Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z klasą.....

Co wy możecie nam zaoferować??

Polecane posty

Gość Facet z klasą.....

Pytanie do kobiet.:) Oprócz wyglądu?. Nic:o Prawdziwa kobieta powinna pracować na swojego faceta i prowadzić dom. Od pokolen to facet spełniał te obowiązki. Teraz czas żebyśmy odpoczeli a wy do roboty sie bierzcie:o Jeżeli kobieta nie spalenia tych warunków to powinna być zdyskfalifikowana i przeznaczana do zakonu. Bierzemy was z litości. O ile jesteście ładne. Czas na zmiany!!

Gość Facet z klasą.....
nie mam gorączki

widzisz, my musimy akceptowac wasze male ptaki, to ze jestescie boidudki i wiele innych (naprawde wiele) niezbyt atrakcyjnych cech :( wiec was trzeba wyslac do wojska!?

Gość Autorze............
jeszcze snisz.......obudz sie :D albo zmien dilera :D

Gość Facet z klasą.....
to,ze ktoś ma małego fiuta to nie jego wina ale wy obowiązki i cieżką prace mozecie sobie przyswoic!!

Gość jest coś gorszego
współczuję Twojej dziewczynie faceta z taką klasą.... kompleksów...

Gość faworkowa
­­­­­­­­­­­ facet..wez idz fantazjowac gdzie indziej :O i idz sprzedaj te madrosci swojej mamusi to dostaniesz mokra szmata w leb :O

Gość Facet z klasą.....
moja mama juz to zaakceptowała i przyswoiła:)

Gość Facet z klasą.....
mesmerized a co wy macie do zaoferowania??:o jak w temacie?? Pytam:o

Gość jest coś gorszego
możemy przyswoić... ale po jaką cholerkę... mamy Was i waszą klasę, kasę... ostatecznie skoro już tyle umiecie to po cóż mielibyście się uwsteczniać... działajcie!!! pan z klasą, proszę, pierwszy... do roboty!

Gość Facet z klasą.....
ja juz jestem zmęczony pracą na takich nierobów jak wy:o

autorze tematu-to Ty musisz sobie przyswoić i uświadomić jakie brednie piszesz...nie wiem czy ktoś zechce w ogole polemizować bo z głupotą nie ma co i nie ma o czym :)

chlopie, w czy w was mozna zaszczepic cechy: JESTEM ODWAZNY, NIE ROZRZUCAM SKARPETEK, NIE CHLAM NA UMOR, NIE OGLADAM SIE ZA KAZDA LASKA OPROCZ SWOJEJ???? jezeli odpowiesz 4 razy TAK to wtedy mozna podyskutowac ;]

Gość Facet z klasą.....
a pasztety to nie powinny zabierać głosu w dyskusji wy nawet wyglądu nie macie i wstyd z takimi wyjść na miasto:o

Gość FILIŻANKA KOLENDRY
tak słonko, a co Ty masz do zaoferowania oprócz swoich frustracji?

Gość jest coś gorszego
oj... nie jest mi z tego powodu przykro :D i nie mam nic do zaoferowania... ja tylko jestem biorcą usług... papatki mośku!

Gość Facet z klasą.....
ESTEM ODWAZNY, NIE ROZRZUCAM SKARPETEK, NIE CHLAM NA UMOR, NIE OGLADAM SIE ZA KAZDA LASKA OPROCZ SWOJEJ???? a odnieś to do kobiet:o co kobiety tak nie robią??:o

Gość Facet z klasą.....
To ja was sie pytam:o ja chciałbym już odpoczać bo czuje na sobie mękę mężczyzn popszedni9ch pokoleń..mojego ojca dziadka itd

to ze Twoi przodkowie to fajtłapy to juz nie w naszym lezy interesie wykrzycz sie ojcu a nie nam 🖐️

Gość Facet z klasą.....
szkoda że nie docieraja do ciebie proste słowa.. piszę protymi zdaniami żebym nie musiał dwa razy powtarzać niedouczonym pasztetom

Gość giero
Pewnie wychowywała ciebie mamusia i nabawiłeś się kompleksów. Żal mi takich jak ty. Pewnie nie potrafisz nawet inteligentnie zaimponować kobiecie w rozmowie, a co dopiero w łóżku. Żadna ciebie nie chce, nie wierzę, żeby jakakolwiek dziewczyna chciała ciebie kijem dotknąc. Aż takimi idiotkami nie jesteśmy. Pewnie to tylko prowokacja (bo nie wierzę, że tacy debile istnieją), ale zdenerwowałam się po prostu jak to przeczytałam.

giero oczywiscie ze prowokacja, dlatego smieje sie sobie i wyobrazam te sfustrowane nasienie internetu z jebitnym jokerem na ustach i obledem w oczach, klikajace namietnie w klawiature.. ehhh jaki piekny mamy dzien :)

Gość Facet z klasą.....
hahahhaha żadna z was nie napisała jeszcze co ma do zaoferowania:) czyli wynika z tego ze nic:) jedyne co potraficie do reagować agresja i wyzwiskami i poniżaniem autora:D

jak kobiety maja zarabiac na facetow to niech faceci rodza dzieci, wychowuja te dzieci i niech prowadza dom...

Chłopie , nie wiem co Ty brałeś , ale mnie na to nie stać.. Musiałabym konkretnie upaść na głowę , żeby utrzymywać jakiegoś śmierdzącego nieroba , podstawiać mu pod nosek obiadki i sprzątać za jego dupskiem ! NIGDY W ŻYCIU ! Poszukujesz takiej kobiety? To szukaj prawidziwych idiotek (chociaż wątpię aby któraś była na tyle głupia aby dać się wmanewrować w taki układ), albo zatrudnij sobie służącą .