Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga...1983

schudnac w ciazy

Polecane posty

Gość aga...1983

bardzo ciekawi mnie taki temat... czy mozliwe jest by schunac z nadwagi w ciazy?? ja przed zajsciem w ciaze wazylam 87 kga teraz waze 79 w 3 miesiacu... nie wiem czy to dobrze??

Gość aga...1983
bardzo prosze o odpowiedz bo sie martwie

Normalne, szczegolnie jak sie mialo nadwage przed ciaza i mdlosci na poczatku. Ja schudlam pod koniec ciazy jak przeszlam na diete niskoweglowadonowa z powodu cukrzycy. Dziecko urodzilo sie z waga 3,5 kg i zdrowe.

Ja na początku ciąży schudłam 10 kg, dopadła mnie tylko lekka anemia, teraz w 26 tg przybyło 5kg i mam nadzieję, że do końca więcej niż jeszcze 5 nie będzie :)

Gość aga...1983
ja od dziecka mialam problemy by schudnac... jako male dziecko przeszlam w jednym roku 7 zapalen pluc! leczono mnie sterydami. Po ostatnim w wieku 4 lat wygladalam jak male sloniątko...i tak do dzisiaj...borykam sie z wagą... nie chcialam sie odchudzac przed ciązą gdyz znaczyloby to w zasadzie glodowkę, a co za tym idzie brak witamin i mikroelementow a tu taka niespodzianka...w prawdzie nie mam apetytu jak do tej pory... mąz serwuje mi gotowane i grilowane warzywa i mieso, mnostwo swiezych takze...a dzisiaj na wadze 78,1kg...

Gość K.wiatek
ja również schudłam na początku ale póxniej odrobiłam stratyz nadwiazką

Gość aga...1983
ogolnie martwie sie... jem nawet nie za bardzo wymiotuje.... z tym ze jem same zdrowe rzeczy

Gość darasia
ja tez schudlam w ciazy, zdrowe odzywianie, prawie w ogole slodyczy, troche sportu ;) Zaszlam w ciąże z wagą ok 90kg rodzilam waząć 78