Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gazpromfan

profanacja naszej klasy.

Polecane posty

A wiecie zauważam, że bardzo , baaaaaardzo dużo listów na naszej-klasie jest to profanacja portalu. Np. w mojej dawnej szkole pojawiły sie klasy np. PROFIL TEATRALNY język wiodący : bułgarski. Bardzo mi się to podoba. Takie to twórcze, ale czy to nie przesada pewna? Jak to usunąć, nie?

Gość ASPARGANINIAN
profanacja :D

Oczywiście mówi się , że takie rzeczy wypisują tzw. idioci. Ale tak naprawdę póki nie mamy wyników z testu na inteligencję i kawy na ławie nie możemy przecież tego stwierdzić. Bez dowodu. Nie każdy poza tym zaraz jest Piłatem, no nie? :classic_cool:

No języki to tam : chiński, bułgarski, arabski (to mój język). No i tyle. A kierunki już nie pamiętam - może jest agroturystyka? Bardzo potrzebny kierunek tam.

zazdrościsz bo w teatrze to najwyżej zgodnie z nickiem możesz produkować gazy a nie występować, natomiast bułgarii to nie widziałaś nawet na wakacjach :classic_cool: :P zazdrość cię zżera

Na przykład ktoś wpisał się, że chodził na profil...musicalowy. A inny,że na profil rugby. Czy to może być prawda?

Gość Tamzer
chyba w sennych marzeniach :D

A profile te trwały ROK czasu. Skrócona wersja tej wielkiej szkoły jak czytam. też bym chciała...