Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrześniowa panna młoda

Podoba wam sie moja sukienka???

Polecane posty

Dziękuję dziewczyny :D ale naprawde uwierzcie że o takiej kompletni nie myślałam, a jednak, przypadkowe osoby w salonie jak mierzyłam ją mówiły, że bosko wyglądam. Wybrałam kolor ekri mimo, że jak pisałam mam hiszpański typ urody ALE to nie jest taki żółtawo złoty ekri raczej wpada w beż, kolor jest z metki sand, trudno mi go opisać. Nie będe mieć welonu ani rękawiczek tylko bolerko, nie wiem jeszcze czy z długim czy z krótkim rękawem, mamm jeszcze trochę czasu. I powtarzam, suknia w salonie wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciu. Jest powalająca! Zresztą większość sukien na żywo wygląda inaczej, dlatego warto mierzyć. Buziaki 🌼

Gość bardzo ładna sukienka

Gość podoba mi sie
śliczna, skromna zarazem

Gość wszystkiego dobrego
ale sukienka, jak wszystkie w Polsce, na jedno kopyto u góry gorset na dole spódnica. Jakbym od lat widziała tą samą pannę młodą w tej samej sukience. Ale to moje subiektywne odczucia, tak jak mówią dziewczyny, podobać ma się Tobie! :-) Pozdrawiam

mnie się najbardziej podoba sukienka dziewczyny o nicku ŚLUB JUŻ W CZERWCU - bo ja takie własnie skromne lubię ;) sama z resztą mam podobną ;) i też slub w czerwcu :P :D Sukienka Wrześniowej mimo, że nie do końca skromna to też bardzo ładna ale ja bym takiej nie chciała ;)

Gość Ups...........................
Nie, wygląda jak by ktoś w niej spał.

Gość jolunia24
suknia autorki topiku wogóle mi się nie podoba,ale ważne żeby Tobie się podobała

Gość mi sie bardzo podoba
niby skromniutka ale ma w sobie to coś ;)