Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boli mnie brzusio

Boli mnie brzuch

Polecane posty

Gość Boli mnie brzusio

Mam problemy... z robiebiem kupy. :( Moge jej nie robic pare dni bo mi sie niehce a potem po tygodniu tak mnie npiernicza brzuch ze usiedziec na kiblu ledwo co moge a polozyc sie nie poloze bo jeszcze bardziej mnie boli. Jak juz mi sie chce a nie moge zrobic, to prawie co krzycze z bólu, i czasami jest tak ze jestem strasznie slaba i ledwo co daje rade, i czuje jk bym mdlala i spadala z tego kibla ale pomimo prubuje sie utrzymac. I tk mam ze musze byc naga bo mi przeszkadzaja ciuchy, a w toalecie musi byc ogno otwarte by tam bylo zimno boinaczej nie zrobie kupy, i tak samo musze miec krzeszlo przed soba bym se mogla polozyc glowe. I jesli po drugiej strony sciany slysze kogos gadac to nie moge sie skoncentrowac i jest co raz gorzej, tak samo prubowalam czytac gazete lub miec laptopa by zapomniec o bólu ale jeszcze gorzej mi jest bo przeszkadza mi to. Po dwych dniach nie robienia kupy chodz brzych mnie nie boli to nie dam rady jesc. A jak zjem cos to slabo sie czuje i musze sie polozyc. Samo to chyba mówi za siebie ze nie mam miejsca w zoladku. Prubowalam pic plyn co rozmieksza, ale pomoze ten raz a pózniej to samo. Przecierz nie moge pic to caly czas a tabletkami oczyszczajacymi tez nie bede sie faszerowala non stop. Myslicie ze lekarz mi na to cos poradzi? Czy niektórzy z was tez maja jakies dziwne problemy z tym? Wiem troche dziwny temat ale co tam wole zapytac... :o

Gość Boli mnie brzusio
Hmm, powiem szczerze ze mam bardzo dziwny sposób jedzenia. Czesto mieszam, np zjem jogurta rano a potem platki na mleku a jeszcze potem moge zjesc kromke z serem i pomidorem. Nie odruzniam zawsze dnia od rana, np. dzis rano zjadlam pomidorówke z kluskami. A obiadu czesto nie jadam bo nie smakuje mi. Owoców nie jem specjalnie duzo. Wogule jakas dziwna jestem. Mam straszne problemy z jedzeniem. Czasami jem tak duzo jak slon a czasami tak malo jak myszka. Kawy nie pije bo mi nie smakuje,a le pije duzo herbaty. Witamin nie zazywam specjalnie czasami jak mi sie tylko przypomni, i wogule tak jakos... Juz sama niewiem czy to od jedzenia czy poprostu tak mam.

Gość co jeszcze mozna wymyslic
herbata powoduje zatwardzenia w duzych ilosciach pita, powinnas jesc jogurty, owoce zwlaszcza jablka, jedz bardziej regularnie. co ile dni sie wyprozniasz i ile masz lat? moze to dleatego ze jak sama mowisz obecnosc kogos za drzwiamy cie krempuje? a co do kawy sproboj wypic ją raz np. taką z mlekiem i zobaczysz czy cos zadziala no chyba ze wolisz sie meczyc? a miewasz nadmierne gazy?moze to jakas nadwrazliwosc jelit

Gość Boli mnie brzusio
Mam 18 lat, a pisac nie umiem bo nie chowalam sie w Polsce ale mniejsza z tym, nie o tym temat. Mam prawie 18 lat. Hmm w sumie opruzniac to zadko sie opruzniam. co 4-5 a czasami nawet i co 6 dni. Tak bardzo mnie krepuje jak slysze kogos za sciana, ale zazwyczaj daje rade, tylko w tedy jak mnie tak masakrycznie boli to juz wtedy nie zabardzo mi chce wyjsc. Normalnie pierdze chyba, ale zazwyczaj glosne i nie smierdzace baki, ale to od kad sprubowalismy z chlopakiem pare razy anal tak pierdze bo normalnie to wcale praktycznie nie pierdzialam. A od kad sprubowalam anal bylo mi ciutke latwiej sie opróznic. A tak pozatym to jestem bardzo nerwowa, a slyszalam ze wlasnie przez nerwy sa problemy z robieniem kupy ale niewiem czy to prawda. Jak mi ktos wymasuje brzuch to mi pózniej latwiej kupe zrobic, tylko czuje troche bólu przy tych masazach.

Gość Spine
ja proponuje isc z tym do ginekologa napewno cos pomorze

Gość gość
To najwyższa pora iśc do lekarza! Polecam też zrobic sobie badanie usg jamy brzusznej. Jak jestescie z Warszawy lub okolic to polecam ten gabinet - http://gabinet-usg-mokotow.pl/ . 110 zł i bez żadnych skierowań czy kolejek.