Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z klasą.....

Co wy możecie nam zaoferować??

Polecane posty

Gość Facet z klasą.....
to i tak facet wychowa najlepiej dziecko baba to wychowa jakiegoś pedała co najwyżej:o

Gość Facet z klasą.....
znowu eptety pod moim adresem zero rozumu i brak odpowiedzi na zadane w temacie pytanie:o

Gość Ankietka ....
.... zamieniamy się rolami... Ale rozumiem, że tylko z tymi pięknymi? :P Są tacy? Przystojny to za mało ... 💤 Natomiast my będziemy sukcesywnie nabierać męskich kształtów... bo to nieuniknione ... :classic_cool:

jedne facet juz urodzi drugie dziecko, wiec moze facecie z klasa tez bys sie zorietowal jak mozesz urodzic i wtedy nawet bede na Ciebie pracowala i bede utrzymywala Ciebie i nasze dziecko:)

Gość Facet z klasą.....
olivek co ty gadasz to co ja mam ci ten obiad podać??:o zastanów sie co piszesz i bierz sie do roboty:o obiad szykuj wieczorem:o

Gość Facet z klasą.....
dalej nie ma odpowiedzi 💤 czyli oprócz wygladu nic nie macie:D

Gość FILIŻANKA KOLENDRY
nie mamy nawet wyglądu zwłaszcza po 30 :P Zostaniesz sam na tym świecie, biedaku, na nikim powyżywać się nie będziesz miał, nikt na ciebie pracować nie będzie. pech

"to i tak facet wychowa najlepiej dziecko baba to wychowa jakiegoś pedała co najwyżej "...-haha :):):)...to już wiem skąd ta zlość na kobiety...facet jest gejem i przykro mu z tego powodu :):):)...ze śmiechu spadlam ze stołka :)

Gość Ankietka ....
Właśnie klasę to Ty miałbyś ... gdybyś zaczął od tego, co w zamian mógłbyś zaoferować takiej kobiecie ... :O tak to zapewne klasa jest Ci obca ... No może szkolna bardziej ... :D

Gość Facet z klasą.....
dobra nioe chce mi sie już pisać:o cel osiagnięty!! pasztety wkurwione:classic_cool:

Gość Ankietka ....
Co Wy moglibyście zaoferować? Jeśli padliny do jaskini nie chce Wam się taszczyć? jesteście płcią brzydką ... :O Zatem urody brak ...

-wytrwalosc podczas 9 meisiecy niemilosiernego bolu krzyza, 3 miesiecy wymiotow i zawrotow glowy -niesamowicie, upiornie meczacy porod, ktory nie zawsze trwa tylko 5 minut -wychowywanie dzieci, ktore spladza nam FACET -zmienianie smierdzacych pieluch, wstawanie po nocach -pranie, sprzatanie (oczywiscie dla faceta, ktory wowczas ciezko pracuje na swoja rodzine, KTORA ZRESZTA SAM ZALOZYL). a jezli u Ciebie to facet pral i sprzatal a kobieta pracowala (co sie zdarza i ludzie sobie z tym radza) i masz cos przeciw temu to jak juz mowilam wyplakac mozesz sie w poduszke -cierpliwe wysluchiwanie twoich wyzwisk pod adresem szefa, -patrzenie na cieknace z twoich ust jasne pelne, rosnacy w oczach brzuchol -strach przed tym zeby zupa nie byla za slona (chociaz mi sie to nigdy nie zdarzy) -a na dodatek zlotko, wlasnie teraz, odpisywanie takiemu kretynowi jak Ty, zeby swiat zmniejszyl choc o 1% liczbe takich nieudacznikow:> o to moja oferta

Gość gadaj z dupa to cie osra
Facet z kasa i klasa tak ma być jełopie:P Nie zniżajcie się do poziomu tego dupka ,bo was pobije doświadczeniem. A ,teraz szybko obierac ziemniaki może mama ugotuje wodzianki !!!

cel osiagniety FACET Z KLASA poszedl plakac w ramie zdolowanej (bo mam syna pedala) MAMY 🖐️ BAJOS

Gość Facet z klasą.....
nie moja wina ze masz syna pedała:D

Gość Co wy możecie nam zaoferować.
Jak to co lodzika a to przeciez najwazniejsze dla facetów

Gość Facet z klasą.....
fakt. lodzik mile widziany:classic_cool:

bo MAM syna pedala bylo w odniesieniu do zdolowanej Twojej matuli jelopku :) to byly jej slowa, idz wiec ja teraz pociesz i powiedz ze skoczysz z mostu zeby nie musiala wiecej Cie ogladac 🖐️

Gość Facet z klasą.....
niby jesteśmy brzydalami a z chęcia klekacie przed nami i obciągacie kutasa:classic_cool:

Gość prorirueyeyqijei
Nie widizcie, ze ten cały facet z klasą, jak się pięknie nazwał, to jakiś znudzony i rozchwiany emocjonalnie 16-latek, którego dzisiaj mamusia musiała przyłapać na porannym onaniźmie:)))))

Gość karolina020
facecie, a moze raczej chlopcze bez klasy... tak jak kolezanki pisaly wczesniej, ja moglabym zaczac pracowac, ale facet musialby przejac nasze obowiazki: pranie, gotowanie, sprzatanie itd. chociaz jednak w moim przypadku to byloby nie mozliwe. moj mezczyzna zbyt poczuwa sie do swoich obowiazkow tak jak nalezy!

A w życiu bym nic od Ciebie nie zjadła :) Obiad ugotuję sama dla siebie , takim palantom jak Ty należą się co najwyzej resztki po mnie ;-)

hahaha bez kitu sejonara maly fiutku, jak juz mowilam nie martw sie, i glowa do gory KIEDYS ZAISTE PORUCHASZ (geja w pupke) ciaooooo🖐️

Gość Facet z klasą.....
jak wychowasz geja to go porucham:) :D