Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blehhhh

Ile powinna ważyć osoba o wzroście 169cm zeby nie być gruba?

Polecane posty

Gość gość
Nie wierze ze przy 75 kg masz w ogóle jakies branie.

Gość gość
ja mam 170 ,75 kg ,podobam sie facetom,sobie nie do konca chyba żartujesz :3 chyba że to miało być 57kg to jakos przejdzie :D

Gość gość
Przy 169cm normalna waga to nie więcej niż 60kg, dużo zależy od budowy ciała i sposobu rozkładania się masy. Jak kilogramy idą w tyłek i piersi, to ok... gorzej jeśli idą w brzuch i uda.

Gość gość
przestańcie krytykować te kobiety o normalnej wadze, gruba to jest taka co waży 110 kg a nie 65. Nie każda musi być idealnie szczupła. Zresztą jak facet sam nie jest przystojny, wysoki i dobrze zbudowany to niech nie wymaga szczupłej laski bo sam nie spełnia jej wymagań.

Gość gość
A jak ida w brzuch bo miesnie?Akurat waga wzkazuje nasz brzuch ,Jlo ma mały brzuch wielki tyłek i wazy 50kg przy 169 tak samo Beyonce.

Gość gość
nie wiem kto tu sie wypowiada, ze ponad 60kg przy tym wzroscie to nadwaga. luuuuudzie ochloncie! ja mam 170cm i waze 63kg. ja mam typowa budowe klepsydry i nie narzekam na zainteresowanie mezczyzn. mam kolezanke, ktora wazy 80kg, a ma 173cm wzrostu. ma taka "ubita" budowe i rowniez przyciaga facetow. obie stwierdzilysmy, ze z wieksza waga mamy wieksze powodzenie niz gdy mialysmy po 55kg. wiadomo, ze kazda z nas wyglada inaczej. ja wygladam na szczupla, ale ktos inny z ta waga i wzrostem bedzie juz wygladal grubo. trzeba znalezc zloty srodek i przede wszystkim podobac sie sobie!!!!!!

Gość gość
Hahaha twoja kolezanka to tlusta maciora pocieszajcie sie szmaty.Jak facet sie do mnie usmiechnie z politowaniem to tez zaczne twierdzić ze mam powodzenia hahahah

Gość gość
Kobieta przy 169 powinna wazyc 60 kilo najwiecej.A normaklni faceci lubia szczupłe zgrabne figury grube szmaciory hahahahahah

Gość gość
Ja mam 170 i waze 57....i tak ma byc;)

Gość gość
d***** z kafe chcialy by wazyc 90 kg przy 150cm wzrostu i cyckach b do kolana potem jebnac 25 postwo o tym ze polacy to ch**e brzydale smierdziele idioci biedacy i prostacy wiec zdradza ich z kolega z pracy ktory jest taki sam ale raz ubral sie w koszule i udaje kozaka :3

Gość gość
To wszystko jest zależne od budowy ciała, kości, itd... jedna przy wadze 60kg będzie wyglądać grubo, a inna szczupło. Moja ma 168cm i waży 58kg i jest szczupła, nie chuda, ale szczupła... 2-4kg na plus raczej nie zrobiłyby jej wielkiej różnicy. Wiele też zależy czy te kilogramy to tłuszcz czy mięśnie? Bo to akurat robi wielką różnicę.

Gość gość
Ja jak waze 60 kilo przy 160 to nie mam zadnego powodzenia ale znam osoby przy tej wadze i wzroscie co wygladaja jeszcze gorzej.

Gość merylu ona
powodzenie nie zalezy od wagi:)

Gość gość
Zależy

Gość gość
a szczupłe laski chcą przystojnych facetów 190 cm, więc niech brzydale i kurduple zajmą się maciorami

Gość gość
Lepiej mieć niewielką nadwagę niż być zbyt chudym, bo łatwiej zrzucić kilka kilo niż przytyć... wiem to po sobie, na chudzielców dziewczyny nie lecą :/

Gość gość
Nie wierzę ze przy 75kg masz jakiekolwiek powodzenie

Gość gość
No nie wiem, ja mam 1.68 m wzrostu, teraz ważę 68kg, w zeszłym roky ważyłam 63 i tyłek miałam jakiś taki kościsty, jak robiłam brzuszki to musiałam poduszki podkładać na dywan pod tyłek. I w ogóle piersi miałam mniejsze, jak jakieś mikrusy,. Zawsze nosiłam rozm. C a tu nagle B. Nie wiem, jak kobiety mają A, to chyba tam nic nie mają. Ważyłam mniej ale nie czułam się lepiej niż w obecnie.

Gość Prawdziwa Odpowiedź
Ojeju jeju, no i co z tego? Nie ma czegoś takiego jak ,,idealna waga do wzrostu"!!!!! Ja mam 169 i waze 47 a jestem gruba. Chodzi o przemianę materii, kształty i geny! I tyle!

Gość gość
164 cm a waga 56 kg dla mnie byloby idealnie 54 kg. Mam 36 lat i dwójkę dzieci. Chodzę na siłownię i mam ładnie umiesniony brzuch ale uda musze jeszcze poćwiczyć. Zauwazylam że nastolatki teraz są większe i szersze. Wyglądają bardzo ładnie ale mało takich drobnych dziewczyn.

Gość gość
a ja ważę 86 przy tym wzroście i ci zrobić

Gość Raficzek
Ja osobiście wolę Panie z dużymi biodrami. Szczupłe kobiety są ohydne...Kto miał ten wie kto nie miał niech żałuje... Moja poprzednia partnerka miała 79 kg przy 174 wzrostu i była idealna

Gość gość
do 70kg

Gość gość
nie lubie chudych.

Gość gość
Ja mam 169 i ważę 68 ;p

Gość gość
Ja mam 169 wzrostu i waze 55-56 kg hmm no nogi mam jak patyki ręce tez na buzi troche większą d**e jakas tam mam cycki tez ale brzuch trochę za duży trzeba zacząć ćwiczyć:D mam 16 lat a chłopacy sie za mna uganiaja:)

Gość gość
166 i 56 kg, do 60 wyglądam dobrze.

Gość gość
ok 65kg