Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziunia24

wczesne objawy ciąży

Polecane posty

Witam Kochałam się z moim chłopakiem w dni płodne i tak 3-4 dni po stosunku zaczęło mnie bolec bardzo podbrzusze i lewy jajnik. Czy może to być wczesny objaw ciąży? Dodam też że kochałam się z nim tuz po okresie a wtedy miałam dni niepłodne

Gość jojojojjjooojjj
moga - nie musza - mnie tak bolalo 3 dni a to owulacja sie spoznila... ale ciaza tez moze byc - musisz poczekac do okresu i sie wszystko wyjasni...

madziunia 28-29 lutego? to jakie dlugie ty masz cykle ? napewno ltego nie stycznia?

Gość Kaija
Witajcie:) Jestem jeszcze przed @ ale zastanawiają mnie pewne objawy sugerujące to że jestem w ciązy, a mianowicie: - ból sutków (zawsze przed @ bolały mnie całe piersi) - podwyższona temp. (mierze od tygodnia) 37,2 a dzisiaj 37,5 - chora nie jestem ani stanu zapalnego też nie mam - ból jajników ale inny niż zawsze - częstsze oddawanie moczu - strasznie mnie mdli Co o tym sądzicie??? Proszę o odpowiedz

oczywiscie moga to byc objawy ciazy i zycze ci tego :) ale napisz kiedy masz @ dostac ? temperatura spada dopiero na 1-2 dni przed @ wiec tym sie nie sugeruj musi sie utrzymuwac 2-3tyg

Gość Kaija
To mnie pocieszylas:( Wolalabym nie byc

Gość do kaija bzdury mdlosci
i czeste sikanie wystepuja od najwczesniej 6 tygodnia ciazy, podwyzszona temperatura w drugiej fazie cyklu czesto utrzymuje sie az do okresu, dopiero jak @ przyjdzie to ona spada, reszta twocih objawow to strasznie sy=ubiektywne odczucia, wiec wedlug mnie sama sie nakrecach, a nie jestes w zadnej ciazy.

Kaija- mogą to być objawy ciazy, lub @... Dlatego najlepiej robic test, po co sie stresowac i nakrecac

Gość Kaija
ale tak sie boje test mam mozna zrobic teraz czy trzeba rano?

Gość kiedy masz dostac
@ ??

Gość Kaija
Teraz policzylam,ze 15.01 wczesniej liczylam od dnia zakonczenia@ i wychodzila,ze20.01 boje sie :(

zgadzam sie ze na mdlosci jest za wczesnie zaczynaja sie od ok 6 tyg co do oddawania moczu sie nie zgodze bo jestem teraz w 3 ciazy i w kazdej siusialam czecto jeszcze przed terminem @ napisz kiedy masz dostac @ i wtedy napiszemy ci kiedy mozesz zrobic test jeli bedziesz go robila przed terminem to zrob go rano jesli wyjdzie negatywny a @ bedzie sie spozniala zrob ponownie test wtedy bedziesz miala pewnosc

jesli mialas dostac 15 to mozesz zrobic teraz nie musi byc ranny mocz test powinien pokazac a raczej napewno bedzie wiarygodny

Gość Kaija
to zrobie zaraz dziekuje

Gość jak mialas dostac 15 01
to lez i rob test i daj nam od razu znac co ci wyszlo, bo wynik juz bedzie na pewno wiarygodny. Mi test pokazal juz wyrazny wynik na drugi dzien wieczorem po terminie spodziewanej @. LEC ROB TEST!

Gość mialo by lec a nie lez
sorki, brzydko wyszlo...

Gość Kaija
a matko 2 kreski:(

Gość Kaija a ile masz lat
?

Gość powaznie 2 kreski czy jaja
sobie robisz? Ile masz lat??

Gość Kaija
17nascie:( Chcialabum zeby to byly jaja

Gość Kaija a ile masz lat
przykro mi.... trzymaj sie jakos..

Gość Ja233
Dziewczyny czy wam też okres się spóżnia o 2 miechy i czy bierze was na wymioty?

Gość Ja233
Kaija ja Ci też współczuję bo ja mam23 i chyba też będę

kaja trzymaj sie kobitko jak chcesz pogadac to pisz moje gg4567017 ciaza to nie koniec swaita ja mialam 19 jak urodzilam synka i to moje najwiesze czsescie :) jak chcesz pogadac pisz pozdrawiam teraz napewno jestes w szoku ale bedzie dobrze zobaczysz :*

Gość Ja233
Chyba boję się prawdy bo moje studia-???????jak chodzicie do gina to macie ogolone łono? i co ile się teraz ma chodzić bo aż się boję częstych wizyt i dziewczyny czy w czasie ciąży można depilować się -czy to nie szkodzi dziecku?