Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna.........

chcialabym chodzic w szpilkach ale jestem za wysoka

Polecane posty

Gość fajna.........

i jak je ubiore czuje sie jak zyrafa:(mam 172cm

Gość hohoohp
glupia jestes, a co ja mam powiedziec??? mam 181

Gość fajna.........
ale czuje sie jak tyczka wszyscy sa nizsi ode mnie:(

Ja mam 176 cm, do tego waze 57kg...Wygladam jak gidyja, ale co z tego...Lubie chodzic w szpilkach, faceci sie ogladaja za mna(z powodu wzrostu czy figury, nie wazne).

Gość uszkooooo
hmm..moze jestes za szczupla przytyj troche to bedziesz sie wydawala nizsza

wszyscy sa nizsi? watpie:) moze wiekszosc lasek w plaskim obuwiu tak ale nie faceci

Jeju i co z tego? Powinnas sie ceiszyc ze cos Cie wyroznia, a nie...Poza tym chyba lepiej byc wysoka i chodzic w szpilkach dla przyjemnoisci niz byc kurduplem i chodzic w szpilkach poniekad z musu zeby nie wygladac jak pajac...

Gość Witki
176 cm i biegam w szpilkach :)

Ciesz sie, mowie Ci...sama jestem wysoka i nieraz slysze mile komentarze pod moim adresem... Dziewczyno, a jakie masz nogie dlugie...Z takich atutow powinnas sie cieszyc niz martwic...

Gość lostka
172 i wysoka? Smieszna jestes:D

Gość ja mam 179 cm wzrostu i do
pracy klubu prawie zawsze obcas 172 to wcale nie tak duzo

Gość ja mam 179 cm wzrostu i do
->Levviatan ja mam pare sandałkow 13cm obcas prawie (mierzylam :O) serio ale normalnie to tak 5-8 cm nosze

Zreszta o gustach sie nie dyskutuje...To co sie Tobie podoba mi nie musi...I na odwrot... Ja gdybym byla niska bylby to dla mnie problem...Tymbardziej, ze mam niskie kumpele i one maja na tym punkcie spotre kompleksy...A skracane spodnie np. dzinsy wygladaja koszmarnie...

nie o to chodzi jaka ja jestem tak samo sie wkurzam jak ktos nazywa wysokie zyrafami jak niskie krasnalami mam bardzo niska kolezanke 154 a jest sliczna i zgrabna i mam wysokie ponad 175 i sa tez atrakcyjne nie wiem po co sie wywyzszac? wzrostu sie nie wybiera

Gość hohoohp
hej,a myslicie ze tez moge chodzic na codzien w szpilkach?? 181 cm, zakladam czasami, ale na codzien nie wiem.....wszyscy sie beda gapic na pewno

Gość uszkooooo
tamari Ty chyba masz jakies kompleksy?????? bo nikt tu sie nie wyzywa od krasnali i zyraf:P

Wysoki Kobiety maja powody do dumy...Ja uwielbiam swoje dluuuugie nogi i czesto podkreslam je szpilkami...Autorko, spojz na to inaczej, z innej strony...Faceci uwielbiaja dlugie, zgrabne nogi, a to jest nieodlaczny atrybut wysokiej dziewczyny... Jezu...Obcielam dzis na palki dlugie paznokcie i nie potrafie pisac na klawiaturze...hahahaha

dobrych jeansow nie trzeba skracac:) to nie wiem gdzie ktos kupuje, sa rozne dlugosci i jest w czym wybierac

Gość uszkooooo
Tamari czyli trafilam w sedno..niska jestes gdzie ona kogos obrazila bo nie zauwazylam???? pokaz mi

hehe 168 to nie jest jakas wysoka:) tylko srednia dobra widze, ze wysyp prowokacji dzisiaj spadam 🖐️

Gość uszkooooo
tamari: idz sie dziewczyno wylecz z kompleksow na pkt swojego wzrostu pewnie nie wiecej niz 160 tak wnioskuje po Twoich wypowiedziach naucz sie czytac ze zeozumienim ( bo zawodowke chyba zaocznie konczylas:P z) i wroc na forum sie wypowiadac bo az zal czytac 🖐️