Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama jużnie wiem

Czy on mnie zdradza?

Polecane posty

Gość sama jużnie wiem

Od pewnego czasu ( 4 razy ) śniło mi się, że mój facet mnie na pewne sposoby zdradza. Za każdym razem jest to bardzo przykry sen i budzę się niemal z płaczem. Jest to trochę irytujące.. Nie przejęłabym siętym, bo wiadomo, że zny tłumaczy się "na opak", ale dziwinie się zachowuje m.in szybko wyłącza GG gdy u niego jestem, nie lubi pokazywać go. Telefonu tak samo ( choć z tym może nie ma większych problemow ) trochę to intrygujące. Co myślicie?

Gość jesli dziewczyna
ma prezeczucia ze cos jest nie tak to w zadkich przypadkach gdy jest totalna paranoiczka zazwyczaj ma racje....a sny tez duzo mowia, wiec sie zastanow

tez tak mialam, dreczyly mnie strasznie plastyczne koszmary o jego zdradzie...i nic sie nie dzialo. to moze byc twoja projekcja wynikajaca z zanizonej wiary w siebie...a faceci tak maja jesli chodzi o gg i smsy---moj ostatnio mi to tlumaczyl.jesli widzi,ze mu grzebiesz, to chocby nie mial co ukryc, bedzie chcial wzbudzic i podsycic zazdrosc:Di bedzie sie kitral z gg i sms:)wwiec uszy do gory i sie nie martw, a jakbym cie nie przekonala zostaje jeszcze prywatny detektyw.

Gość sama jużnie wiem
dzięki:D