Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dietynka

zaczynam ochudzanie kto ze mna 10 kg plus

Polecane posty

no pocwiczylam,boczki, brzuch i klatke piersiowa,zrobilam piling kawowy i do lozka,narazie nic nie jadlam, jakos sie trzymam Do jutra-mam nadzieje ze jutro nie bede rozmawiala sama ze soba

Gość dektarynaka
ja szklanka kubusia kawka i pieczywo ryzowe od rana :)

Gość cucarach
hej moge sie przyłączyć ?? mam 175 i waze 63kg chcialabym zejsc do 55.

Gość dietetynka
pewnie ja wiecej waze

Doberek dziewczynki wczoraj jednak nie wytrzymalam i zjadlam ok.21 jablko-zadna tragedia Wypilam dzis szklanke wody z octem jablkowym i kawke-teraz mysle cjakie menu na dzis ulozyc Witaj Cucarach-super ze chcesz sie dolaczyc Ja to bym chciala miec twoja wage ...ale wiem ze wszystko zalezy od budowy-mam kolezanke ktora jest tylko cm wyzsza ode mnie i wazy 55kg, moja idealna waga to ok.63 i wtedy wygladam szczuplej od niej-to pewnie kwestia umiesnienia i ciezkosci kosci Napisz jak planujesz sie odchudzac??

Gość dietetynka
ja nie mialam juz sily cwiczyc po spacerze 2 i pol godzinnym

magietka jak ty dajesz raze wypić szklanke octu ?? ja próbowałam dziś dałam łyżke octu i 250mln wody i to bylo takie ochydne wypilam pół tego.

Gość kafeteriona
Hejka! Ja już od tygodnia się odchudzam,najgorsze mam za sobą(żołądek już mi się skurczył) i #kilo na minusie!!!!!wczoraj się ważyłam i aż mi się chce żyć!!!!!!!!!!!!!!

Gość kafeteriona
3kilo miało być:)))))))))

Gość dietetynka
3 kilo w tydz to jaka to dieta ?

Gość soki z warzywne
Hej dziewczyne mam pytanko - tez chce zrzucic 10kg i mam ostatnio chcec przejsc na warzywa owoce , moje pytanie jest jesli przygotuje sok z marchewki na 2 - 3 dni i pozostawie w szklanej butelce - czy ten sok straci jakies wartosci czy lepiej codziennie przygotowywac ?? ( nie mam ochoty mys dzien w dzien sokowi) pozdrawiam

Gość kafeteriona
zmodyfikowana Kopenhaska+ćwiczenia

no tez daje lyzke octu na szklanke letniej wody-zatykam nos i jednym ciagiem-potem mnie troche powykrzywia ale jakos daje rade-cel uswieca srodki 3 kg w tydzien-to cosik duzo...jaka dieta?

Gość kafeteriona
jem prawie same warzywa(głównie mrożone)jogurt 0%,jajko,wczoraj schab,ale maly i na patelni bez tłuszczu

kafeteriona- oj...uwazaj na jojo Co do diety owocowo-warzywnej-jestem raczej przeciwniczka, trzeba dostarczac bialka zwierzecego-inaczej owszem lecisz z wagi ale to glownie spalane miesnie, tluszczyk zostaje i cialko tak srednio apetyczne-ale to tylko moja opinia :)

Gość kafeteriona
Już kiedyś tak się odchudzałam i dużo schudłam,tylko później trzeba się przez jakiś czas pilnować,bo szybko wraca.Tylko dwa posiłki dziennie,zero cukru,do picia woda i czerwona herbata-da się wytrzymać

ja nie stosuje konkretnej diety. nie jem chleba słodyczy ziemniaków i tłustych potraw, w wiekszości jem sałatke z kapusty pekińskiej wrzucam do niej jakies pokrojone mięsko i jest super. rok temu tak sie odchudzalam i przez 2 miesiace schudlam 7kg z 70 na 63. no i oczywiscie duzo cwicze. co to są cwiczenia abs ????

Gość kafeteriona
tak jak się nauczyłam na aerobiku,ale nie jakaś masakra,bo na tej diecie jestem bardzo słaba

Gość dietetynka
Ja zaraz malego klade do łozka i 30 min steperu

Gość kafeteriona
Ja nie mogę stosować takiej jakiejś diety light,bo to na mnie nie działa,muszę z grubej rury:)))))))))))))))))))))))))))))))

cucarach - to taka seria cwiczen na miesnie brzuch. wrzuc w google to ci wyskoczy dietetynka- ja wczoraj wymieklam na steperze po 15 minutach-porazka

Gość dietetynka
ja zaraz wchodze zobaczymy ile dam rade

Gość soki z warzywne
dziewczyny ten ocet jablkowy mozna kupic w kazdym sklepie ?? i czy picie tego nie pogarsza stanu cery mam problem z tym :(

mozesz go kupic niemal wszedzie...tylko pamietaj naturalny ocet jablkowy nie na SPIRYTUSIE pijesz pol godziny przed posilkiem 2 lyzeczki na szklanke letniej wody Ja tez mam klopoty z cera i umnie jest ok chyba nawet lepiej ale wiem ze niektore dziewczyny mialy w ciagu pierwszych 2 tyg problemy bo organizm sie oczyszcza ale za to potem wyrazna poprawa

Gość dietetynka
11 minut i padlam

Gość dietetynka
niezle a ja zaplanowalam 30 min moze zaraz jeszcze na 10 wejde :)

Gość kafeteriona
Ja poćwiczę dopiero po południu,teraz nie dam rady. Pierwszy posilek jem po dwunastej,(tak jak w kopenhaskiej)i do tego czasu jakikolwiek wysiłek fizyczny odpada...ale witaminki przyjmuje.