Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KLAUDIA86

Starania o dzidziusia

Polecane posty

HEJ.Mam 22 lata. Od roku staram się o dzidziusia i nic. Od paru dni biore castagnus może to pomoże. Jest ktoś jeszcze kto planuje? :)

Ja przez 3 lata brałam tabl.antykonc. I teraz sie martwie czy to nie przez to teraz mam problem z zajsciem w ciąże. Tabletki odłożyłam rok temu i od roku staramy sie o dzidzie. Biore folik, castagnus i wiesiołek. Duzo czytałam ze castagnus i wiesiołek pomaga zajść. A mojemu mężusiowi kupie cynk (poprawia ruchliwość plemniczków) :)

jeszce szalwia wplywa na plodnosc wiec polecam wam pic:)na pewno wkrotce uda Ci sie zasjc ale trzeba czasu.faktycznie po tabletkach moze minac troche czasu poniewaz oraganizm musi sie unormowac

Dzięki :) zaczne pić szałwie. Zrobie wszytko żeby wreszcie zajsc w ciąże.A wy sie juz staracie czy jeszcze nie?

wiesz u nas to wyglada w ten sposob ze moj bardzo chce juz od zaraz moglby zostac o jecem ja tez chce dziecka ale po pierwsze musze wytrwac jeszce troche bo szkola po 2 musimy prace znalezc bo dziecko trzeba z czegos utrzymac.tylko ze u nas ciezko z praca. skad jestes?

Jestem ze śląska. Z Chorzowa. My juz mieszkamy razem i pracujemy. Wiec dlatego tez zdecydowaliśmy sie na dzidziusia. Trezba mieć za co utrzymać dzidzie. A Ty skąd jestes?

Gość giero
Dziewczyny wyluzujcie, to zajdziecie! Jeżeli każde zbliżenie będziecie traktowały jako tą jedyną szansę na dzidziusia, to sex nie będzie wam sprawiał przyjemności. Nie myślcie tak o tym obsesyjnie, a na pewno się uda. Trzymam kciuki!

GIERO- ja sie staram o dzidzusia rok. Przez 4 miesiace wogole nie myslalam o dzidzi jak sie kochalismy.Po prostu stwierdzialm ze lepiej nie yslec tyl o tym. I WYLUZOWALAM. ale jak widac to nic nie dalo. Wiec teraz postanowilam cos z tym zrobic. zołzaaaaaaaaaa-- u nas znalesc prace tez nie jest latwo. Ja akurat w sklepie pracuje.Ale pracy szukalam pol roku.

a Twoj mezczyzna? moj szuka juz od jakiegos czasu,jesli nei zznjadzie do tego czasu az skoncze szkole bedziemy chyba zmuszeni wyjechac za granice

Mok mężczyzna szybko znalazł prace. Jako przedstawiciel handlowy. Za granice nigdy bym nie chciala wyjechać i on tez.

moj tez znalazl prace jako przedstawiciel handlowy ale co sie okazalo ta firma to jedna wielka sciema nawet nie byla zarejestrowana i to jacys oszusci dlatego zrezygnowal.a jesli mozena wiedziec ajk znalazl ta prace?wymagaja u was jakiegos doswiadczenia?