Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielllguchna999

Jestem za luzna,za szeroka

Polecane posty

Gość wielllguchna999

Zagladam dzis okrakiem w lustro i co widze wielka dziure, ani podniecona nie bylam ani nic, jak ja zmniejszyc, moze jakies cwiczenia Normalnie rozklapucha ze mnie straszna Mam prawie 40-da sie jeszcze cos z tym zrobic??

Gość plastooś
zalep plasteliną

Gość foto modelka
jak się ma z pizdy wiadro to się już nic nie da zrobic niestety! ale możesz leczy się na glowę,bo coś ci jeblo stara babo!!!!!!!!!!!

Gość annabella123
Na początek zamknij buzię.

Gość foto modelka
ja mam pipke wielkosci garka na bigos ale ludzie nie wiadro, noż k.rwa jak sie mozna tak rżnac??

czytalas\"ojca chrzestnego\" (mario puzzi) ? tam jest podobna sytuacja opisana i skorygowana milej lekzury zycze .... to nie zart... watek jest poruszony pod koniec ksiazki....;-)

Wielllguchna999, da się coś z tym zrobić. Ćwicz mięśnie Kegla. To te same mięśnie które zaciskasz gdy chcesz wstrzymać oddawanie moczu. Zaciskaj je na chwilę tyle razy w ciągu dnia na ile pozwola ci czas. Po upływie miesiąca twoja pochwa powinna stać się nieco ciaśniejsza.

Gość ale jest
plastyka pochwy...

Gość Bjxxx
Wszyj sobie zamek błyskawiczny :)

niewiem co wy macie z tym cwiczeniem tych miesni naczytalyscie sie pierdol i powtarzacie jak papugi nie wiedzac jak to jest ...... po pierwsze to nic nie daje bo trening musi byc staly i regularny a nato niema prawie zadna wytrwalosci a jezeli juz sie zawezmiecie to wychodzi z tego tyle ze wejscie do pochwy jest waskie a cala reszta taka jak przedtem..... i efekt koncowy jest taki ze jak tej grupy miesni uzywacie w trakcie ..... to facet czuje sie jakby sie przeciskal przez zbyt waski otwor ..... a za nim i tak nic sie nie zmienilo..... zadna przyjemnosc.....

kobieta swiadoma swego rozmiaru moze zawsze cos zrobic ....np podlozyc reke w okolocy miedzy otworkami i przycisnac ....oboje z tego beda cos mieli.... a jak to dobrze zrobi to facet nawet sie nie zorientuje ..... no i jest np plastyka pochwy ....... ale na to trzeba kasy i checi.... to akurat jest opisane w ojcu chrzestnym a to dosyc stara ksiazka wiec pewno i do nas to juz dotarlo....