Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dietynka

zaczynam ochudzanie kto ze mna 10 kg plus

Polecane posty

Gość dietynka
jA ZARAZ SPACEREK A POZNIEJ MASECZKA

Gość dietynka
cZUJE ZE DAM RADE TERAZ MAM DUZY ZAPAS SIL CHETNIE SIE PODZIELE Z SWOIM ZAPALEM :)

Gość dietetynka
spacer zaliczony w sumie byl 2 i pol godziny teraz wcinam jablko zaraz kawusia

na sniadanie zjadlam jajecznice na parze a na drugie activie z ziarnami zboz, na obiadek bedzie piers kurczaka gotowana i marchewka z jablkiem a potem jeszcze nie wiem. Wlasnie pocwiczylam troche-steper + aerobic i....tragedia-wszystkiego razem 35 minut a ja ledwie zyje. Wieczorem zrobie ABS i cwiczenia na miesnie klatki piersiowej UUUU ...ciezko z ta gimnastyka...zero kondycji

Gość dietetynka
trzeba by czyms smarowac ja jeszcze nie zjadlam obiadu jak robisz jajecznice na parze ?

Gość dietetynka
zaciekawila mnie ta jajecznica na parze jak sie ją robi ?

wbijam jajka do miseczku i wstawiam do parowaru az sie zetna, mozna tez robic w mikrofali-ladnie sie zetnie tylko musisz co chwile otwierac i mieszac i znowu zamknac i tak kilka razy az bedzie ladnie scieta Ja teraz pije zielona herbatke a obiad zjem jak syn wroci ze szkoly-najgorsze ze jemu gotuje osobno i to same pysznosci

a...i jak robisz jajecznice to najlepiej dac jedno cale jajko i dwa zolyka-te cholerne zoltka sa strasznie kaloryczne i zawieraja duzo niezdrowych tluszczy

Gość dietetynka
Ja lubie bialka bardzo zrobie sobie jutro na snaiadanie z bialek a malemu z zoltek

Gość dietetynka
a na obiadek jakies warzywka Pijesz duzo wody mineralnej ?

wody mineralnej wogole nie pije bo...jestem po niej glodna zamiast tego wlewam w siebie hektolitry herbaty zielonej i czerwonej

Gość dietetynka
Ja zaraz do duzego dzbanka zrobie sobie wode z cytryna i bede pic

Gość dietetynka
ciekawe czy kisiel jest kaloryczny zrobilabym sobie na podwieczorek "?

Gość dietetynka
pomysly na 2 sniadania drugie śniadanie i podwieczorek (ok. 100kcal) 1. kromka chleba z masłem i pomidorem 2. kromka chrupkiego chleba z 2 łyżeczkami twarożku i pomidorem 3. kromka pumpernikla z masłem i pół ogórka 4. filiżanka pomidorowej z ryżem 5. 100ml wywaru warzywnego z roztrzepanym jajkiem 6. zupa chińska (gotowa) 7. zupa warzywna z grzankami (gotowa) 8. marchewka z jabłkiem i sokiem cytrynowym 9. 2 pomidory, 2 cebulki ze szczypiorkiem 10. 6 cieniutkich plasterków polędwicy wieprzowej 11. 4 cienkie plasterki mortadeli 12. plasterek szynki gotowanej 13. 6 plasterków polędwicy drobiowej 14. 10 dag serka homogenizowanego z 10 dag truskawek 15. 10 dag sera chudego ze szczypiorkiem 16. szklanka maślanki z kromką chrupkiego pieczywa 17. mały banan 18. różowy grejpfrut 19. 2 brzoskwinie 20. 2 jabłka 21. batonik Duplo, filiżanka kawy 22. 2 delicje 23. 5 kostek czekolady 24. ptyś z bitą śmietaną 25. 3 kulki lodów owocowych

Gość dietetynka
no kiedys duzo czytalam o przepisach mialam nawet tak afajna ksiazke z przepisami ale niewiem gdzie to jest ja chce tydzien przyzwyczaic organizm do diety a pozniej 3 dnówke zrobic :)

Gość dietetynka
nie diete 3 dniowa :) bede jesc

juz sie chcialam wystraszyc, moim zdaniem nie ma nic glupszego niz glodowka-tylko spowalnia metabolizm-ale ze co ze 3 dni dieta a co z reszta dni bo nie bardzo lapie

Gość dietetynka
chce zrobic 3 dniowa diete to jest dieta krtora polega na jedzeniu okreslonej ilosci rzeczy a reszte dni alej tak jak teraz :)

Gość dietetynka
1 dzien s grejfrut lub jablko kawa grzanka ( tost ) o 2 lyzki tunczyka grzanka kawa k chude gotowane mieso filizanka gotowanych warzyw tak wyglada 1 dzien

Gość dietetynka
Dzień 2: Śniadanie: jajko na twardo, jedna grzanka, pół banana, szklanka czarnej kawy. Obiad: pół filiżanki chudego twarożku z pięcioma krakersami, szklanka czarnej kawy. Kolacja: dwie parówki, dwie marchewki uduszone na parze. Dzień 3: Śniadanie: cienki plasterek żółtego sera, pięć krakersów, małe jabłko, szklanka czarnej kawy. Obiad: jajko na twardo, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. Kolacja: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby morskiej, pół filiżanki gotowanych na parze buraczków, jedna filiżanka kalafiora.

Gość dietetynka
teraz najważniejsze: przed każdym posiłkiem należy wypić dwie szklanki przegotowanej wody. To konieczne. Niezbędne jest również przestrzeganie ścisłej diety- absolutnie żadnych zmian. Działa tu współzależność chemiczna składników. Nie wolno używać cukru ani soli, nawet śladowo. Dieta jest rygorystyczna , ale- do wykonania.

ta 3-dniowka to nie dla mnie-za malo wartosci odzywczych w tym jedzonku ale kto wie...nigdy nie mow nigdy zastanawiam sie ktore herbata jest lepsza przy odchudzaniu-zielona czy czerwona

Gość dietetynka
podobna czerwona

O 18 zjadlam miseczke kapusniaka z kwasnej kapusty a pare minut po 19 zrobie cwiczenia na biust, talie i 15 min na twisterze tak na poczatek. Najgorzej bedzie z tym niejedzeniem juz niczego-chyba uzbroje sie w surowe marchewki ;)