID%5D=7171814 ale najładniejsze to są prościuteńkie, cieńkie włosy.. nie za gęste.. cudo.. :P Ja mam całkowitą odwrotność.. może dlatego tak uważam.. mam szope.. grube, gęste włosy.. bez prostownicy nigdzie się nie rusze.. co za życie. :)