Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszapanikara

Koniec 13 tc - mialam 38 stopni goraczki - wzielam 2 apapy. Teraz panikuje

Polecane posty

Gość pierwszapanikara

Boze, ja chyba oszaleje. Jestem w pod koniec 13 tc. Przedwczoraj mialam 38 stopni goraczki (bol gardla, katar, kaszel, kichanie). Bylam u lekarza (ale wtedy tylko gardlo mnie bolalo)dostalam syrop, tantum verde do ssania i spytalam co jesli bede goraczkowc. Lekarka pwoeidziala,ze powinnam wziac apap. O 17 wzielam 1, o 2 w nocy drugi - bo goraczka nie spadla. Teraz siedze i panikuje. Czy ktoras z Was w taki wczesnej ciazy brala paracetamol i urodzila zdrowe dziecko?

Gość Bzoe musisz codziennie tu
zakladac takie same topiki!!! Chyba jak lekarka ci przepisala to chyba logiczne, ze NIE SZKODZI ten lek!! A jak masz watpliwosci zadzwon do innego lekarz i przestan zasmiecac dziennie tymi samymi tematami forum!!

Gość pierwszapanikara
musze

Gość A czemu panikujesz
Apap to lek na bazie paracetamolu, który możesz stosować w ciąży przy bólach i gorączce!

nie panikuj!!!! dziecku które się w tobie rozwija potrzebny jest spokój a nie spanikowana matka :) apap jest bezpiecznym lekiem i spokojnie możesz go brać zarówno w ciaży jak i podczas karmienia piersia. wyluzuj bo się wrzodów nawabisz :P powodzenia i spokojnej ciąży życzę :D

apap to paracetamol, najbezpieczniejszy lek jaki możesz wziąć. Nie panikuj, dobrze zrobiłaś. Gorączka może zaszkodzić bardziej niż 2 tabletki apapu, wiele dziewczyn w ciąży choruje i jakoś sobie radzą, a ich dzieci rodzą się zdrowe. www.porady-poloznej.pl