Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luśka z W...

Wirtualny Żywot

Polecane posty

sami ale przecież o przyjemnych wyjątkach nie było mowy :D

Tamari ja Go kochać,a On łazi do kuchni zamiast tutaj:( ja cierpieć strasznie😭

Gość Arbiter elegantiarum
Mów za siebie, Tamari. Ja nie mam manii komika. :)

kazdy facet wraca,ale cierpliwość to nie jest mocna strona kobiet:) spadam na chwile

Gość ovca 52
czesc dziewczeta :) mie tez choroba wczoraj powaliła. a wczoraj widzialam ze i wielka nieobecna zajrzala, w nienajlepszym nastroju. ale dzis piątek!

tamari bardziej nas szokuje usuwanie wypowiedzi mówiących o sytuacji na świecie :D czyżby kucharz nawet i to wziął do siebie ???:D a co do chorób ikus trzyma się dobrze- na razie poza tym ponieważ niedawno nabylismy sanki- to nie ma co się martwić- idzie wiosna tak jak nabyliśmy wiatrak w wielkie upały i upały nie powróciły

usuniecie postu komika to sprawa kucharza? co za dziwny czlowiek i ja mam miec dobre zdanie o nim?:P SIEMKA OVCA

Gość marchewke pytam sie
czasc tamari :) a co bylo w tym poscie, bo mam straszne zaleglosci w czytaniu?

Gość marchewke pytam sie
a! czyli o niczym powaznym tam nie wolno, poza hmmm...wynurzeniami uczuciowymi kucharza ;) mozna sie od tego po....chlastac.

a ja mam lepszego niusa która z nas się wzruszyła wypowiedzią pewnej zielonej osoby, dotyczącej tego, co się stało wczoraj a propos całusa i jak to żałuje , że nic nie zrobiła:) ??? otóż na innym topiku znalazłam bardzo fajna wypowiedź- nawet tej samej osoby, która twierdzi , że " nie mogłam nic zrobić" oznacza "nie chciałam nic zrobić" :D czeski film

chodzę dalej :D przed chwilą dowiedziałam się, na innym topiku, że na forum jest tyle desperatek , że wystarczy jak facet napisze, że nosi spodnie............ zgadnijcie czyje to słowa przypominam też, że oczekuje też niusów od innych współtowarzyszy niedoli kolejkowej:P

o zielonj kupie i pieczącym odbycie nie będziemy chyba dyskutować ??? ten topik więc pomijam

Gość marchewke pytam sie
kto napisal o tych spodniach, bo nie wiem i sie nie domyslam? a tamari bajeruje kucharza na manne :)

Ike 🖐️ skoro pytasz , wyjasnie ci znaczenie tych slow , jezeli mowisz do siebie np. nie moge schudnac , :O oznacza to dla twojej podswiadomosci ze wcale nie chcesz tego uczynic.... czyli " nie chce tego robic " tym samym nigdy nie schudniesz..... to byl skrot myslowy , ;) ale czasem lepiej samemu poszukac rozwiazania , wiadomosci sa wtedy trwalsze i glebsze :) 🌼

Gość marchewke pytam sie
juz ja Cie znam latawico ;) bajerujesz az dymi. potem chlopak znowu sie bedzie wyplakiwal ze go mlodka w wieku corki na manowce zwiodla, he he.

zielona dobrze napiszę sprostowanie małymi literkami na ostatniej stronie, kiedyś przy okazji

Gość Ju......
Ikuś, a ja wiem, kto o tych spodniach napisał .:P

latawica?? wypraszam sobie:-O a to ile kucharz ma lat? bo ja juz taka mloda nie jestem, chociaz no prawda jest taka ze podrywaja mnie pryki miedzy 40 a 70:;P

bosz psedło atakuje na całego jak ma się żonę i kochankę to kogo potrzeba do szczęścia ??? przyjaciela do łózka ?