Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona...91

kto jeszcze ma grype?

Polecane posty

Gość ona...91

czuje sie paskudnie, jestem chora od 4 dni i w dodatku jeszcze dostałam okres, nie mam siły sie uczyc :( kto jeszcze chce ze mną ponarzekać?

Gość ona...91
tylko ja jestem chora?:(

Gość chorybzdaa
ja tez;( troche juz mi przchozi ale i m rady sie skupic i zabrac di nauki;( a zaliczen masa:/

Gość zrelaksowana888888
ja tez jstem chora wszystko mnie boli i mam juz dość a najgorsze jest to ze nic mi nie pomaga i nic jesc nie moge

Gość nieboraczek
Ja też jestem chora - od miesiąca mam okropny kaszel, od tygodnia wielki katar i w ogóle od początku czuję się strasznie... Miewałam też gorączkę i różne bóle. Najgorsze jest to, że miałam już 3 antybiotyki + inne leki. Wszystko drogie, tylko, że ja żadnych zmian nie widzę... Tydzień temu się polepszyło, kaszel mi przechodził i myślałam, że to będzie koniec, ale poszłam na WF i od razu dostałam takie kaszlu, że myślałam, że mi gardło wyrwie. To było kilka dni temu. Dzisiaj pojawił się silny ból w okolicach żuchwa-uszy. Szczególnie boli, gdy kaszlę... ;( Załamka... Czasami to duszę się od tego kaszlu... ;/

ja też jestem chora:( od przedwczoraj mam taki kaszel,że nieporozumienie,spać nie mogę, do tego dochodzi cholerny katar jak leże na lewym boku to kaszle, jak na prawym to kicham a jak prosto to z nosa potwornie mi się leje, masakra :(

Gość nieboraczek
I jeszcze lekarze nie potrafią powiedzieć, co mi jest :( Już byłam na tylu badaniach, prześwietleniach.... shoock ;/

Gość mnie
wczoraj złapało ledwo na oczy patrzę ale na kompie siedzę nie mogę coś uleżec bo gardło mnie boli okropnie