Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanesia

Postawilam na jedna karte i przegralam

Polecane posty

Gość wanesia

Zostawilam wszystko w polsce,wyjechalam do niego z dzieckiem Dzis uslyszlam ze mam sie wyprowadzic ! Gdzie? Jak? Dziecko chodzi tu do szkoly-nie umie pisac po polsku Bylam tak od niego zalezna-bez pracy,bez domu zostalam z palcem w dupie

Gość dinozaurka
odejdź, nie zostawaj, nie przepraszaj, dasz sobie radę! Jak zostaniesz po 20 latach zobaczysz, jak byłabyś daleko, gdybyś wtedy miała odwagę odejść!

Gość osoba_trzecia
Masz to czego chciałaś - kobieta nie może byc tak zależna od faceta :(

Gość wanesia
to byla wielka milosc:( zostawilam dla niego wszystko ! niemam do czego wracac do polski-tu tez nic niemam gdyby nie dziecko-dalabym rade tu ma szkole,przyjaciol niewiem co zrobic-jestem zalamana

Gość just a dream
tzn. spróbuj wrócić lub przynajmniej podjąć pracę jakąś i się uniezależnić od dziada dziadowskiego

Gość wanesia
w tym jest problem-od dawna szukam pracy szkoda mi dziecka-bo on nawet nie do mnie ale do dziecka powiedzial ze mamy sie wyprowadzic ! dziecko plakalo-po co je do tego miesza to tylko dziecko jaka ja glupia bylam:( niemam nic kompletnie nic-teraz tylko czekac az spakuje mi walizki i wystawi za drzwi

Gość kkkkkkkk
osoba trzecia kobieta nie powinna nigdy nie tylko T A K się uzależniać, ale W O G Ó L E się uzależniać. NIGDY!!!

Gość dinozaurka
Zrobisz co chcesz, ale uwierz, właśnie dla Twojego dziecka będzie najlepiej jak odejdziesz! Moja mama żyła z ojcem "dla dobra dzieci", bo szkoła, bo przyjaciele, bo rodzina, bo dom, bo stabilizacja....., ale taka prawda, że gdyby odeszła byłabym teraz może normalniejsza, szczęśliwsza!

Gość just a dream
nie czekaj biernie az Ci patałach walizki wystawi!! Dzialaj!

Gość osoba_trzecia
Żenada, kompletna żenada - jak można być tak pozbawiona ambicji i to mając dziecko :( :( :( Żyjeszjak bluszxcz, na łasce jakiegoś faceta - wcale sie nie dzwie, że ma ciebie dość. Pakuj się i zacznij sama zarabiac na siebie i swoje dziecko i nie narażaj go na ponoszenie konsekwencji twojej życiowej nieudolności. Kobieto - do roboty!!!

Gość kkkkkkkk
czy to Twój mąż?

Gość yvana
Nie czekaj az spakuje ci walizki,spakuj je sama i odejdz.Masz w Polsce rodzine?W Europie jestes?

Gość Ups...........................
Jak jesteś w Anglii to zgłoś się do opieki dostaniesz mieszkanie socjalne i pieniądze na początek jako samotna matka.

właśnie to jest problem wielu kobiet, ze nic nie robia ze swoim zyciem.. jada slepo za facetem , ktoremu wygodnie jest zeby siedziala w domu bo ma posprzatane uprane ugotowane - a niestety jak sie babeczka znudzi.. to on jest na wygranej pozycji, babeczka? no coz szara rzeczywistosc..

Gość dinozaurka
"osoba-trzecia - brutalnie, ale dużo w tym prawdy! Dobrze Ci w takiej sytuacji, bo łatwiej dla Ciebie. Człowiek nigdy nie tkwi w układzie, z którego nie ma korzyści,choćby wyimaginowanych. ...

Gość wanesia
wiedzialam ze bede takie komentarze-ze jestem darmozjad ktory zyje na czyjs koszt wlasnie od wiosny mialam isc do pracy-a tu cos takiego :( nie kazdy w obcym kraju moze od razu podjac prace ! w pl pracowala i to ciezko ! zostawilam wszystko by byc wlasnie z nim! mialam wszystko pod dostatkiem-az do ostatniej klotni milczal az w koncu cos takiego powiedzial teraz mnie wyzywajcie od darmozjadow-mam to w nosie bardziej juz zabolec nie moze

Gość kkkkkkkk
vide: dyskusja na topie "alimenty na żonę" ręce opadają kobieto każdy dzień bez inicjatywy to dzień stracony!

Gość wanesia
nie mieszkam w anglii i to nie jest moj maz i rowniez nie ojciec dziecka po raz kolejny zabiore dziecku "tate"

Gość choinka007
Jak ktoś ma głowę w chmurach, to musi mieć twardą dupę.

Gość zwss
nie panikuj poszukaj pracy jelsi nie zabierz dziecko do polski i zapisz do szkoly obcojezycznej

Gość kkkkkkkk
właśnie na to łaszczą się głupie baby "miałam wszystko pod dostatkiem" zawsze należy założyć wariant "co byłoby gdyby..." a gdzie odrobina wyobraźni, instynktu?

Gość wanesia
wiem sama na wlasna glupote wkopalam sie w taka sytuacje mozg mi paruje bo probuje znalezc jakies wyjscie ! nie moge z dnia na dzien tak sie spakowac i wyjechac ! a szkola dziecka a przyjaciele? musi gdzies chodzic do szkoly a w pl nie bedzie nawet umiala pisac i czytac

Gość wanesia
myslalam ze podsuniecie mi jakis pomysl:( nie potrzebuje kolejnych jechanek po mnie-na dzis mam dosc emocji

Gość kkkkkkkk
sorki ale jesteś po prostu kretynką, ile Ty masz lat, spadłaś z księżyca, nawet własnemu mężowi i ojcu dziecka bezgranicznie ufać nie wolno, a co dopiero...?

Gość wanesia
ok macie racje-jestem glupia baba bez instynktu itd :(

Gość -------------------
w jakim kraju jestes?

Gość wanesia
ok jeszcze do tego kretynka ! wieszajcie wiecej psow na mnie ! najlatwiej siedziec za ekranem pc i jechac po kims

Gość ggghhh
Jesteś w Holandii czy Niemczech?