Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filutkaaa

ale mnie wpieniają takie matki

Polecane posty

Gość papamoreno.
i takie są właśnie jedynaczki - jak ta wyżej. Żal.

Gość do praczkapraczka
wiesz, gówniarzu do kogo ty się odzywasz, policz sobie ile ja mogę miec lat jeżeli mam syna studiującego. Także widac jak jesteś wychowana, podejrzewam, że do tego pochodzisz z wielodzietnej rodziny, bo mój syn chociaż jedynak to nawet do osób sobie w równym wieku i to do znajomych tak by się nie zwracał.Także owszem miejcie dużo dzieci ale wychowujcie ich , bo co niektóre osoby na tym topiku nie mają żadnego wychowania, a są osobami pochodzącymi z rodzin wielodzietnych. Żal mi was, ze jesteście tak beznadziejnie, no ale jak jesteście nauczone walki od urodzenia no to później mamy rozboje, zabójstwa itp.

Gość do też jedynaczki.
też jedynaczko - potwierdzasz teorie ze lepiej miec jednak wiecej dzieci, bo wychowac takiego potworka jak ty, to Boże uchroń.

Gość praczkapraczkaa
skoro jestes taka stara to tym bardziej zadziwia Twoja odzywka do madooonny, takie \"dorosłe \" osoby a takie niedojrzałe.......

Gość do praczkapraczka
do tego, aby gówniarzu wymagać od kogoś pisania pod czarnym nickiem to daj przykład, bo ja nie jestem daltonistką i widzę u ciebie też pomarańcz.

Gość mam do was pytanie.
wiesz co madonna, faktycznie dobrze, że twoi rodzice mieli tylko ciebie, bo po twoich wypowiedziach można stwierdzi, ze jesteś chora. Także twoi rodzice dobrze, że nie mogli miec więcej dzieci, bo szkoda aby takie osoby jak twojego pokroju dokuczali innym. A co do mojego syna, to on nie zyje na pustyni tylko wśród ludzi, a jak ktoś dobrze wychowany to i wśród innych znajdzie przyjaciela i to nie jednego. To tylko ty masz z tym problem, a to min. objaw choroby. Tak pisze dorosła, wychowana kobieta, na poziomie.

Gość do praczkapraczka
a ciebie to szkoda, że rodzice nie usunęli, byśmy miel,i jednej idiotki mniej w naszym kraju.

Gość paczka sucharkow.
wiesz co mamo jedynaka weź ty sie zastanów, pomyśl ile ty masz lat, kim jestes.... może warto popracowac nad sobą.

Gość do praczkapraczka
".....mamo jedynaka, czemus sie doj**ała do dziewczyny która pisze na czarno, co z pomarańczami nie masz odwagi na słowa powalczyć?? taka z ciebie matka jak z koziej d**y trąba - jestes na poziomie tej co usunęła. Sama jestes chora. Poważnie.... a tak pisze wychowana osoba z wielodzietnej rodziny, w ten sposób to możesz się do swoje starej odzywać jeżeli zamiast wychowywać ciebie to zajęła się robieniem i rodzeniem dzieci.

Gość kaczka dziwaczka...
Jezu, kobieto, takie jak ty w Oświęcimu Żydów paliły.........

Gość mamaminuska.
Matko co to za zjeb, idź kobieto do ginekologa bo Cie widać menopauza ostra łapie......

mamo jedynaka, z całym szacunkie- wygląda na to ze ja jednak sporo młodsza od Ciebie jestem, ale chyba nie pozoliła bym sobie pisać do kogoś o wyskrobaniu itp. I takie epitety jakimi miotasz....

Gość do praczkapraczka
właśnie to wy się tak zachowujecie, umiecie tylko walczyc, bo od urodzenia walczycie już o byt ze swoim rodzeństwem. A do tego prackapraczka nie zmieniaj ników.

Gość pearlineeee
o jejku, jaki syn wyrósł, skoro ma za matke taką kobiete.....

Gość do madoonna
a kaleki społeczne tak jak nazwałaś jedynaków czy jedynaczki to co. także kij ma dwa końce jedynaki kaleki społeczne, dzieci z rodzin wielodzietnych rozbójniki walczące o byt.

Gość zgrozaaaa
baby do dzieci, narodziłyście ich jak królice i siedzicie przy kompie zamiast się nimi zając.

Gość buciki barus jakie
ta co pisze do praczka cos tam - masz status najwięszkego bydlęcia kaffeterii na dzis.

kto tu jest chory?Madonna?????????Widze ze mama jedynaka ma nie pokolei w glowie i zaraz mnie zjedzie bo ja mam trojke dzieci i nie uwazam ze jetsesmy patologia albo odchylami od normy.Ale co ja bede soe tlumaczyc mamie jedynaka,jak ona i tak wie lepiej i umie super obrazac.szkoda slow..........Musialam cos napisac bo wkurzyla mnie ta kobieta,niestety..........

Gość do madoonna
a ja wiem jakie są bo doświadczyłam od takiego dziecka z rodziny wielodzietnej, prawie pełnoletniego dużo,... dużo bólu. Nie da się nawet opisac. Pozostanie on we mnie na całe życie.

do mama jedynaka czyżby zazdrość przemawiała przez ciebie że więcej dzieci nie udało się mieć??? Kto tu pisze o walce? Po prostu dzieci mające rodzeństwo są lepiej przystosowane do życia i tyle:-P Przeczytaj sobie moją wcześniejszą wypowiedź bo nie chce mi się powtarzać:-O A teraz możesz i mnie zrypać za te zdania powyżej:-P Jedynaki są samolubami w większości a sądząc po twoich wypowiedziach to za nic wświecie nie chciałabym twojego synalka za męża:-P Mamisynki są najgorsze. Dorosły chłopak na garnuszku mamusi, która dałaby sobie rękę uciąć jaki to on święty. Obyś się nie przeliczyła:-P

Gość do gosiek25
dla mnie możesz jeszcze trójkę sobie fundną tylko wychowuj je a nie choduj, bo to jest różnica.

juz nawet nie chodzi czy są samolubami itp. mnie najbardziej chodzi o to ze jedynacy bywają bardzo samotni i nie chciala bym zeby moje dziecko doswiadczylo takich uczuc.

Gość mama jedynaka
jeżeli uważacie, że maminsynki są najgorsze to dlaczego zakładacie z nimi rodzine. Mnie jak coś nie odpowiada to nie wchodzę w to.

Gość praczkapraczkaa
no i gdzie jestes mamo jedynaka??? podyskutuj teraz co??? odwago brakło???? czy juz te plugawe argumenty i wyzwiska sie skonczyly????

Gość pearlineeee
a czy ktos tutaj napisal ze zaklada z nimi rodzine??????

ja też nie chciałabym mieć tylko jednego dziecka i jeśli tylko będę mogła to będę mieć właśnie 3:-) Stać mnie:-P

Gość mama jedynaka
no własnie. Moja sąsiadka ma 3 rodzeństwa i ciągłe walki z nimi w sądzie. I to według ciebie dobre.

Gość patologia jest wtedy
jak jak autorka napisała na początku gdy robi się dzieci bez opamiętania a potem nie ma co do garnka włożyć oraz wtedy gdy rodzice nie mogą się odpowiednio dziećmi zająć, a trudno jest prawidłowo dzieci wychować mając ich 10ciro. Jesli kogoś stać na większość ilośc dzieci to bardzo proszę. Nie mnie jednak inteligencja ma przewaznie jedno dziecko, a ludzie bez wykształcenia znacznie więcej.