Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanatyczka232334

kolczyk monroe/madonna

Polecane posty

Gość fanatyczka232334

mam pyt. dotyczace kolczyka tzw. monroe. czytalam ze jest to niebezpieczne , gdyz podczas przebijania mozna wbic sie w jakis nerw i wynikaja z tego spore problemy.. podobno mozna stracic czucie . czy jest to prawda czy mit ? poradzcie. :) pozdr.

Gość dfwef
idz do salonu tattoo, piercer bedzie wiedzial jak kluc aby nie uszkodzic nerwu. nie kluj sie sama, nie rob tego u kosmetyczki bo wbrew ogolnej opinii wcale nie jest sterylniej ani profesjonalniej w gab. kosmet. koszt to ok80-100zl. po zabiegu do wygojenia przemywaj sola fizjologiczna, niczym innym

Gość fanatyczka232334
qrcze ale ciezko jest zaufac drugiej osobie, nawet jesli on bedzie sie znal to moze przeciez sie pomylic i jakie beda tego konsekwencje ? ps. nie zamierzam sama sie kluc:)

Gość dfwef
popytaj znajomych gdzie w waszym miescie albo pobliskim jest dobry piercer. nie ma sie czego bac, prawdziwy piercer wie gdzie na twarzy masz nerwy i nic Ci nie zrobi, nie obawiaj sie, sama mam troche kolczykow i znam sie troche na tym, wlasnie placisz za jego wiedze idac do salonu bo sam kolczyk kosztuje jakies 20zl ;)

Gość ja miałam monroe
ale znudził mi się i wyciągnęłam a teraz mam szpecącą bliznę po nim :-o Jak już się zdecydujesz to idź do dobrego salonu

Gość fanatyczka232334
a jak wyjmowalas kolczyka to duza dziurka byla? bardzo widoczna?..

Gość ja miałam monroe
Tak, mimo że kolczyk mały to dziurka po kolczyku widoczna. Nie noszę kolczyka już pół roku i blizna jest nadal :-(

Gość dfwef
mozesz poprosic piercera, zeby zalozyl kolczyk z precikiem 1,2mm to jest mniejszy niz sie standartowo zaklada ale sa dostepne bez problemu i dzurka mniejsza bedzie

Gość ja miałam monroe
miałam z prętem 1,2 i kulka najmniejsza ale blizna i tak została :/ dodam że nie miałam problemów z gojeniem się przekłutego miejsca

Gość ja miałam monroe
ja miałam nad górną wargą z boku, robią też pod dolną :-)

Gość dfwef
czarna, wracaj do odrabiania lekcji a nie przed kompem starszego brata siedzisz:P

Gość fanatyczka232334
czarna nie denerwuj sie hahaha:) no nad gorna warga wyglada bardzo zachecajaco;d labret tez ale mniej mi sie podoba

Gość ja miałam monroe
labret nosi się nad górną i pod dolną wargą :-)

Gość dfwef
nie, moj chlopak jest profesjonalnym piercerem, pod dolna, nad gorna jest monroe, medusa

Gość labret to typ kolczyka
i nosi sie i na gorze i na dole. a rodzaj przeklucia to kolejna bajka.