Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona i niepwena

Czy dziewczyna, która nie lubi seksu...

Polecane posty

... ma szansę na normalny związek? Nie przepadam za seksem. Moge sie kochać z chłopakiem jedynie kilka razy w miesiącu. Częściej nie potrzebuje. Mam 25 lat i trochę mnie to martwi. Jestesmy razem juz ponad 2 lata i jest to nasz główny problem. Mój chłopak ma duże potrzeby, chce się kochać codziennie, a ja nie chcę się zmuszać :( Czy są faceci, dla których seks nie jest na 1 miejscu?

Gość Niebieska w ciapki
a dlczego nie lubisz? jakieś złe wspomnienia> Może wspólna wizyta u seksuologa? W przeciwnym razie, musisz liczyć że chłopak wcześniej czy później albo Cię zostawi, albo będzie zdradzał...życie jest brutalne niestety.

Nie mam zadnych przykrych doswiadczen zwiazanych z seksem. Po prostu nie mam duzych potrzeb. Rozmawialam juz o tym z moim chłopakiem i nie wiem jak mamy rozwiazac ten problem :(

Gość wiyta u seksuologa to dobry po

Nie jest tak ławto zakończyc zwiazek po 2 latach tylko z powodu nieudanego seksu :( kochamy sie ale obawiam sie, ze pewnego razu moj facet nie wytrzyma i odejdzie do takiej. ktora da mu to, czego potrzebuje

Gość errteee
nie ma sensu żebyście się ze sobą męczyli. Facet prędzej czy później zaspokoi swoje potrzeby gdzie indziej. A może on cię nie podnieca???

Gość nie przejmuj sie tez tak mam
i wlasnie sie rozeszlismy ;-( ja po prostu nie mialam ochoty a on tak szezre potrzebowalby dwa razy na dzien rano i weiczorem, i zaczely sie klotnie ,bo kiedys bylam o wiele bardziej chetna i co mi sie stalo itd. ja mialam juz dosc jego jecczenia na temat sexu i juz nie moglam go sluchac na samo slowo sex hcialo mi sie rzygacno i sie skonczylo.... nie widze przyszlosci dla was jezeli tego nie zsalatwicide

Kocham Go, ale faktycznie seks jest fatalny :( on mowi, ze nigdy mnie nie zdradzi, ale ja wiem, ze teraz jeszcze to wytrzymuje, bo jest max zakochany itd...

Gość vew.vv
tez tak mam, na poczatku myslalam ze moze facet nie ten, ze z innym beda fajerwerki.ale bylam z kilkoma w przeciagu swojego 26-letniego zycia i z kadym tak samo.poprostu mam male potrzeby.za kazdym razem to ja koncze zwiazek bo uwazam ze to nie ma sensu:(zle mi z tym:(

Mam nadzieję, że są tacy, którzy nie przepadają za seksem... Tylko jak takiego znaleźć?

To jest duzy problem. Nie sądziłam, że spotka mnie cos takiego. Nie chce kończyć związku, gdyz mamy juz nawet wspólne plany na przyszłość, ale z drugiej strony jak sobie pomyślę, że mam się zmuszać do współzycia, albo byc w przyszłóści zdradzana, to życ mi się odechciewa :( nie wiem co robic?

Ja jestem jego pierwsza kobieta

zastanawiające jest to że masz małe potrzeby ,bo na ogół kobiety są gorące Jak był powód w twoim dojrzewaniu że się nie rozbudziłaś

Gość vew.vv
"ja mialam juz dosc jego jecczenia na temat sexu i juz nie moglam go sluchac na samo slowo sex hcialo mi sie rzygacno i sie skonczylo." jakbym czytala o swoich zwiazkach!!! tez zawsze konczylam bo juz mialam dosyc pzoa tym nie chcialam zeby byl ze mna i mnie zdradzal, wytrzymalam najwiecej 1 rok z facetem, czesto sie zmuszalam, potem juz mialam tego dosyc i zerwalam. wiem ze sa faceci ktorzy maja maly temperament i moze kiedys na takiego trafie. z drugiej strony ja mam potrzebe bycia adorowana, musze czuc ze facet mnie pozada, kocha moje cialo, lubie sie przytulac, calowac.ale tylko tyle

Gość nie przejmuj sie tez tak mam
na ogol kobiety sa gorace? sorry,ale zobacz na topiki na erotycznym-masa na ten wlasnie temet on chce ja nie chce...faceci sa zboczeni i zawsze maja ochoite

Gość a co to jest
o Jezu juz jak dziewucha nie chce sie ru**chać codziennie do seklsuologa :D oj wy rozepchane piz*dy zastanówcie się co piszecie :D

Ja mam tak samo. Lubie jak mnie przytuli, dotyka, głaszcze, całuje i... koniec...

Gość vew.vv
i jeszcze nie lubie sie zmuszac do seksu ale kocham chwile po seksie, sa cudowne, on mnie wtedy glaszcze, patrzy tak fajnie w oczy, caluje bardzo delikatnie

Gość ja sie wypowiem
ja mialam podobnie mialam kilku chlopakow i na poczatku bylo fajnie a pozniej sex dla mnie sie nie liczyl az pewnego dnia spotkalam faceta na widok ktorego mi sie goraco zrobilo.A jak juz sie kochalismy to normalnie brak slow.Dzis tem mezczyzna od 5 lat jest moim mezem. Mysle ze wczesniej poprostu tak naprawde nie kochalam chociaz wtedy myslalam inaczej.Liczy sie tez to jaki partner jest w łozku czy robi dobrze tez Tobie a nie mysli tylko o sobie.No i oczywiscie pozadanie:)

Gość Gra Gitarra
nie martw sie ja tez tak mam!!!!!!! :) kurde chlopy to mają te libido ja nie powiem!!!!!!!! ale nie martw się babkom podobno im starsze tym libido sie zwiększa a facetom na odwrót :D więc będzie ok trzymaj się :))))

Moj chłopak w łóżku jest delikatny i zależy mu, żeby i mnie było dobrze. Nie wiem, skad ten problem? Moze cos ze mna jest nie tak?

Łechtaczkowy tak

Juz raz porządnie się pokłóciliśmy z tego powodu. Moj facet strzelił focha i sie obraził, bo nie chciałam sie kochac. Oczywiście ja go przepraszałam i zmusiłam sie do seksu :(