Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość protestantka

Jak protestantka może znaleźć męża?

Polecane posty

Gość protestantka

Doradźcie coś :) Mam 29 lat. Niebrzydka, religijna, lubiąca seks (ale tylko po ślubie), więc przyszły mąż nie ma co się martwić, że trafi na oziębłą dewotkę. :)

Gość Hala Hala Espana
Lubisz seks ale dopiero po ślubie - to się kupy nie trzyma. Jeśli dopiero po ślubie, to znaczy że już masz z seksem doświadczenie. Dlaczego ktoś miałby na to czekać aż do ślubu, skoro ktoś inny dostał przed? Proszę Cię.

Gość 9808088089800

Gość kozia pięta
Jak to jak - normalnie. No, może nie powinnas szukać tego męża w jakiejs wiosce na podkarpaciu czy białostocczyźnie, bo tam najwazniejszy punkt życia rodzinnego to wspólne niedzielne wyjście do koscioła z wszystkimi dziecmi. Ale tak normalnie to nikt się dzisiaj specjalnie nie patrzy, czy katoliczka, czy nie. Tym bardziej, ze nie jesteś muzułmanką czy z innej wiary bardziej odległej od tej naszej urzędowej - protestantka to prawie to samo co katoliczka.

Gość faworkowa
­­­­­­­­­­­ "lubiąca seks (ale tylko po ślubie)" :O dziecko ty jeszcze nie wiesz co to jest seks i jak on smakuje wiec nie pisz ze to lubisz :/....a moze to prowo?

Gość protestantka
chodzi o to, że facet może się oburzyć że uprawiałam seks za pieniądze ale chcę już z tym skończyć, nie chcę żyć z piętnem protestantki

Gość kozia pięta
Tak, oczywiscie. Czyli nie ma tych protestantów 1%, a 3%. Zatrzęsienie Pochodzę z Podkarpacia, konkretnie z podkarpackiej wsi, mieszkałam też w dużych miastach, wiec wiem, gdzie wieksze znaczenie ma to, czy kandydat/ka jest katoliczka, czy nie.

Gość protestantka
Tak, zdarzyło mi się upaść, i raz spróbowałam seksu, ale późno i z miłości, nie jestem puszczalską. Żałuję. Czy to mnie przekreśla? Jestem dobra, religijna, byłabym wspaniałą żoną. Zresztą myślę, że dziewictwo ma takie znaczenie dla katolików.