Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córkkkkkka

Kilka lat po menopauzie - skrzepy krwi. co to może oznaczać? Proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość córkkkkkka

Co może oznaczać krwawienie u kobiety przed 60-tką? Dodam, że moja mama nie miesiączkuje już od dobrych kilku lat a dzisiaj mówi, że jakieś skrzepy krwi z niej wypłynęły przy załatwianiu w wc. Martwię się. Co to może oznaczać? Proszę o jakieś rady.

Gość kommedyyjka
na pewno coś się dzieje w macicy. idźcie szybko do gina.

Gość córkkkkkka
mama powiedziała, że na razie chce poczekać jak powiedziałam by dzwonić na pogotowie! I się nie da jej przekonać a ja się martwię. Jeśli chodzi o ginekologa to już w ogóle, bo ma takie staroświeckie podejście do nich i chodzić nie chce dawno nie była

Gość kommedyyjka
to poszukaj może kobietę ginekologa; może wtedy się zgodzi pójśc. nie wolno czekac i zwlekac bo może się żle skończyc.

Gość córkkkkkka
jestem przerażona, spróbuję mamę jak najszybciej przekonać

Gość kommedyyjka
albo może bardziej drastyczie.........poszukaj w internecie czym może się skończyc takie odwlekanie wizyty u lekarza i daj mamie do przeczytania.

Gość mamućka
Twoja mama powinna jak najszybciej zgłosić sie do ginekologa,trudno cos powiedzieć więcej bez badania i dodatkowych badan:morfologia,OB,mocz

Gość córkkkkkka
szukam teraz w internecie informacji na ten temat, ale trudno mi coś znaleźć, gdyż nie wiem dobrze jak to nazwać. Jak się więcej dowiem to porozmawiam z mamą i chyba ją nawet zmuszę to pójścia do lekarza!

Gość eadkdkd
To na pewno nie oznacza nic dobrego, a może oznaczać sprawy nowotworowe, więc twoja mama powinna natychmiast iść do lekarza.

Gość córkkkkkka
przed chwilą mamie zakomunikowałam, że jutro ma iść do ginekologa to zaczęła się wykręcać, to niemal nakrzyczałam na nią, że najwyżej sama ją siłą zaprowadzę. Wiem, że się nie krzyczy na mamę, ale to dla jej zdrowia

Gość córkkkkkka
nie wytrzymam! Jak tu się dogadać jak teraz stwierdziła, że już nie krwawi!!! Nie wiem co robić, bo za wszelką cenę nie chce pójść do lekarza :( naprawdę nie rozumiem tego i nie wiem czym to jest spowodowane :(