Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luśka z W...

Wirtualny Żywot

Polecane posty

Przepisał to co mi miła koleżanka wkleiła ale marudził przy tym zadaniu:O bedzie 6:classic_cool:

swoja droga, że tak wrócę do złośliwości to rzeczywiście od kiedy kucharz zaproponował nowy kod porozumiewawczy w świecie kuchni jakby mniej wrzało....:D ech te ambicje..........wiecznie niespełnione.........

ta sama:) co potrafi sprawić :>????? reklamę szamponu wywołującego orgazm widziałam- nawet go używam:D ale włosy mi za przeproszeniem nie chcą stawać

a u Nas Ike mamy TWA ale chyba mi sie to podoba....:classic_cool: Bardzo Ci dziekuje ta sama.... został przepisany :) kąpiel?lubię, ale prysznic.......mrrrr to jest coś co wrazliwe dziewczynki lubią najbardziej;)

ike 🖐️:) orgazmów dziś nie było;):P ale szampon mam całkiem całkiem:P nie ten z reklamy z orgazmami:P hehe a co sprawiła kąpiel? ;) stresy odeszły, humorek się polepszył, znów pełnia energii, humoru... i nutka ironii dla niektórych także a jak! :D

sami no chyba mamy:D jeszcze tylko musimy więcej slodkopierdzieć :D ale przynajmniej tu możemy robić to co lubimy:D ja uwielbiam długie gorące kąpiele prysznica nienawidzę ta sama wszystko rozumiem- ale jest takie słynne kafeteryjne powiedzenie - jedno z wielu oczywiście dzień bez orgazmu jest dniem straconym!

ale ktoś Nas obserwuje.....i komentuje ike przyznaj sie Ty jestes tym ptasim radiem kafeteryjnym>?

co do prysznicy uwielbiam takie na przemian zimne- gorące:D ale w sumie nieważne czy to kąpiel czy prysznic, oby było we dwoje:D:P ike no z tym orgazmem różnie bywa u mnie;) nie to, żebym była "niewrażliwa":P hehe

najważniejsze że bywa! to juz pół sukcesu:D

czytałem:) w sumie to ktoś lekka ręką kradnie czyjś pomysł i to chyba ktoś nam całkiem bliski bo wieści sa i z poranka - nawet pokasowane:) ale cóż :)

przynajmniej można na skróty- dowiedzieć się co słychać

ale sami swoja drogą twoje cycki naprawdę są już słynne :D

heheh no wiem ze to tylko cycki ale jednak ...cos mam the best ;)

tak między nami sami przyznaj się ile płacisz za reklamę ??

wasnie zastanawiam sie nad napisaniem pozwu do sądu najwyższego kafeteryjnego bo reklama została wykorzystana bez mojej zgody :classic_cool:;)

no prosz nawet koleżance nie zdradzi:O bosz ide na jakis mocno excytujący serial na gospodyń domowych:D

noooo chociaż nie do końca ci wierzę powiedz, że boisz się, że ktoś rozreklamuje swoje cycki bardziej :P

nic nie dostałam,a teraz mi zasugerowano ze to JA powinnam im za to płacić i juz nie czuje sie cudownie--moja wrazliwość została zachwiana😭:O

sami to na pewno jakiś zazdrośnik mowię ci :P ja lecę

kaczusia uratowana- donosi strażnik jezior, oczek wodnych i kałuż- cieszą się że zapewne zostanie przyszywanym dziadkiem kaczych pociech uratowana-na przekór kraczącym wronom- dla przypomnienia najbardziej krakał sam strażnik swoją drogą ciekawe czy kaczusia zapytała go na ucho- dlaczego radziłeś mi nie ufać ludziom? dlaczego?

Hej Tyle msc nie ufała,nagle jej sie odmieniło...czyżby kaczki dzielą sie na te wrażliwe i sucze;)?