Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strach...

Masowe zwolnienia czyli kryzys w Polsce

Polecane posty

A poza tym nie wiem dlaczego ktos mysli, ze rzad polski nie zdaje sobie z tego sprawy- ja wszedzie w tv slysze i w gazetach czy necie czytam o kryzysie (rzad sie wypowiada i nie sa to wesole wypowiedzi).

Gość strach...
to ja nie wiem co bedzie w tym kwietniu:O już się źle dzieje w polskich fabrykach (szczególnie tam),inne sektory póki co jeszcze tak tego nie odczuwają, ale mówili dzisiaj, że prawdziwe zwolnienia to się dopiero zaczną:O

Gość strach się bać
najlepiej od razu poszukajcie sobie mocny sznurek i odpowiednie drzewo... Chyba nie wiecie co to znaczy mieć prawdziwy problem. Bomby wam spadają na domy ? Trzęsienie ziemi albo tsunami się pojawia ? A może dowiedziałyście się, że macie raka albo będziecie jeżdzić na wózku inwalidzkim ? Troche optymizmu ludzie!

Gość dannella
łatwo powiedzieć a co ma powiedzieć człowiek który ma dzieci i kredyt ? przecież nic go nie chroni

Gość strach...
strach się bać- nie przesadzaj dobra.Twoim zdaniem przesadzamy? a fakt, że można zostac bez środków do życia nie jest wystarczającym powodem do zmartwień?:O a jak ktoś ma kredyt,dzieci? pomyślaleś/aś o tym?

Gość rząd polski nierządem stoi
ruina i zgliszcza po nim zostaną wspomnicie moje słowa, zawsze jak UDecja, KLD a teraz PO rządziła to źle się dizało. Przeciez PO to dawna Unia Wolności i Kongres Liberalno-Demokratyczny tzw "Aferałowie". Zmienili szyld chłopaki i działaja dalej. Za kilka lat będziecie się brzydzić Tuskiem i jego ekipą a oni znowy zmienią szyld i znowu się nabierzecie :D OD Balcerowicza do Tuska

Gość strach...
my o kryzysie a Ty o Tusku... że rząd jest jaki jest to każdy wie, ale kryzys jest na skalę globalną, więc Tusk w tym wypadku nie winny

Gość dannella
strach sie bać - zawsze mozna znaleźc gorsze przypadki do porównania , "nie martw się inni mają gorzej" ,dzieci w Afryce nie mają wody a tu ? co zrobią z ludźmi którzy nie będą spłacać kredytu ? przyjdzie komisja z komornikiem i wyważą drzwi i rodzine na bruk - no nie jest to zabawne

Gość tiaaaaaaaa na skale globalną
tylko że jedni sobie z tym radzą lepiej a inni kręcą przy okazji lody, ekipa Tuska kręci lody...

Gość strach się bać
jak się bierze kredyt to trzeba go spłacić - przedtem nie myslałyscie o tym ?

Gość dannella
ludzie mają zobowiązania a kryzys nie jest z naszej winy jak sie nie martwić ? jedynie nie musi się martwić osoba młoda siedząca u rodziców, nie musi zarabiać, nie musi płacić rachunków itp

Gość dannella
ja akurat nie mam kredytu ale bronię tych ludzi to że ktos nie ma kredytu nie znaczy że tych którzy wzięli uwaza za głupków ludzie muszą żyć, a co ma sobie uskładać 300 tys ? bezsens

Gość strach...
pain au chocolat- jestes osoba o małej wyobraźni, dlatego nie przejmujesz się kryzysem:O każdy przewidujący człowiek wie z czym się wiąze utrata pracy...ale do tego trzeba wyobraźni:O

Gość strach...
ze stresów mam juz wrzody na zoładku, staram sie uśmierzyc ból alkoholem i psychotropami, ale ciekawe jak długo ?

Gość strach...
wpis z 11:54 to podszyw:p pain-mądralo żebyś Ty pracy nie straciła...wkurzasz mnie, ale Ci tego nie życzę

Gość strach...
Wiecie co ? Dajecie madre rady. Może jak mnie wywala z roboty to założe działalnośc "Uslugi towarzyskie" ? Poodbno za godzinę ze stówkę mozna wyciagnąć jak nic, a praca lekka, łatwa i przyjemna

Gość strach...
12:29-kolejny głupi podszyw.komuś się nudzi

Gość strach się bać
he he he, bo nikt poważny juz nie chce z toba dyskutować :P

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin