Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasskkoczony

A WIĘC TAK WYGLĄDA KAFETERIA...

Polecane posty

Gość zasskkoczony

Czasem słyszałemm jak dzeiwczyny w pracy rozmawiały o kafeterii, alle nie wiedziałaem o co chodzi. Dziś zostałem na kilka ggodzin w mieszkaniu mojej kobiety, która musiaała wyskoczyć na chiwlę (trwa to już 2,5 godziny) do kolezanki. Zostawila otwartego lap;topa na...stronie kafeteria.pl. Zacząlem zcytać. Powiem szzcerze, że jestem moczno rozczarowany. Czy pisz,ą tu same nastolatki?. No bo takie odnosze wra,żenie. Oczywisćie przejrzałem tylko niektóre strony. Jest mnostwo wpisów gdzie już na pierwszy rzut oka to widać - że ktos zmyśla. Ale większośc to okropna chała. Calymi dniami pisze się tu o niczym. Jestem przerażony, ze ludzie moga tracic tyle czasu na na takie rzeczy. Próbowałem poszuka,c jakiegos powazniejszego tematu. Wybralem ten o molestowaniu psychuicznym. A tu całe strony jakichs bzdurnych teoryjek z ksiezyca, psychologicznych wypocin, historyjek rodem z jakichś pogadanek, wszystko histeryczne, łzawe jakieś małostkowe i glupie. Najbardziej martwi mnie to, ze moja dziewczyna zajmuje ssie taka lekstura, bo to wyjatkowo powazna i madra osoba, no i ma "swoje" lata. Czy to możliwe, ze ją to może interesować?

Gość ja też sama
Skoro tu siedzi i to czyta, to najwidoczniej ją to interesuje. Swoją drogą Ty też inteligencją nie grzeszysz. :O

skoro tu jest to jednak ja to interesuje jak sam zauważyłeś to forum kobiece wy- faceci- nie musicie ani tego forum lubić ani rozumieć - czego tu szukamy;) ale zastanawiam się czy słyszałes kiedyś PRAWDZIWE damskie plotki.... oj bys sie zdziwił :D

Gość i czo jeszcze powiesz
:D

w życiu odgrywamy setki ról- tu możemy być albo sobą- albo takimi jakbyśmy chciały być po prostu- dobrze się tu czujemy

Gość zasskkoczony
dlaczego ktoś udaje mnie?

Gość ciągle jestes zaskoczony
:O

Gość zasskkoczony
po tym co wcześsniej czytałęm mało jest w stanie mnie zaskoczyć. Po co to wszystko? Może i jestem mało inteligenttny, ale ci, co piszą na tej stronie też nie bardzo. Nie mogę się nadziwić, że moja kobieta czyta takiie rzeczy. Może ato przypadek. Ona jest wyksztalcona, ma swietną prace jest bardzo atrakcyjna, ma mnie, ja Ją abardzo kocham, a tu co druga nieszczesliwa, sfrustrowana, no bo chyba nie wszyscy zmyślają.

Gość bolało jak cholera
ciekawe co ona pisze o Tobie:P

Gość zasskkoczony
to co zamiast mnie wypisujesz tylko potwierdza głupotę tu panującą i słuszno.ść moich spostrzeżeń. Dziękuję za uwagę.

"Ona jest wyksztalcona, ma swietną prace jest bardzo atrakcyjna" Takich sa tu setki:classic_cool: "ja Ją abardzo kocham, a tu co druga nieszczesliwa, sfrustrowana, no bo chyba nie wszyscy zmyślają." To dales sobie odpowiedz dlaczego tu siedzi :P

Gość zasskkoczony
No dobra jem kupę :)

tez jestem piekna i wyksztalcona a wchodze tutaj bo lubie sie posmiac, z tego, co ludzie pisza .... nie sama nauka i doktoratem czlowiek zyje, bo by zwariowal, czasami glupawka i rozmowy o niczym sa odprezajace, ale Ty jestes taki spiety, ze jeszcze ta wiedza cie szokuje 🖐️

Gość sooorrry
ale teraz to przegięłaś, to miejsce dla ćwierćinteligentów, co nie wiedzą co z czasem zrobić, chyba, że ten doktorat nazywa się maturą haha

Gość swoją dziewczynę
znajdziesz na grzybicy pochwy albo zauroczonej w księdzu:classic_cool: powodzenia

Gość racjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
racja, racja, racja, racja, racja, racja.......................................

Gość mysliciel42
AB rh+ masz racje, te forum nie jest takie zle i "zasskkoczony" wykazal sie kiepska tolerancja, co nie swiadczy dobrze o jego osobie. Ja tez uwazam, ze dobrze jest poczytac co ludzie mysla na rozne tematy bo moze "zasskoczony" nie pomyslal , ze w ksiazkach uzywanych w szkolach i na uniwersytetach takich odpowiedzi nie znajdzie

Gość każdy kto chociaż raz wszedł
na to forum, nigdy nie będzie już tym samym człowiekim co był.

Gość ale z was złośliwe młoty

Gość ojejku.
­­­­­­­­­­­ zaskoczony juz widac ze zostaniesz na dluzej :P malo tu moherow ostatnio przydasz sie bedzie po kim jeździć

Gość Bo na tym forum
z ludzi wychodzi ich prawdziwa natura....prześmiewcy,ironiści,chamy i półgłowki mogą się wyżywać do woli....i po to właśnie jest to forum!!!