Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GAPIĄCE SIE NA NASZYCH

DO KOBIET KTÓRE MAJĄ NAPRAWDĘ PRZYSTOJNYCH FACETÓW

Polecane posty

czy czasami nie możecie wytrzymać,gdy na Waszych facetów gapią się wszystkie kobiety? Mój facet nie ukrywam jest naprawdę bardzooo przystojny i szczerze czasami mnie irytuje ,gdy gapi się na Niego każda dziewczyna! Denerwuje mnie to... Kiedyś to było takie fajne uczucie... Bo czułam,że zazdroszcza mi takiego faceta! Ale z czasem stało się to no po prostu wkurzające... Ajjj....

To co ja mam powiedzieć skoro mój jest nie tylko bardzo przystojny, ale też cholernie inteligentny, zaradny, zabawny, dowcipny i zarabia kupę forsy???? Spójrzmy prawdzie w oczy : mam przesrane ;)

Superwoman no mój jest identyczny!!! Jesteśmy naprawdę cudowną parą!!! Zasługujemy na siebie!!!:) Może mnie denerwuje że sie gapia,ale najpiekniejsze jest to że On w ogóle to olewa!!! Uffff:)

Gość oj to jest denerwujace
i to bardzo

Gość co za pusta idiotka
zalozyla ten topik :o naprawde masz wielki problem... ale ze soba :o

Gość master of inglisz biznes tong
to ze jakas kobieta jest na tyle cudowna zeby byc z cudownym kolesiem nie znaczy, ze jest pusta :) Ty za to chyba zazdroscisz - zrzuc te oponki ipozbadz sie cellulitu a moze tez znajdziesz swego ksiecia hehehe

Gość Ms Parker
W takim razie, kiedy gdzieś wychodzicie zakładaj mu torbę papierową na głowę, nie zapomnij tylko wyciąc otworków na oczy.

Gość co za pusta idiotka
Nic mi nie brakuje a i faceta mam niczego sobie :) Ale nie jestem tak pusta, żeby pisać o tym na forum i to w taki żałosny sposob bo to aż śmieszne jest :D Przychylam się do tej rady z zakładaniem papierowej torby na głowę - to napewno rozwiąząłoby "problem" hahah :D A te oponki i tłuszczyk to chyba Tobie doskwierają skoro bez żadnego powodu do tego nawiązujesz hah :D

Gość hmmmm czy wy widzicie
co piszecie? Dziewczyna najnormalniej w swiecie zapytała was ,czy tez cos takiego was denerwuje! W czym problem? ' Jakies torby ,zostaw go....No po ile wy macie lat? 15 tak? Ze macie facetow obszczymurów z mordami jak szmata do wycierania kibla to sie nie dziwie ,ze tak piszecie i nie czujecie sie zazdrosne. hah powodzenia!

Gość 15 lat to chyba maja te
co takie "problemy" rozstrząsaja na forum :d zal:D

Gość ufff...
a moim zdaniem cos w tym jest... moj facet jest przystojny, potrafi sie ubrac, dla mnie jest bardzo atrakcyjny... ale jestesmy razem juz 3 lata, mieszkamy ze soba i czuje, ze jest juz tylko moj. a nawet zapominam, ze jest przystojny... i czasem jak gdzies wyjdziemy i sie do niego probuje dokleic jakas pani albo sie gapi na niego to jestem zazdrosna. i chyba to mi otwiera znow oczy na jego atrakcyjnosc, i ze musze sie starac dla niego...