Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no więc...

po jakim czasie występują jakieś objawy ciąży?

Polecane posty

Gość no więc...

Póki co staram się nie panikować. Od kilku dni spóźnia mi się okres mimo iż zawsze miała regularny. Od tych paru dni boli mnie brzuch, cały dzień mam mdłości (nie wymiotuje ale mam na to ochotę). Czuje się całkiem inaczej niż przed okresem (zawsze bolały mnie piersi teraz nic nie czuje). Na dodatek zaobserwowałam, jakąś dziwną wydzielinę - ma brązowawy kolor i jest jej strasznie mało - takie jakby skrzepy... Już sama nie wiem, czy jestem chora, czy po prostu mi się spóźnia czy to ciąża...

Gość yhmmm007
ja mialam tak przy pierwszej ciazy ;/

Gość no więc...
Kurde ja już się pogubiłam... Kiedyś coś podobnego też miałam - tzn ta dziwna wydzielina a potem był normalnie okres a teraz czuje się o wiele gorzej...

Gość yhmmm007
ja mialam taka wlasnie wydzieline i bol piersi i podbrzusza plamienia minely a ja dalej mialam ten bol podbrzusza. A od wczoraj mam goraczke i takie wlasnie plamienia wiec nie wiem co jest grane

Gość no więc...
mnie piersi nie bolą ale za to jajniki już od kilku dni. Zawsze przed okresem bolały kilka godzin tak intensywnie i dostawałam okres. Teraz bolą tak troszkę od dłuższego czasu...

Gość yhmmm007
a przechodzilas jakies choroby w ost czasie

Gość no więc...
w grudniu byłam trochę przeziębiona ale okres dostałam punktualnie... wiec.. ?

Gość yhmmm007
nie wiem poczekaj jeszcze troszke , moze sie pojawi a jak nie to prponuje test. A ile masz lat ?

Gość no więc...
jeszcze poczekam... nic innego nie pozostaje. 20 lat, brałam tabletki anty, potem miałam kilka miesięcy przerwy - wszystko było ok no i teraz to...

Gość sarahjessica
ja mam podobnie. okres przyszedl, byl duzo krotszy i bardziej przypominal brazowe uplawy.."Po" objawy sie nasilily..ciagle sie czuje jakbym miala dostac nastepny okres...dziwne napiecie i klucie w dole brzucha, bol piersi i totalna sennosc..Wole sie zbytnio nie nakrecac ale to by byla niespodzianka :)

Gość no więc...
Liczę, że wkrótce okres dostane a te plamienia to tylko jego początek. A gdyby nawet to po jakim czasie test ciążowy?