Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka-ora

Zaręczyny! Jak długo czekałyście na ten wspaniały moment?

Polecane posty

Gość mi sie..
mi sie oswiadczyl w nasza 3 rocznice bycia razem :) a wiec czekalam 3 lata :D slub za 1,5 roku :)

Gość Ka-ora
O kurczę, to nieźle, długo :) Ja bardzo bym chciała aby mój chłopak mi się kiedyś oswiadczył, ale nie wiem czy jest mi to pisane :(

Gość hurtownia srubek
1 rok 2 m-ce

Gość dzinek
mnie poprosil po pol roku , po roku a pozniej stwierdzil ze jak bede chciala to mam mu powiedziec:) ale ja nie jestem zwolenniczka malzenstwa jestesmy razem 3 lata

Gość Panna Xxxx
A piszcie dziewczyny odrazu ile macie lat bo jestem ciekawa! ;)

Gość mi sie..
ja 22 latka :)

Gość Ka-ora
Ja mam 19, jestem z chłopakiem ponad pół roku... Ale ja nie wyobrażam sobie, zeby kiedykolwiek mężczyzna mnie poprosił o rękę. Bo niby dlaczego chciałby właśnie ze mną spędzić resztę życia? Abstrakcja.

Gość Panna Xxxx
A mnie sie wydaje ze to wlasnie jest cos wspanialego jak chlopak chce spedzic z Toba cale zycie :) Gratuluje Wam! ;)

Gość mi sie..
cholerka niby w naszym przypadku bylo dlugo jak tak teraz patrze:) jednak jak sobie pomysle ze mielismy sie zareczyc po kilku miesiacach bycia razem ....jako jeszcze powiedzmy 18 letnie szczeniaki...to jestem na nie :D na pewno nie zdecydowalabym sie na slub majac te 18-19 lat i to po kilku miesiacach ( czy roku) bycia razem. Wtedy bylo inaczej, wiadomo spotkania po szkole, w wekeendy dyskoteki, prawie zero obowiazkow w domu...ale do takich przemyslen dochodzi sie pozniej :) teraz nasza milosc to nie szczeniackie zachowania, klotnie itd teraz nasza milosc jest dojrzala i dopiero teraz wiemy ze mozemy stworzyc rodzine i byc za nia odpowiedzialnymi ludzmi :)

szczęśliwa ona---> czy to nie Ty czasem planujesz ślub w tym samym roku co ja?:))))

Gość łoooooj
ja mam 19 lat, oswiadczyl mi sie w moje urodziny, znalismy sie 3 lata i 1 miesiac, w sumie zaskoczenie bylo. ale naszczescie nie odbilo nam i narazie nie planujemy slubu bo po co? lepiej sie nacieszyc narzeczenstwem

Gość cokolinka
ciągle czekam:), ślub we wrześniu, razem 8 lat

Gość flashbang
Cześć ja mam 25 lat jestem z Markiem od ponad roku, oświadczył mi się po 6 miesiącach:)

Gość łoooooj
to juz macie ustalona date slubu a ona ci sie jeszcze nie oswiadczyl??? o nieee ale w sumie jak macie juz date to po co oswiadczyny??? dla mnie oswiadczyny powinny byc milym zaskoczeniem a nie koniecznoscia ze jak juz data slubu to i oswiadczac sie trzeba dziwni sa ludzie ;/

Gość cokolinka
już sie rozpisywałam gdzieś że nie uznajemy tradycyjnych oświadczyn, teraz czekam tylko na pierścionek...

dwa lata i trzy miesiace. Ja w tym roku bede miala 24 lata a moj narzeczony 27 wiec nastolatkami nie jestesmy :)

Gość stylowaa
ha a mój nigdy mi się nie oświadczył,a teraz twierdzi,że bardziej romantyczne było to,że mnie po prostu zaprowadził do ołtarza ,hmm

Gość bez pomocy
13 miesiecy:) idzie mi juz 25 roczek:)

Gość zizuze1986
1,5 roku ito nie byl wspanialy moemnt, inaczej sobie to wyobrazalam :(

Asia rocznikowo 23 lata, Andrzej tez;] znalismy sie tydzien(codziennie spotkania i kilku godzinne rozmowy) po tygodniu w moje urodziny, zabrał na kolacje, podarowal prezencik i wielgachna roze z pytaniem czy zechciałabym zostac oficjalnie jego kobietka;] hehe, po roku od tego momentu, czyli znowu w moje urodziny, przyjechał wieczorkiem(po całym dniu nie odzywania sie-myslałam ze zapomniał o naszej rocznicy)z wielkim bukietem kwiatów, kleknał i poprosił o reke:))) totalne zaskoczenie, ale oczywiscie zgodziłam sie! za 2 dni minie 7 miesiecy po slubie, a 22 listopada 4 lata razem:)

Gość ślub_już_w_czercu
mi oświadczył się po 5 miesiącach bycia w związku:) ślub w czerwcu ale znamy się od liceum ;) a mam 21lat